İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

evett valla döverim heeee(bol bol çekin anacımm ben en çok bebişlerimizin tepkisi ne olacak onu merak ediyorummmm

lavişcim çekeriz tabi foto ,hatta buluşmalar bölümüne de koyarım ,herkes görsün ,kitlelere hitap edelim :)))

benim kızım bebeklere ve küçük çocuklara alışkın çok sever üstelik ,ablamın 2 ve 3 yaşında iki kızı var onlarla fazla vakit geçiriyor ayrıca 2 yaşında eltimin de kızı var ,11 aylık bir kuzeni daha var melisin ,iki ,üç günde bir görürüz mutlaka ..yani tepkisini az çok tahmin ediyorum ,çok sevineceğine eminim..

off ya gerçekten çok üzülüyorum yarın gelemeyeceğim için.
hatta akşam üzeri eşime söledim.
kaan yarın iyi olursa iş çıkışı bizi bi yarım saatliğine götürürmüsün diye..
oda olur dedi ama yarın nasıl olur bilmiyorum.
şimdi yazdıklarınızıda okuyunca..
en iyisi gelmeyeyim hiç..:gitme:
hastalığı hiç bir zaman kimse istemez,ama şimdi sırasımıydı be oğlum?
neyse kısmetse bidahakine bende katılırım size.
hem julide gelir ozaman..
fotolara bakarız bizde..

Ay Azoooo inanmıyorum ya ben de büyük ihtimalle gelebiledceğimi söylemek için geldim şimdi
Sanırım izin alacağım. Offf canım benim neyse napalım yeter ki kuzu iyi olsun
Şimdi 1'de buluşacağımız yeri bana bir tarif ediverin

Mekan : GARDEN H&Y BISTROT, BAR-CAFE ( Galleria ile Dünya Göz hastanesinin tam ortasında , deniz otobüsü iskelesine yürüyerek 7-8 dakika mesafede )

andinanın yazdığını kopyaladım julicim ayrıca gelecek olmanada çok sevindim:))
ay çok heyecanlıyım kızlar inş. çok güzel geçer yarın............

aayyy juli çok sevindim şimdi, valla üzülmüştüm önce sen ,sonra azo gelemiycem deyince ..azocum hastalık bu be canım ,ne zaman geleceği belli olmaz ,yinede sen bilirsin ,gelmek istersen yerimiz belli ,bir alo dersin yarım saat uğrarsın ..

evet tarifi aldım ama biriniz bana telinizi verin kızlar
özele atın ben de denizotobüsü saatlerine bakmaya girdim nete
ona göre ayarlama yapayım olur da bulamazsam alo diyeyim birinize :))

arada sırada sizimde kulaklarımızı çınlatın resimlerinizi en kısa zamanda bekliyoruz keşke istanbulda olsaydım ne yapar eder gelirdim şimdiden iyi eğlenceler

günaydın kızlar..
kaan bu sabah daha iyi çok şükür..
bi aksilik çıkmazsa eşim yarım saatliğine getirecek bizide:)

teşekkürler cnm.bende sizi çok merak ediyorum.
o yüzden bütün imkanları zorluyorum ya..:)

yaaa ama bugün mü buluşuyonuz yaaa öfff acayip kıskandım çatlıcam en kısa zamanda fotoları bekliyoruz iyi eğlenceler

2008 anneleri buluştu darısı seneye bizimbaşımıza inşallah :)

Son düzenleme:
kızlar ben geldimde..
resimler eylülde..
akşama koyacak sanırım
çok güzel bi gündü
herkez bize bakıyodu..
kızların hepsi birbirinden fıstık valla:)
bebişlerde çok şekerdi
oğlum hasta diye katılamayacağım için çok üzülüyodum ama çok şükür bugün biraz öksürüğü dışında iyiydi ve ben şahsen güzel vakit geçirdim arkidişlerimle:)

çok güzel bir gün oldu
herkese teşekkürler
isviçre'de yaşayan arkadaşım dönüş yapacağı için ona da vakit ayrırıp galeria kısmına katılamadım ama aklım sizlerde kaldı
bebişleri doya doya sevemedim ona üzülüyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…