İstanbulun Gülleri... (Buluşma gülleri)

bayıldım resimlere çok eğlendiğiniz belli oluyor inşallah haftaya da güzel bir buluşma yaparız
herkesleri buğuladım yawrum
yüzümüz belli olmasın siz de eklemek isterseniz benim yüzümü kapatın olur muuuuuuuuuuuuu
ben nıye ayrı bı telden calıyorumkıı acaba kızcemden dolayımı ne bıde benı nıye bugulamadın dermısım

evet var ya çok beğendim ben onları beni çok güzel çekmiş yani tam yakalamış ve net çekmiş kızçen minicik elleriyleöp benim için miniğimi

kızcemı senın guzel pozlarını yakalasın ceksın dıye dogurudm operım teyzesı

Merhaba fıstıklar hepinizi çok özledim çok çok özledimmm.. evime taşındım hayırlısı ile ama internet ve telefon hattım henüz nakil olmadığı için giremiyorum şuan annemdeyim kardeşimin bilgisayarını gaspettim inş. hepiniz iyisinizdir.. fotoğraflara içim eriyerek bktım hepiniz çok güzelsiniz.. öpüldünüz

heeyyyy bişeyler yazdığını görmek ne güzel yaaa
inşallah cumartesi günü o karelerde sende olucaksın canım

Deryacığım ben mesajını aldım canım -ki bugün telefonda da görüştüğümüz gibi benim açımdan problem yok

[sıze=3]hayırlı cumalar
hayırlı kandiller canlar

rabbim gönlünüzden geçen bütün hayır dualarınızı kabul etsin

bugünlerde duaya çok ihtiyacım var
dualarda buluşmak umuduyla
[/sıze]

[sıze=3]hayırlı cumalar
hayırlı kandiller canlar

rabbim gönlünüzden geçen bütün hayır dualarınızı kabul etsin

bugünlerde duaya çok ihtiyacım var
dualarda buluşmak umuduyla
[/sıze]

Hayırlı kandiller tatlım,dualarımız kabul olsun
Özel mesajını görünce önemli falan bişe oldu sandım bendeOlsun tatlım yerin ne önemi var önemli olan birlikte vakit geçirmek
Yalnız ben yine bulamam heralde sirkecideki burgerciyi :44:Neyse tramvaydan inice ararım sizleri:86:
Öptüm canım görüşürüz

selam kızçeler herkeze hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim bu güzel günde hepimizin günahlarını affetsin dualarımızı kabul etsin

morelim sıfır vaziyetteyim yarın gelmeyi çok istiorum belki biraz kafam dağılırdı inş. yarına işim olmazsa gelirim

tramvaydan inince tam karşında kalıyor burger zaten bi tarafta tren garı bi tarafta burgerking var:)
kimseyi tanımıyorum ama ben de mi gelsem acep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…