Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım ya bende tanıyamadım walla kimseyi.Soldan sağa: Lelal, Azo, Piraye, andina, mysever, juli, derin, eylül, seda ve sedanın <arkadaşı :)))ay çok güzeliz :)))
ahahahah mllet çok tuhaf bakmıştır:)) Ben olsam bende bakarım.HERŞEY ÇOK GÜZEL VE ÇOK EĞLENCELİYDİ piroşunda dediği gibi herkesin bize bakması çok komikti hele otoparkçının bunca sene burda çalışıyorum böyle birşey ilk defa görüyorum demeside ayrı bir komikti bebişlerde anneleride çok tatlıydı resimlere bakarken maşallah deyin nazar değmes
n :) inşallah arkadaşlıklarımı daim olur ve buluşmalarımız devam eder sevinç_seda
Ayyy bekleyemiciiim :))) Çok güzeldi gerçektem her zaman hatırlayacağım bir şeydi kızlar. H
epiniz sağolun ve eylülü bekleyemeden elimdeki 2-3 fotoyu koyuyorum
Banusu Ömer Kaan'ı çok sevdi diğer fotolarda da göreceksiniz.
Önde seda ve mysever arkası dönük olan remedios eylül kafanın kafası ve fototğrafa son anda giren ama bunun farkında olmayan Lelal :)
Azo dedim ya ikizin olsaydı deneme yaptık sonra karar verdik ki sıyırırdık biz :))
Eylül fıstığı ve bonus fıstık melis
Bu ana oğula bayıldım ben ya. Canım çok seviyordum seni görünce daha bir sevdim Azom ya :))
Piroş nasıl güzel nasıl narin. Biraz önce mıy mıy dese de maşallah hiç ağlamadı.
Mysever seni de çok sevdim canım. Kalbinin güzelleiği yüzüne de yansımış.
Ve gelemeyenler hep bizimleydiniz. Özellikle zeyna kulağını çok çınlattık :))
aman masallah hem kuzulariniza hemde sizlere..
ama niyeyse benim hecc kulagim cinlamadi,:1no2:benneyaptımkihatta ben kocise bile anlatmistim bugunki bulusmayi..
yakin zamanda gelirim insl.istanbulada bidaha toplasiriz..
Ahahaha yarışmaya gittinis demekkaydirigubbakcemile3Yok asıl şey komikti. Bir alışveriş merkezine gireceğiz ama tek sıra düşünün 12 taneydi sanırım bebek ve annesi. Giriş kapısı uzaktaydı otoparktan girdik. Ama inanılmaz komiktik. Herkes nasıl bakıyor. Geçen bir deli bebek arabası yarışması mı var diye salak bir espri yaptı hatta :)))
senide arkadan gördük ama bu haksızlık:umursamaz:çok güzel bir gün oldu
herkese teşekkürler
isviçre'de yaşayan arkadaşım dönüş yapacağı için ona da vakit ayrırıp galeria kısmına katılamadım ama aklım sizlerde kaldı
bebişleri doya doya sevemedim ona üzülüyorum şimdi
darkcım sedanın resimlerinin üzerine tıklayınca büyüğü açılıyor, julide birinde isimleri sıralamış
julicim sağol hayatım bende sizleri çok sevdim hepiniz beklediğimdende sıcaktınız kırk yıllık ark gibi hissettim valla sık sık bir araya gelelim juli senin kıza bayıldım masallah yolda eşime bile anlattım:))
darkcım sarıdan sıkıldım artık bi değişiklik yaptım işte biraz böle kullanıyım begenmene sevindim keske seninlede tanışsaydık(
sağol bitanem kalp kalbe karsıymış bende seni çok sevdim bak lafta kalmasın ayarlayalımda banada çık gel batuyu bol bol seviyim