Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anadolu yakasındada buluşalım bi ara![]()
canım geçtiğimiz hafta anadolu yakasındaydık biz kaçırdın sanırım sen buluşmayı
evet kaçırdımya bn böyle bi bölümü görmedim ki forumda:S
hem hepiniz biribrinizi tanuıyorsunuz.d sap gibi kalmim![]()
evet kaçırdımya bn böyle bi bölümü görmedim ki forumda:S
hem hepiniz biribrinizi tanuıyorsunuz.d sap gibi kalmim![]()
hıccc yabancılık cekmezsın helekı ben varsam o bulsumadahahahah deryosum varsa bıtter cıkolatam benım ::)
:125::118::103::103::103::103::103::103::103::103:
yerım senın smaıllerınıama ama onlar nıye bende yok
Ben daha çok yeniyim belki bir daha ki buluşmada ben de olurum :))
Belki Bende[/QU bebem benım senle bı bulusamadık len ramaznda elını opmeye gelıcem bayramda hazırla ıkı mavılık barı
hahahaha hahaha
Demek Buluşuyorsunuz Heeeee
Buluşamazsınız İzin Vermiyorum...
Belki Bende[/QU bebem benım senle bı bulusamadık len ramaznda elını opmeye gelıcem bayramda hazırla ıkı mavılık barı
hahahaha hahaha
İftara Gideriz![]()
İftara Gideriz![]()
he bak oda olurama ben oruc tutamıore
olsun yıne sen bana gel ıftara ben burerkler acarım sana
![]()
kocişinden uzak kalmana gönlüm razı değil canım ama bi yandan da inş. gelebilirsin diye ümit ediyorum
Ay evet canım yaa zaten sinir etti beni işleri sarktı yok yere çattım aşkıma oysa ki onun elinde bile değil,c.tesi 1-2 gibi gelirim dedi,valla akşam 8-9 gibi gel o zaman ben kk buluşmasına gitmek istiyorum dedimgeç gelirse ordayım inş şekerim ama erken gelirse bi dahakine inşallah..
![]()
hehehe onlar bana zimmetli önce izin iste yerini söyliyimyerım senın smaıllerınıama ama onlar nıye bende yok
:108::108:Demek Buluşuyorsunuz Heeeee
Buluşamazsınız İzin Vermiyorum...
:101::101::101::101::101::101::101::101::101:Bitliiii Bende de Yok Bunlar Nerden Buluyorlar Bunları![]()
yeni ol canım ne olacak yakınsan kaçırma derim buluşmayıBen daha çok yeniyim belki bir daha ki buluşmada ben de olurum :))
Belki Bende![]()
hahahaha hahaha
:92::92::92::92::92:kralıyeten ızın almayı unutuk tuhhh![]()
:118: ben varımİftara Gideriz![]()
he bak oda olurama ben oruc tutamıore
olsun yıne sen bana gel ıftara ben burerkler acarım sana
![]()
börek varsa bende gelemmm![]()