İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

selam kızçeler herkeze hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim bu güzel günde hepimizin günahlarını affetsin dualarımızı kabul etsin

morelim sıfır vaziyetteyim yarın gelmeyi çok istiorum belki biraz kafam dağılırdı inş. yarına işim olmazsa gelirim :KK50:
:KK19:
Hayırlı kandiller tatlım,dualarımız kabul olsun:KK16:
Özel mesajını görünce önemli falan bişe oldu sandım bende:KK1:Olsun tatlım yerin ne önemi var önemli olan birlikte vakit geçirmek:KK49:
Yalnız ben yine bulamam heralde sirkecideki burgerciyi :44:Neyse tramvaydan inice ararım sizleri:86:
Öptüm canım görüşürüz:KK54:

canım tam köşede burger kıng falan değil deniz manzaralı bir yer sen otobüsden inince beni ara çünkü eminönüne yürüme mesafasi
tramvaydan inince tam karşında kalıyor burger zaten bi tarafta tren garı bi tarafta burgerking var:)
kimseyi tanımıyorum ama ben de mi gelsem acep:)
canım gel tabii tanışırız işte
Bu arada biliyorsan eğer oraları burger kıng değil eski sirkeci simit var ya tam tranvay eminönüne dönerken köşede kalıyor şimdi adı Turkis burger mi öyle bişey işte
yaa bi buluşalımda başka bir yere gideriz yemeğe elbet:KK39: ben sana cebimi yazayım özelden:97:
gel tabi canım ilk başta bizde birbirimizi tanımıoduk:KK1:

:KK34:

:) burger kingde kaçta buluşacaksınız??
önce yerebatanda buluşup sonra mı burgere geçiceksiniz,önce burger de buluşup sonra mı yerebatanın oraya gidiceksiniz...
benim sirkecide az işim var da ona göre ayarlarım....
canım yazdım sana mesajı numaramı kaydet mutlaka
:KK43: ben buyuk ıhtımal gelemıyorum heralde galıba sanırsam cok kotuyum bugun :KK43: tansıyondan dolayı elım ayagım uyusuyor aglıcma en sonunda
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
:KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:
küstümmm kimle yicem yemekleriiii
Kimin kızçesi çekecek resimlerimii
yok canım çok şükür onla herşey yolunda bu şehit haberleri falan psikolojimi çok bozdu kuzum durup durup ağlıorum başım ağrıo çok etkilendim anltamam:KK25:

canım yaa üzülmemek elde mi mümkün değil benimde aklıma düşüyor
Ama sen yüreğini ferah tut
sirkecide buluşulucak direk canım sanırım eğer gelmek istersen yardımcı olucak arkadaştan numarsını vermesini isterim benim gelip gelemiyceğim kesin deil yoksa ben verirdim nomu
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
cok gecmis olsun canim kendine iyi bak :nazar: kendini iyi hissedersen gel ama
:KK34:
ben biraz gec gelicem gelmeden ararim yer degistirdiyseniz diye... yarin gorusmek uzere
tamam canım
haklısın canım düne kadar morelim çok iyiydi sende görüosun ama akşamdan beri aklım irade dışı çalışıo sanki eve gidip sabaha kadar dua etmek istiorum şuan sacede buna ihtiyacım var:KK19::KK19:
Canını sıkma sakın ama
Rabbim korusun sevdiklerimizi
ben ayas gıbı elımde ayran ıle gezıorum:) snde gez benımde en buyuk 8 en kucuk 1 :) doktorlar sasırıyor nasıl gebermedıme:KK70:
benimde var tansiyon düşük
bu hafta bende çok kötüydüm havalara bağlıyorum çok tuhafım valla başım kalkmıyor
Sıcağa çıkma dinlen canım umarım toparlanırsın hemen
ahh ahh allah yakınlarına sabır versin ne diyim artık:KK43:
Amin

Arkadaşlar ben yarın gelmeyi çok istiyordum fakat ize katılamayacağım. Sonunda beklediğim telefon geldi...
Yaz dönemi için halk eğitimlerde ilk ve ortaokul öğrencileri için matematik,tarih,drama,ingilizce,türkçe,resim gibi derslerden oluşan kurslar gibi bir yaz programı olacak. gönüllü öğretmenlik için başvuru yapmıştım. Yarın toplantı varmış... Sultangazi de öğretmen açığı varmış:):) üni öğrencisi veya mezun arkadaşlardan katılmak isteyen olursa benimle iletişime geçebilirler...
sanırım bahçelievler şubesinde de acık var ama orda hangi derslerden bilmiyorum....
Bu etkinlik halkeğitimlerde gerçekleşecek. Maddi durumu pek iyi olmayan öğrencilere yaz okulu mantığında bir program....

