Tamam canım sağol.Bekleriz tabiki buyur geltramvaydan inince tam karşında kalıyor burger zaten bi tarafta tren garı bi tarafta burgerking var:)
kimseyi tanımıyorum ama ben de mi gelsem acep:)
selam kızçeler herkeze hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim bu güzel günde hepimizin günahlarını affetsin dualarımızı kabul etsin
morelim sıfır vaziyetteyim yarın gelmeyi çok istiorum belki biraz kafam dağılırdı inş. yarına işim olmazsa gelirim
gel tabi canım ilk başta bizde birbirimizi tanımıoduk
yok canım çok şükür onla herşey yolunda bu şehit haberleri falan psikolojimi çok bozdu kuzum durup durup ağlıorum başım ağrıo çok etkilendim anltamamTamam canım sağol.Bekleriz tabiki buyur gel
Amin canım,hayrola Fatihle ilgili bi durummu kötü birşey yok dimi allah korusun:44:
yok canım çok şükür onla herşey yolunda bu şehit haberleri falan psikolojimi çok bozdu kuzum durup durup ağlıorum başım ağrıo çok etkilendim anltamam
:) burger kingde kaçta buluşacaksınız??
önce yerebatanda buluşup sonra mı burgere geçiceksiniz,önce burger de buluşup sonra mı yerebatanın oraya gidiceksiniz...
benim sirkecide az işim var da ona göre ayarlarım....
ben buyuk ıhtımal gelemıyorum heralde galıba sanırsam cok kotuyum bugun tansıyondan dolayı elım ayagım uyusuyor aglıcma en sonunda
canım kalbını yuregını ferah tut hıc bısye olmaz
ne kadar zorlasamda olmuo canım dünden beri çok kötüyüm kafamı dağıtmaya çalıştıkça dahada kötü haberler duymaya başladım facede bir sayfamız vardı ordan bir kızında askeri düşmüş şehit olmuş dün
ben buyuk ıhtımal gelemıyorum heralde galıba sanırsam cok kotuyum bugun tansıyondan dolayı elım ayagım uyusuyor aglıcma en sonunda
ne kadar zorlasamda olmuo canım dünden beri çok kötüyüm kafamı dağıtmaya çalıştıkça dahada kötü haberler duymaya başladım facede bir sayfamız vardı ordan bir kızında askeri düşmüş şehit olmuş dün
ne yazik ki hepimizin ici kan agliyor cok zor
sana ne oldu canım böle geçmiş olsun
haklısın canım düne kadar morelim çok iyiydi sende görüosun ama akşamdan beri aklım irade dışı çalışıo sanki eve gidip sabaha kadar dua etmek istiorum şuan sacede buna ihtiyacım varcanım ıcını nekadar sıkarsan belada okadar cabuk gelır derler ıcını ferah tutucan orda degılmıs gıbı davranıcan yoks azamn gecmezzzz
sagol canım benım tansıyon var bebem en dusugunden suan buyuk 7 kucuk 3 ıle gezınıyorum cıksın dıye cok ugrasıyorum ama olmuyor bı coumde yok maglesef elım ayagım uyusuk yuzum sısı sankı dogum yapıcak hatunların son ay yuzu sıser ya o bıcım gezıyorum
o sorun bendede var canım benim en yüksek tansiyonum 8e 5 o yüzden bünyem alıştı artık çaresini bulursan banada haber çünkü bende bulamadım henüz
ben ayas gıbı elımde ayran ıle gezıorum:) snde gez benımde en buyuk 8 en kucuk 1 :) doktorlar sasırıyor nasıl gebermedıme
yok canım çok şükür onla herşey yolunda bu şehit haberleri falan psikolojimi çok bozdu kuzum durup durup ağlıorum başım ağrıo çok etkilendim anltamam
Aynen bende ağlıyorum Allah rahmet eylesin