- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
herkesleri buğuladım yawrumbayıldım resimlere çok eğlendiğiniz belli oluyor inşallah haftaya da güzel bir buluşma yaparız
ben nıye ayrı bı telden calıyorumkıı acabakızcemden dolayımı ne bıde benı nıye bugulamadın dermısım
buldum reısmcıklerımı bugulu yuzlede ne kaa guzelmısım benım kzıcede elıne gecdıya telefon hepsını cekmıs ayakabısını arzu ablasının ayakabısını kız deryos senı bılem ne kaa guzel cekmıs
herkesleri buğuladım yawrum
yüzümüz belli olmasın siz de eklemek isterseniz benim yüzümü kapatın olur muuuuuuuuuuuuu
evet var ya çok beğendim ben onları beni çok güzel çekmişyani tam yakalamış ve net çekmiş kızçen minicik elleriyle öp benim için miniğimi
kızcemı senın guzel pozlarını yakalasın ceksın dıye dogurudmoperım teyzesı
heeheheee güzeldiiii
ee lütfen buluşmalarda o çeksin benim pozlarımı:86:
tamam enısteye soyle poz basına 100 tl :)
anlaştıkkkk
tamm enıste okıs dedıyse okısdır:) benım resımlerı bugulmdan faceden yada msn den atsana bana:)
Merhaba fıstıklar hepinizi çok özledim çok çok özledimmm.. evime taşındım hayırlısı ile ama internet ve telefon hattım henüz nakil olmadığı için giremiyorumşuan annemdeyim kardeşimin bilgisayarını gaspettim inş. hepiniz iyisinizdir.. fotoğraflara içim eriyerek bktım hepiniz çok güzelsiniz.. öpüldünüz
amanınnn böcüğümmmm gelmişşşşş yirin senıııı
[sıze=3]hayırlı cumalar
hayırlı kandiller canlar
rabbim gönlünüzden geçen bütün hayır dualarınızı kabul etsin
bugünlerde duaya çok ihtiyacım var
dualarda buluşmak umuduyla[/sıze]
Hayırlı kandiller tatlım,dualarımız kabul olsun
Özel mesajını görünce önemli falan bişe oldu sandım bendeOlsun tatlım yerin ne önemi var önemli olan birlikte vakit geçirmek
Yalnız ben yine bulamam heralde sirkecideki burgerciyi :44:Neyse tramvaydan inice ararım sizleri:86:
Öptüm canım görüşürüz
tramvaydan inince tam karşında kalıyor burger zaten bi tarafta tren garı bi tarafta burgerking var:)
kimseyi tanımıyorum ama ben de mi gelsem acep:)