İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

bencede çok güzeldi bugün anneler çok güzel bebeklerde çok tatlıydı...
çevrenin bize bakması da çok komikti:))

HERŞEY ÇOK GÜZEL VE ÇOK EĞLENCELıYDı piroşunda dediği gibi herkesin bize bakması çok komikti hele otoparkçının bunca sene burda çalışıyorum böyle birşey ilk defa görüyorum demeside ayrı bir komikti bebişlerde anneleride çok tatlıydı resimlere bakarken maşallah deyin nazar değmes
n :) inşallah arkadaşlıklarımı daim olur ve buluşmalarımız devam eder sevinç_seda

çok merak ettim keşke eylül hemen eklese fotoları,
sizleri tebrik ediyorum, herkes elinden gelen bütün imkanları kullandı ve buluştunuz, darısı bizim başımıza inşallah,
kimler katıldı, neler yaptınız anlatsanız ya azıcık, merak ettik çok.
(çok meraklı gördüm kendimi:))

darilgenciğim eylül'ün listesinde yazan herkes geldi hatta ek olarak seda'nın bir arkadaşı ve benim bir arkadaşım da geldiler ikisinin de yaklaşık 6 aylık bebekleri vardı

Ayyy bekleyemiciiim :))) Çok güzeldi gerçektem her zaman hatırlayacağım bir şeydi kızlar. H
epiniz sağolun ve eylülü bekleyemeden elimdeki 2-3 fotoyu koyuyorum

Banusu Ömer Kaan'ı çok sevdi diğer fotolarda da göreceksiniz.

Önde seda ve mysever arkası dönük olan remedios eylül kafanın kafası ve fototğrafa son anda giren ama bunun farkında olmayan Lelal :)

Azo dedim ya ikizin olsaydı deneme yaptık sonra karar verdik ki sıyırırdık biz :))

Eylül fıstığı ve bonus fıstık melis

Seda beklediğimden güzeldi. Ama oğluşu memeden ayrılmadı kız bütün gün her şey ortada dolaştı :))) Neyse ki bu fotoda ortada değilller :)))

Ekmek yiyen Piroş ve ona özenip ekmek isteyen Banusu Piroş un güzeller güzeli annesi kızımı da besledi :))

julicim eline sağlık.
ben hiç foto çekmedim yaa..
şaşkınlıktan unuttum:)
valla dört gözle fotoları bekliyodum..

Melis ve Piroş kankigiller onları zaten tanıyorsunuz :))) Çok şekerler ikisi de. Çocuklar pek ilgilenemediler. Erkeklerin çoğu memedeydi. Günün cool ismi Lelal'in Durusuydu hiç ağlamadı ve anneannesinin ördüğü bolerosuyla yaktı yıktı ama ne yazıkk ki ben de fotosu yok.

Ayyy süpersiniz yaaaaaa..Valla çok imrendim şekerler..Hepinizi buradan da olsa görmek çok güzel..:nazar::nazar:

ayyy herkes çok güzelmiş kızlar
hem bebekler hem anneler
hepiniz için unutulmaz bir anı olmuştur ne güzel..

Bu ana oğula bayıldım ben ya. Canım çok seviyordum seni görünce daha bir sevdim Azom ya :))

Piroş nasıl güzel nasıl narin. Biraz önce mıy mıy dese de maşallah hiç ağlamadı.

Mysever seni de çok sevdim canım. Kalbinin güzelleiği yüzüne de yansımış.

Ve gelemeyenler hep bizimleydiniz. Özellikle zeyna kulağını çok çınlattık :))

Bendeki fotoğraflar bunlar. Eylülde daha muhteşemleri var. Bu arada ömer kaanla banusunun fotosu kimde kızlar. Onu yükleyin nolur çok güzel poz vermişlerdi. Kızım biraz askıntı oldu da ömer kaana

ay juli ellerine sağlık çok güzel olmuş fotolar
valla herkesin gönlüne sağlık gerçekten çok güzel bir gündü
bu buluşmaları sık sık yapalım bebişlerimizin aydaşlarının oyun grupları olsun :))
bende telaştan fotoğraf makinesini evde unutanlardanım ..oy yüzden eylüüllll hadi resimlerr :)))

Ben bilmem beyim bilir :)))

Lelalcim oynamaya fırsatları kalmadı çok komiklerdi. Hele Duru mümkün mü oynası o direk toplantılara girecek :)) O nasıl ciddiyet yarabbim :))

öle valla benim kızım tam dediğiniz gibi cool hatun
ama az önce aşağıda annanesi ile kahkaha krizine girdi
dışarıda pek bir ciddiyiz ama eve girince tüm ciddiyet geride bırakılıp ev moduna dönüyoruz :)))

julii eylülde sanırım banusu ile duru benim kucağımda resimleri var .. ay resimleri sabırzlıkla bekliyorum :)

X