İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

Çok süpersiniz arkadaşlar, merak edilmeyecek gibi değilmiş hani, bebekler de anneler de harikasınız,
çok güzel bir anı olmuş, umarım biz de buluşuruz, tabi bu kadar kalabalık olmamıza imkan yok.
maşallah demeyi unutmadım tabiki.

yemin ederim harikasınz, hepiniz çok güzelsiniz, bebeklerin güzellikleri zaten dillere destan, çok kıskandım sizi keşke gelebilseydm ama uzaklık bir yana hem moral hemde sağlık olarak hiç iyi değildim

sıralandığınız ve toplu fotolara bayıldım bende olmayı çok isterdim

ay kızlar hepiniz süper süper çıkmışsınız nasıl özendim hepinize ya Allahım ne kadar güzel eğlenmişsinizdir
benim kulaklarım harbi yandı da ne konuştunuz çok merak ettim fisfisfis

zeynacım senin gelebilme ihtimalini sevdik biz:)))
keşke gelseydin dedik..
belki gelir dedik..

eylüllll nerdesin bacım ya hadi yatacağım kocişi ekiyorum yarım saattirr:)beni bekliyo yatmak için niye acabaa?:)

Denizanası Zeyna biz de sizin gelmenizi çok isterdik. ınşallah bir gün buluşuruz sizinle de.

Eylül yemin ederim alışveriş falan yapıyordur hala oralarda bir yerlerde. Kızzzzz nirdesin loooo

tşk ederiz myseverle birlikte yüklüoruz hala beraberiz arda uyudu sıra duruda zeynacım valla dedim ben biara gelcem diodu zeyna potansiyel var gelir dedik ama gelmedin hatun biz harbiden gelebilme ihtimalini sevdik :):):) kız bu eylül cadısı kesin eve girememiştir gezenti hatun geziodur dicem ama benimde ondan geri kalır yanım yok

eylül uzun zamandır bakırköye geçmedim diyodu kesin dalmıştırrr alışverişeee:)battı kocası battııııı

eylüüüll hala yanmadı mı kulakların .. hadi ama dön artık evine :))

iyi geceler lavişcim.
evet bu kız bu akşam buralara uğramayacak herhalde..
benim nöbette başlar birazdan.
uyanana kadar biraz süt sağayım.
gündüz sağamadım.

süper bir buluşma olmuş kızlar yaaa keşke bende olsaydım:sinifsinif:

Sedoş fotolar biraz küçük kalmış kuzu yaa.

Birde kim kimdir pek çıkaramadım.SSedayı,Juliyi ve lelali gördüm gibi.Ama diğerlerini çıkaramadım.Küçük fotolardan.

Julinin fotolar iyi çıkmış onlara yeni ulaştım bakim bakim

ahanda eylül gelmiş

kıs yüklücen mi foto.
walla bu gece girmicektim nete sizin için girdim

Çilek benimde kulağum hiç çınlamadı ((

oyyyy yerim ben sizi de bebelerinizide
ne gzel hatunlarsınız hepiniz
ama daha çok foto istiyos eylül karusuda gelmiş yüğkler şimdi
benide anan olmadı sanırsam hiiiiç kulaklarım çınlamadı laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…