İstanbul'u bilenler bir bakar mısınız?

Keyfinbilir

Guru
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
1.403
2.734
Konunun yeri burası değil ama acilinden yardım gerekiyor.

Sabiha gökçen havaalanından Ataşehir'e nasıl gidebilirim. Taksiyle yaklaşık ne kadar tutar? Havaş direkt gitmiyormuş sanırım, en yakın nerede inip taksiye binebilirim ?

Bostanciya kadar mutlaka arac vardir. Bostanci dan taksiye binebilirsiniz.

Taksi en az bir 60 - 70 tl tutar diye tahmin ediyorum.

İett otobüsüne bin e5 bostancı da inersin , ordanda köprünün üstüne çık Ataşehir'e..
Ama istanbul kart lazım unutma..bir de otobüse sor e5 bostancı'da duruyor mu diye sanırım iki hat vardı..
Sora sora bağdat bulunurmuş şekerim..taksi çok yazar tavsiye etmem, tabi ekonomik durumun iyiyse bişey diyemem..

Havaalanında E-10 Numaralı otobüse bin, Bostancı köprüsünde in. Köprüye çık ve ataşehire giden otobüse veya dolmuşa bin. Hatam varsa düzeltin kızlar, yanlış bilgi vermiş olmayayım

Evet e10'a bin ama e10 'un tem'den ve e5ten giden iki seferi vardi sanirim, iett.gov.tr'den guzelce arastir. Oraya nasil giderim diye bir secenegi var sayfanin, onu kullanabilirsin

E9 muydu o otubusun adi unuttum sabiha gokcenden pendige gidiyo, ona bin pendik ido iskelesinin orda ineceksin. Pendik ido iskelesinden sari dolmuslar kalkiyo Bostanciya gecmek icin sari dolmusa bin o da 4 tl. Bostancida inince o da sahilde indiriyo zaten, indikten sonra 19d ye bin kime sorsan gosterir tren istasyonunun arkasinda kaliyo duragi son durak hrm oturarak gidersin atasehire gidiyo. Ama atasehirin neresibe gudiyosun o da onemli. Boyle in bin yapicaksin ama cok bisey tutmaz en azindan

Havaalanında E-10 Numaralı otobüse bin, Bostancı köprüsünde in. Köprüye çık ve ataşehire giden otobüse veya dolmuşa bin. Hatam varsa düzeltin kızlar, yanlış bilgi vermiş olmayayım
Hee bu benim aklima gelmemisti bak bu daha kisaymis. senin dedigin daha mantikli evet bostanci koprusunden daha cok otobus var atasehire

Evet e10'a bin ama e10 'un tem'den ve e5ten giden iki seferi vardi sanirim, iett.gov.tr'den guzelce arastir. Oraya nasil giderim diye bir secenegi var sayfanin, onu kullanabilirsin
E-11 TEMden gider, E-10 e5ten gider. Yani E-10 Numaralı hattı kullanması lazım konu sahibinin

taksi çok tutar ne gerek var önünde servis dolu heryere ben ataşehir e de var diye biliyorum
hadi diyelim olmadı e.10 a bin kadıköye kadar gidiyor ordan ataşehire gidebilirsiniz yada aynı otobüse binip uzunçayır metrobüs durağında inip ataşehire gidebilirsiniz çok seçenek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…