İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

tramvaydan inince tam karşında kalıyor burger zaten bi tarafta tren garı bi tarafta burgerking var:)
kimseyi tanımıyorum ama ben de mi gelsem acep:)
Tamam canım sağol.Bekleriz tabiki buyur gel

Amin canım,hayrola Fatihle ilgili bi durummu kötü birşey yok dimi allah korusun:44:

gel tabi canım ilk başta bizde birbirimizi tanımıoduk

:) burger kingde kaçta buluşacaksınız??
önce yerebatanda buluşup sonra mı burgere geçiceksiniz,önce burger de buluşup sonra mı yerebatanın oraya gidiceksiniz...
benim sirkecide az işim var da ona göre ayarlarım....

Tamam canım sağol.Bekleriz tabiki buyur gel

Amin canım,hayrola Fatihle ilgili bi durummu kötü birşey yok dimi allah korusun:44:
yok canım çok şükür onla herşey yolunda bu şehit haberleri falan psikolojimi çok bozdu kuzum durup durup ağlıorum başım ağrıo çok etkilendim anltamam

sirkecide buluşulucak direk canım sanırım eğer gelmek istersen yardımcı olucak arkadaştan numarsını vermesini isterim benim gelip gelemiyceğim kesin deil yoksa ben verirdim nomu

ben biraz gec gelicem gelmeden ararim yer degistirdiyseniz diye... yarin gorusmek uzere

ne yazik ki hepimizin ici kan agliyor cok zor

canım ıcını nekadar sıkarsan belada okadar cabuk gelır derler ıcını ferah tutucan orda degılmıs gıbı davranıcan yoks azamn gecmezzzz

canım ıcını nekadar sıkarsan belada okadar cabuk gelır derler ıcını ferah tutucan orda degılmıs gıbı davranıcan yoks azamn gecmezzzz
haklısın canım düne kadar morelim çok iyiydi sende görüosun ama akşamdan beri aklım irade dışı çalışıo sanki eve gidip sabaha kadar dua etmek istiorum şuan sacede buna ihtiyacım var

o sorun bendede var canım benim en yüksek tansiyonum 8e 5 o yüzden bünyem alıştı artık çaresini bulursan banada haber çünkü bende bulamadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…