selam kızçeler herkeze hayırlı cumalar hayırlı kandiller rabbim bu güzel günde hepimizin günahlarını affetsin dualarımızı kabul etsin
morelim sıfır vaziyetteyim yarın gelmeyi çok istiorum belki biraz kafam dağılırdı inş. yarına işim olmazsa gelirim
Hayırlı kandiller tatlım,dualarımız kabul olsun
Özel mesajını görünce önemli falan bişe oldu sandım bendeOlsun tatlım yerin ne önemi var önemli olan birlikte vakit geçirmek
Yalnız ben yine bulamam heralde sirkecideki burgerciyi :44:Neyse tramvaydan inice ararım sizleri:86:
Öptüm canım görüşürüz
canım gel tabii tanışırız iştetramvaydan inince tam karşında kalıyor burger zaten bi tarafta tren garı bi tarafta burgerking var:)
kimseyi tanımıyorum ama ben de mi gelsem acep:)
gel tabi canım ilk başta bizde birbirimizi tanımıoduk
canım yazdım sana mesajı numaramı kaydet mutlaka:) burger kingde kaçta buluşacaksınız??
önce yerebatanda buluşup sonra mı burgere geçiceksiniz,önce burger de buluşup sonra mı yerebatanın oraya gidiceksiniz...
benim sirkecide az işim var da ona göre ayarlarım....
ben buyuk ıhtımal gelemıyorum heralde galıba sanırsam cok kotuyum bugun tansıyondan dolayı elım ayagım uyusuyor aglıcma en sonunda
yok canım çok şükür onla herşey yolunda bu şehit haberleri falan psikolojimi çok bozdu kuzum durup durup ağlıorum başım ağrıo çok etkilendim anltamam
sirkecide buluşulucak direk canım sanırım eğer gelmek istersen yardımcı olucak arkadaştan numarsını vermesini isterim benim gelip gelemiyceğim kesin deil yoksa ben verirdim nomu
cok gecmis olsun canim kendine iyi bakkendini iyi hissedersen gel ama
tamam canımben biraz gec gelicem gelmeden ararim yer degistirdiyseniz diye... yarin gorusmek uzere
Canını sıkma sakın amahaklısın canım düne kadar morelim çok iyiydi sende görüosun ama akşamdan beri aklım irade dışı çalışıo sanki eve gidip sabaha kadar dua etmek istiorum şuan sacede buna ihtiyacım var
benimde var tansiyon düşükben ayas gıbı elımde ayran ıle gezıorum:) snde gez benımde en buyuk 8 en kucuk 1 :) doktorlar sasırıyor nasıl gebermedıme
Aminahh ahh allah yakınlarına sabır versin ne diyim artık
ben yine toplantıdan sonra sirkeciye geçicem ama 4ü bulabilir. yine getiğimde ararım sizi. o taraflardaysanız gelir sizlerle de tanışırım:):)
bunu da cok istiyorum:)
ben buyuk ıhtımal gelemıyorum heralde galıba sanırsam cok kotuyum bugun tansıyondan dolayı elım ayagım uyusuyor aglıcma en sonunda
tamam canım telini yazdım geçtiğinde mutlaka ara beniben yine toplantıdan sonra sirkeciye geçicem ama 4ü bulabilir. yine getiğimde ararım sizi. o taraflardaysanız gelir sizlerle de tanışırım:):)
bunu da cok istiyorum:)
tamam canım yemeğe yetişşşşşş beraber yerizbende akşam tekrar topiğe gelmeye çalışıcam ben yarın kesin geliorum ama saat 13den sonra olur iş çıkışı malum
Ay nolur yarına dek iyileşş kuzu yaa seni görmeyi çok istiyordum ben
tamam canım telini yazdım geçtiğinde mutlaka ara beni
Umarım görüşürüzzz
tamam canım yemeğe yetişşşşşş beraber yeriz
ben anlatırım sana onuu merak etmee
Onun yeriden mamaları biz yer burada anlatırızzzz
Bitlide bitleriyle çatlaaarrrr
Ayyy kıyamadım şimdii gelmeni umut ediyorum bitliiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
canım bizbizeyiz bu kez çok gelen yok
deryacım ben eminönü' ne geldikten sonra ararım seni canım net olarak yeri öğrenmek için. Eğer tahmin ettiğim yer ise zorlanmamtam olarak saat kaçta buluşuyoruz canım ve kimler geliyor :44:
kuzular hhepte avrupa yakasında buluşuyosunuz bikerecikte anadoluda buluşsak bende cok istiorum gelmeyi:18:
Saat 13:00 da ben orada olucam Allah izin verirse
geçen hafta anadolu yakasındaydık canım
Saat 13:00 da ben orada olucam Allah izin verirse
geçen hafta anadolu yakasındaydık canım
hadi ya neresinde buluştunuz ben yeni üye oldum ya öle bişi olursa tekrar muhakkak katılırım inş
vallaha kuzucuklarım cok ıstıorum gelmeyı emme su tansıyon yuzunden kac sattır uyuyorum elımı kolumu oynatıcak halım yokd aınatlasıorum ayakda durmak ıcınofff offff deryosum sen ye benım yerıme mamaları benım bıtlı cekemıcek resımlerını zaten gelseydımde getırmezdım uzak ezıyet olurddu bebeme
sanırım yarın gidiyosunz yarın eşimn tatil günü yoksa damlardm mtlaka