İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

lelalcim çok hanım hanımcık vede terbiyeli yetiştirmişin ondandır:)
hepiniz harika birer annesiniz..

aman masallah hem kuzulariniza hemde sizlere..:nazar:

ama niyeyse benim hecc kulagim cinlamadi,:1no2:benneyaptımkihatta ben kocise bile anlatmistim bugunki bulusmayi..

yakin zamanda gelirim insl.istanbulada bidaha toplasiriz..

yalnız bişy sölicem en güzl taraf neydi biliyormusunuz
sanki hepimiz kırk yıllık arkadaşmışız birbirimizi tanıyormuşuz gibi olmamız
halbuki bir kaç buluşma dışında pek çoğumuz ilk kez buluşuyoruz
çok güzeldi bu organizasyon :)))

juliii çok güzel çıkmış fotolar cnm benim
kızlar yaa ben hepinizi çok seviyorum çok güzel vakit geçirdik bugün
sanki yıllardan beri tanışıyor gibiydik herkes çok samimiydi
bendede var bir kaç foto banusu yu çekmiştim en son ama koymıyım onu gözleri boncuk gibi çıkmış nazar değmesin kuşuma
asıl foto.lar eylülde nerdesin eylüüüllll

Ay sağol canım son foto dimi çok güzel çıkmıştı. Gerçekten de hepimiz birbirimizi senelerdir tanıyor gibiydik gerçi 1 buçuk neredeyse 2 yıldır tanışıyoruz :))

ya hepiniz çok tatlısınız bende orda olsaydım keşkeee:KK43:(( gittiğiniz yerin sahibi şaşırmıştır bu kadar çocuğu ve annelerini görünceee:))valla ne diyeyim harikasınız hepinizzz

Yok asıl şey komikti. Bir alışveriş merkezine gireceğiz ama tek sıra düşünün 12 taneydi sanırım bebek ve annesi. Giriş kapısı uzaktaydı otoparktan girdik. Ama inanılmaz komiktik. Herkes nasıl bakıyor. Geçen bir deli bebek arabası yarışması mı var diye salak bir espri yaptı hatta :)))

julicim güldürdün beni valla :))gözümün önne geldi söylediklerin hakkaten bende görsem öyle saçma şeyler gelirdi aklımaaa

kızlar ya eylülle myseverin arasındaki kim?tanıyamadım daa bide kelebekli badili bi bayan var çıkaramadım da:)))affınıza sığınıyorummmm :)

Canım o Eylül'ün arkadaşıymış. Kelebek badili de başka birinin arkadaşıydı sanırım öyle 2 kişi vardı

Kızlar hepınızı Çok sevıyordum Şımdı daha da kanım kaynadı allah arkadaŞlıĞımızı daım etsın darısı dıĞer buluŞmalara Şekerlerım

X