İnşallah çoook güzel olacak herşey...

ben yine toplantıdan sonra sirkeciye geçicem ama 4ü bulabilir. yine getiğimde ararım sizi. o taraflardaysanız gelir sizlerle de tanışırım:):)
bunu da cok istiyorum:)

bende akşam tekrar topiğe gelmeye çalışıcam ben yarın kesin geliorum ama saat 13den sonra olur iş çıkışı malum

ben yine toplantıdan sonra sirkeciye geçicem ama 4ü bulabilir. yine getiğimde ararım sizi. o taraflardaysanız gelir sizlerle de tanışırım:):)

eğer mümkün olursa bizde orda olursak gel canım pek planlardan haberim yok ama bizde sen tanımayı çok isteriz:KK70::KK70:

tamam canım telini yazdım geçtiğinde mutlaka ara beni
Umarım görüşürüzzz
bende akşam tekrar topiğe gelmeye çalışıcam ben yarın kesin geliorum ama saat 13den sonra olur iş çıkışı malum
tamam canım yemeğe yetişşşşşş beraber yeriz :KK56:
Ay nolur yarına dek iyileşş kuzu yaa seni görmeyi çok istiyordum ben :KK43:

ben anlatırım sana onuu merak etmee:nazar::KK60:
Onun yeriden mamaları biz yer burada anlatırızzzz
Bitlide bitleriyle çatlaaarrrr

Ayyy kıyamadım şimdii gelmeni umut ediyorum bitliiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm:KK43::KK43::KK43::KK43:

tamam canım telini yazdım geçtiğinde mutlaka ara beni
Umarım görüşürüzzz

tamam canım yemeğe yetişşşşşş beraber yeriz :KK56:

ben anlatırım sana onuu merak etmee:nazar::KK60:
Onun yeriden mamaları biz yer burada anlatırızzzz
Bitlide bitleriyle çatlaaarrrr

Ayyy kıyamadım şimdii gelmeni umut ediyorum bitliiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm:KK43::KK43::KK43::KK43:

:KK60::KK60:

deryacım ben eminönü' ne geldikten sonra ararım seni canım net olarak yeri öğrenmek için. Eğer tahmin ettiğim yer ise zorlanmam :KK61: tam olarak saat kaçta buluşuyoruz canım ve kimler geliyor :44:

kuzular hhepte avrupa yakasında buluşuyosunuz bikerecikte anadoluda buluşsak bende cok istiorum gelmeyi:18:

:KK60::KK60:

deryacım ben eminönü' ne geldikten sonra ararım seni canım net olarak yeri öğrenmek için. Eğer tahmin ettiğim yer ise zorlanmam :KK61: tam olarak saat kaçta buluşuyoruz canım ve kimler geliyor :44:
canım bizbizeyiz bu kez çok gelen yok
Saat 13:00 da ben orada olucam Allah izin verirse
kuzular hhepte avrupa yakasında buluşuyosunuz bikerecikte anadoluda buluşsak bende cok istiorum gelmeyi:18:

geçen hafta anadolu yakasındaydık canım :nazar::KK30:

deryam mesajını aldım kuzum ayrıca telinide kaydettim... yarın bolşekerli ben ve bolşekerlinin yani burcunun kuzeni geliyoruz.. 12:30 gibi zeytinburnu metrosunda buluşucaz mekan neresi şimdi??

vallaha kuzucuklarım cok ıstıorum gelmeyı emme su tansıyon yuzunden kac sattır uyuyorum elımı kolumu oynatıcak halım yokd aınatlasıorum ayakda durmak ıcın :KK43: offf offff deryosum sen ye benım yerıme mamaları :KK70: benım bıtlı cekemıcek resımlerını zaten gelseydımde getırmezdım:KK70: uzak ezıyet olurddu bebeme

vallaha kuzucuklarım cok ıstıorum gelmeyı emme su tansıyon yuzunden kac sattır uyuyorum elımı kolumu oynatıcak halım yokd aınatlasıorum ayakda durmak ıcın :KK43: offf offff deryosum sen ye benım yerıme mamaları :KK70: benım bıtlı cekemıcek resımlerını zaten gelseydımde getırmezdım:KK70: uzak ezıyet olurddu bebeme

çok geçmiş olsunnnn :KK71::KK71: dikkat et kendineeee, seni görmeyi tanımayı çok istiyordum ama sağlığın çok daha önemli kuzum

X