İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

aslında julinin dediği de mantıklı karşıdan gelenlere de uyar orası.. eylülcüm sen bakırköye gelirsen burdan beraber arabayla gideriz hayatım öyle olur mu? yok olmazsa yine b.köy fikrine geri döneriz , avrupa yakasındakiler avrupada anadoludakiler anadoluda buluşur artıkın

hoşbulduk cnm sen sanırım b.köydesin mysever floryada ben b.evler piroşta yenibosna genel olarak bu taraflardayız

evet canım ağırlık bu taraflarda ama karşıdan gelecekler de katıslın dedik gerçi bakırköye denizotobüsüyle çok rahat gelinebilir , sen galleria'nın yanındaki secret gardenı biliyor musun?

tamam o zaman siz gidin :gitme:

kız eylül görmedin mi sana yazdım ya ben seni arabayla götürürüm diye , delü sensiz olur mu öyle şey.. diyorum ya olmadı bakırköyde buluşuruz diye allah allah getirir kocan seni buraya işteee , kızdırma adamı beee organizator hatunnn

ee beeeeen..
bende gelcem
zaten geçenki buluşmaya gelemedim.
juli kafa kız ben görmedim burayıneden haber vermiyon?
biz anca beraber kanca beraber değilmiyiz can can?:)

nerde buluşursanız buluşun allah bir mani vermezse bende varım kızlaaaaarrrr

eylülülüm ağlama kanbersiz düğün olur mu cnm benim b.köy daha merkezi ya ondan dedim andinacım biliorum orayı cnm

canımcım hem sen düzenle buluşmaları hemde gelme olurmu?
sen başımızın tacısın:)

Aman bu eylül kafa çıkıntılık yapıyo napalım el mecbur beylikdüzüne gidicez onun için. Kapıp getiriririz olmazsa Eylül le Melisi

noluyo kim ağlattı eylülü
yavrııımm sen gel bana benden gideriz nereye gitçeksek kociş götürür bizi düldülüyle

kızlar benim ev büyük bendede buluşabilirz
adresi biliyosunuz cidden ya gelin bana sere serpe otururuz

canımcım hem sen düzenle buluşmaları hemde gelme olurmu?
sen başımızın tacısın:)

:lepi: :lepi: :lepi:
Aman bu eylül kafa çıkıntılık yapıyo napalım el mecbur beylikdüzüne gidicez onun için. Kapıp getiriririz olmazsa Eylül le Melisi
yok kız yok ,gönlüm razı gelmedi ,onca insan buraya gelcek bi ben mi oraya gelemiycem ..gelirim evel allah ,bakırköy ok dir

noluyo kim ağlattı eylülü
yavrııımm sen gel bana benden gideriz nereye gitçeksek kociş götürür bizi düldülüyle

Şeniz canımmmm ,düşünceli arkadaşım benim

oley eylül de bakırköye ok dediğine göre biz bakırköyde buluşuyoruz sanırsam ..

sedacım secret garden nasıl dersin , açık hava , çocuklar daha rahat eder sanırım orda ama ben uzun zamandır gitmiyorum hani eskiden düzgün bir mekandı ama son halini bilmiyorum canım , uyar mı bize??

evet sevdim ben yürüyüş fikrini de , hem karşıdan gelecekler de deniz otobüsünden yürümesi 10 dakika bile sürmez çok rahat gelirler..

oh oh buluşun anacım..
valla imreniyorum size.. ben nerde gelecem öyle buluşmalara..
3 sene önce başka bir sitedeki arkadaşlarla buluşmuştuk kadıköyde güzel bir gün olmuştu ama şimdi 2 bebekli hatunum çoooook zor buluşmalar gitmem..
şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum bol bol resim çekinin bizde görelim yaşayalım..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…