İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

oOoOoOoOo eylül hanım gelmişş
hoş gelmiş sefalar getirmiş
gözlerimiz yollarda kaldı kaydirigubbakcemile3

ay geldim geldim önce konu açıcam oraya koyucam ardından buluşma ve aktiviteler kısmına koyucam ordan da kitlelere ulaşıcaz :)) bekleyin geliyorum asıl bombalar bende ..

Soldan sağa: Lelal, Azo, Piraye, andina, mysever, juli, derin, eylül, seda ve sedanın <arkadaşı :)))ay çok güzeliz :)))
sağol canım ya bende tanıyamadım walla kimseyi.

Lelal i tanıdım.sedayı tanıdım.

senide tanıyamadım da Banusu dan tanıdım :)))

Sonra yazını görünce Kasım anneleri baya değişmiş dedim.

Bebeklere bakıyorum belki onlardan çıkarırım diye :)) Ama onlarda bira uzak kalmış.

ahahahah mllet çok tuhaf bakmıştır:)) Ben olsam bende bakarım.

Saçlarını değiştirmişsin çok hoş olmuş rengi.

teşekkürler Julicim.hepsini aldım geçmiş sayfalarda kalmasınlar diye.

aman masallah hem kuzulariniza hemde sizlere..

ama niyeyse benim hecc kulagim cinlamadi,:1no2:benneyaptımkihatta ben kocise bile anlatmistim bugunki bulusmayi..

yakin zamanda gelirim insl.istanbulada bidaha toplasiriz..

benim kulağımda çınlamadııılmaz:

Ahahaha yarışmaya gittinis demekkaydirigubbakcemile3

senide arkadan gördük ama bu haksızlık:umursamaz:

darkcım sedanın resimlerinin üzerine tıklayınca büyüğü açılıyor, julide birinde isimleri sıralamış

kızlar ne güzel bir gün geçirmişiniz böyle.
bir ara eksiliyoruz felan derken bayaa kalabalık bir grup olmuşunuz.. annelerde bebeklerde çok şeker maşallah diyeyim..
eylülcüm diğer resimleri bende sabırsızlıkla bekliyorum...
ha bu arada azoyla juli hanım ikiz muhabbeti yapmışlar acaba benim kulaklarımıda çınlattılarmı merak ettim..:)) gerçekten bir ara çınladı ama başkalarıda olabilir bilmeemmmmmmm..

kızlar nerdesiniz ben isimlerle beraber konu açtım ,hadi hadi dediniz ,bende gecenin bu vakti uğraşıyom gelin bakim ..

julicim sağol hayatım bende sizleri çok sevdim hepiniz beklediğimdende sıcaktınız kırk yıllık ark gibi hissettim valla sık sık bir araya gelelim juli senin kıza bayıldım masallah yolda eşime bile anlattım:))

darkcım sarıdan sıkıldım artık bi değişiklik yaptım işte biraz böle kullanıyım begenmene sevindim keske seninlede tanışsaydık(

ayy eylülde forumda nasılsa aynı öle çok samimi şeker yazı diliyle konuşma dili aynı sıcak kanlı çok sevdim

andina azo juli piraye.. herkes o kadar tatlıydıki bebekleri analarından tatlıydı görmeliydiniz bu buluşmayı kaçıranlara üzüldüm resmen

seni geçen facede gördüm canım bayıldım saç rengine zati sarıdan daha çok yakışmış valla

sağol bitanem çok sevindim begenmene valla sende buluşmada
eksikliğini hissettiğimiz kişilerdendin

mysevercim sen de çooookkkk tatlı bir hatunsun , içinin güzelliği dışına vurmuş hayatım , yüzün hep böyle gülsün canım arkadaşım opuyorumnanaktan

sağol bitanem kalp kalbe karsıymış bende seni çok sevdim bak lafta kalmasın ayarlayalımda banada çık gel batuyu bol bol seviyim

Selamlar,
Gelişmeleri takip edemedim, sanırım bir kısım buluşma olmuş.
ıstanbul Anadolu yakası anneleri ne zaman buluşuyor?
Bilgi verirseniz seviniriz.
Teşekkürler

gülterciğim biz haftasonu buluştuk
fotoğraflarımız bile var başka bir topikte
karşıdan da gelen anneler oldu
sadece avrupa yakası ve birbirine tanıyan insanlar olarak bir sınırlamamız olmadı
ben de yeni sayılırım ve kendi katılımının yanısıra yazışma grubu dışından 5,5 aylık bir bebeği olan bir arkadaşımı da davet ettim o da geldi herkes birbiri ile kaynaştı
anadolu yakasında oturan anneler de buluşursa gün ve saat uygun olursa o buluşmaya da katılmak isterim

Remediosum pek aktif gördüm seni , bırak anadolu yakasını da ne zaman içmeye gidiyos ondan haber ver sen kaydirigubbakcemile3

canım herhangi bir cumartesi akşamı olur benim için
artık alemlere akmanın zamanı geldi:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…