İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

Acil komsu aranıyor :KK70: arıyorum arıyorum bahcemde bas basa kahvemı yudumlıcam somınemde bas basa mangal yapıcagım yerı geldıgınde dertescegım sokak sokak gezecegım gecenın bı vakdı duvarıma vurup uyumadınsa sıgara ıcelım dıyen:KK70: haha delı dolu komsu aranıyor

:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Ben ben beeennnnnn ayy hayali bilem güzel oldu bak şimdi
bundan sonra buluşma adresleri tek adressssss bizim bahçeeee olurdu ne güzelllllll
Heç belli olmaz belkim taşınırım bende
senin bahçeye olmasa da yakınınaaaaaa
Kısmeetttt:nazar::KK39::KK39::KK39::KK39:
Arayamadım bu arada seni müsait değildim ne var ne yok

Kızlar isteyen istediğiyle yine buluşsun,ama ben biraz avrupa yakası buluşmalarına ara vermenizi öneririm
hem sıcak,hem de 3-4 ay ya da 6 ay gibi bi süre konulsa (biraz özlem olur hem)cevahir buluşmamız gibi daha kalabalık olur kanaatindeyim
yanlış mıyım??

kusum vallaha ıyım yok kız sen bana mesaj cekmısın benımde kontorum yokdu anlat dıyemeıdm:KK70: ama koptum fıkranada he kzı vallaha ılk aklıma sne geldın ne kaa heveslendım esım yan tarafdakı komsu cıkor ev sahıbı kıracı bulun dınce:KK70: hemn askıam ben buldum arkadasım var benım dedım ayy dusunsene sabah kocıkler ıse bız bahcede kahvaltı keyfı ardındna bı kahve:KK70: sorna ev temızlıgı yemek yenıden beraber :KK70: ohhh vallaha soka bıle aramayık kızlar gelsın bzıe:KK70:yaaa gelın gelın :KK70:

Kızlar isteyen istediğiyle yine buluşsun,ama ben biraz avrupa yakası buluşmalarına ara vermenizi öneririm
hem sıcak,hem de 3-4 ay ya da 6 ay gibi bi süre konulsa (biraz özlem olur hem)cevahir buluşmamız gibi daha kalabalık olur kanaatindeyim
yanlış mıyım??

Canım haklısın zaten yaz diye kimse yok görüyorsun

Zaten buluşmaları fark ettiysen kendi aramızda çeviriyoruz artık
Ben topik açıyorum ama çok kişi aaa neden topik açıp duyurmadın demesin diye
Yoksa mesaj atmadım diye kırılanlar bile var
Ben artık topik açıyoruma ama duyuru için kimseye mesaj atmıyorum
Bu bizim kendi aramızda vakit geçirmek için yaptığımız buluşmalar
Katılmak isteyene her zaman kapımız kalbimiz açık
Ama seninle aynı fikirdeyim büyük buluşma için zaman şart ve yazın bitmesi şart
Büyük buluşmalarda emek sarfediyorum ve duyuru yapıyorum....
Ama miinnik buluşmaların dadınaaa doyulmuyyoooooo:nazar::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

kusum vallaha ıyım yok kız sen bana mesaj cekmısın benımde kontorum yokdu anlat dıyemeıdm:KK70: ama koptum fıkranada he kzı vallaha ılk aklıma sne geldın ne kaa heveslendım esım yan tarafdakı komsu cıkor ev sahıbı kıracı bulun dınce:KK70: hemn askıam ben buldum arkadasım var benım dedım ayy dusunsene sabah kocıkler ıse bız bahcede kahvaltı keyfı ardındna bı kahve:KK70: sorna ev temızlıgı yemek yenıden beraber :KK70: ohhh vallaha soka bıle aramayık kızlar gelsın bzıe:KK70:yaaa gelın gelın :KK70:

hee fıkrayı beğenmene sevindim daha komik bir tarafı varda onu sonra sadece sana söylerim bir ara:KK60::KK60::KK60::KK60:

Dedim yaa hayali bilem güzellll
Hayırlısı:78:

bu arada ev temılıgıne baslaıdk D: annem ve yegenım bendeydı azranın bayag gunlerı guzel gecdı sen sakra eglendı bebegım :KK70: annemlerı dun eve bırakdık sonra gece kocıkım badanaya basladı yatak odasının seklını degıstrıdk pc yatak odasına koyduk azraya maglum oda yapıcaz:KK70: o odayı boslatma cabasındayzı aşkısı uyurken bende takılıyorum benımde yemk hazır degıl sadce azranın yogurtlu mısır corbası hazırda:KK70: oda uyanınca yıcek uyuyor kuzum

bu arada ev temılıgıne baslaıdk D: annem ve yegenım bendeydı azranın bayag gunlerı guzel gecdı sen sakra eglendı bebegım :KK70: annemlerı dun eve bırakdık sonra gece kocıkım badanaya basladı yatak odasının seklını degıstrıdk pc yatak odasına koyduk azraya maglum oda yapıcaz:KK70: o odayı boslatma cabasındayzı aşkısı uyurken bende takılıyorum benımde yemk hazır degıl sadce azranın yogurtlu mısır corbası hazırda:KK70: oda uyanınca yıcek uyuyor kuzum

ohhh kolay gelsin canım boya kokusu severim ben:KK24::KK24::KK24:
Hade yemek yapalım da kocikler koymasın kapı önünee:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

slm kızlar kimse yazmıyor yahu nerelerdesiniz
bitliiiiiiii naberrrr mangalı yakın geliyoruz:KK60:
Valla bu aralar o kada yoğunuz ki nefes alamıyorum
Dün öğleden sonra fırsat buldum temizliğe başladım cam kapı aman allahım:KK37: o sıcakda cam mı silinirrrrr:KK59:
bugünde çok işim var hayırlısıyla akşam sahur yapıyoruuuuzzz çok keyifliyim
Rabbim yine kavuşturdu bizi ramazan bereketine
Şükürler olsun:KK61:
Ramazan gelmeden biraz işleri kolaylamak istedim valla azıcık ev sonra dışarı işler hiç bitmiyor
Rabbim kısmet ederse bu sene misafir ağırlıcam evimde iftaraaaaa
2 yıldır hep ramazanda taşınmıştımmm:nazar::KK74:

bitli bize bulunnnnnn taşınalım ama razan geçsin önce:KK54:
neyse kızlar arada gelirim
uğrayın buralara yaw siz yazmayınca benimde bakasım gelmiyor:KK71::KK71::KK71:

Kızlar pek arkalarda kalmış konumuz herkese selam:KK16:
Deryacığım ramazan geldi çattı yapalım bir iftar buluşması ama son haftası olsun herkes gelebilsin:KK34:
Bekliyorum topici şekerim:KK54:

Kızlar pek arkalarda kalmış konumuz herkese selam:KK16:
Deryacığım ramazan geldi çattı yapalım bir iftar buluşması ama son haftası olsun herkes gelebilsin:KK34:
Bekliyorum topici şekerim:KK54:
anlaştık kuzummmm
özledim seni yaa sesin soluğun çıkmıyor uğra arasıra buralara:nazar::KK71:
bız derya ıle bızım bahcede acıcaz ıftarımızı ınsallah:KK70: eslerde tansıdı nasılsa:KK70: dıkıcez onları somıneın basına:KK70:
:KK66:

:KK9:Hemen evliyom nikah dairesine çuf çuff:KK55:
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:

X