yoh yawru site yönetimine gönderme benimki acayip gürültülü çalışıyor hortumhahahah hortum yetmeıd ıse bendekı hortumuda eklıyelım kız orayahıc gulcegım yokdu dıger katlarda sumu bıtmıs bebem
pişt dua et mısafırlerım gelmesın o gun bende gelemez ısem ne orocezhe bıd eben nasıl gelıcem ısstanbuld akaybolma ozurluyumde
yoh yawru site yönetimine gönderme benimki acayip gürültülü çalışıyor hortum
diyorum ki ben banyodan sallasam daha az rahatsız olurum
yarın tarif edem mi şimdik kaçtım
hee misafir felan gelecek olursa ya tut sultanahmete getir ya da kabul etmeeeeeeeeeee
Yada toplanıp biz sana gelirizzz
aaaa ask olsun gel bebem ne zman gelıcme dedınde aa gelemzsın dedım ben mısafırı severım vallaha cok ısterım gelmenızı emme daha duvarları badana yapmadım duvarlar soba ısı sınrı ouyorumpıs pıs
Ramazan gelmeden yaptır zor olur çünkü
Temizliğe geleyim ben sana:81:
oyyy gunaydın kuzum aslında cokdan yapıcakdık ama iş yerı gırınce araya kaldıolsun aşkım çalıssında ben ramazndada temzılık yapmaya razıyım bu hafta ıcınde yaparız temzılıgı daha ramazana hazırlık yapıcam cunku bıde evde cok ısım var ama ben rahat rahat gezınıorum tv arkası ve mutfak duvarını kaplatıcam dolapları degıstırımı kaplımı boyayımı kararszı kaldım da da ıste oyle pıtırcım
Dolapları kaplattır bence sonuçta kiradasın dimi
Şuan ben temizlik yapıyorum meselaaaaaaa
huhuu bizde geliyoruzzzzburcuyla yani ( bolşekerli ) bizide yazın bizide yazınnn saat 1 gibi ordayızzz
oofff zaten yapamadım bişey yavaş yavaş günlerdir çok yoğunumohhhh yap yap sonr abelım dıye gezınırsın sorarım sanaya bı kapagını kapladım ama mal gıbı devamını almadım oda yok bulamdım kenarlarını sıyah ortasını zebra desenı yapmsdım aynı desendne bırdaha bulamdım )
:13:huhuu bizde geliyoruzzzzburcuyla yani ( bolşekerli ) bizide yazın bizide yazınnn saat 1 gibi ordayızzz
ama ama amaaaaaaaaaa:92:kızlarrrrr cok kötüsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz en yoğun oldugum hafta sonu bulusma ayarlamıssınız offffffffffffffffffffffffffffffff küstüm size
hoşgördüüükkbirte deryayı tanıyorum ben daha öncede buluşmuştuk neyse sizleride görücembu yüzden pek bi kıpır kıpırım
hoşgördüüükkbirte deryayı tanıyorum ben daha öncede buluşmuştuk neyse sizleride görücembu yüzden pek bi kıpır kıpırım
deryacım mc'de oluyoruz dimiyani orda oturucaz dimi?? hamburgere aşeriyorumda bari azcık daha sıkim dişimi
bak gecn bulusmada bıtlerımı verım deryay mubtelam oldu kopamıyor bendesanada verısem gorersın sen
heee mc de olucisss
yeme hamburger falan bitliyle yersiniz artık
Eveeet bende geliyorum Gamzemle beraber hatta Hatay'dan kuzenim geldi, o da gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?