Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kontrat ne zaman doluyor peki tatlım yani zamanı gelmediyse zorluk çıkartıyor gidin tatlı dille bi konuşun ne bileyim ben nişanlıda olsan aileler böyle cnm ben de öyleydim evlenene kadar devam eder
Canım ya gerçekten çok dolmuşsun... Ama nişanlılık döneminde böyle izin almalar olur bende izin alıyordum ailemden görüşmek için..Hem senin yaşın daha küçük yemek yapmak falan bunlar önemli şeyler değil zamanla hepsi öğrenilir kafana takma bunları..ailende üzülüyordur sen gideceğin için şimdi..Bence kiracıyla tekrar konuşun ısrarcı olun.. Yada küçükte olsa bir ev kiralarsınız kardeşin askere gitmeden önce evlenirsin sende...Seni anlayabiliyorum nişanlılık dönemi stresli oluyor herşey nasıl olucak bitcek diye ama zaman öyle çabuk geçiyorki herşey oluyor, sen canını sıkma, yeterki nişanlınla senin aran iyi olsun gerisi hiç önemli değil..
dolmak ne kelime taştı artık içimde tutamıyorum ....
ne şakası be canım ne şakası
her gün şaka olurmu...
en ufak bi lafım batıyo onlara en ufak lafımdan bişi çıkarıyolar
nişanlıyım dimi ben!
neymiş bu her hafta her hafta buluşma
ya zaten bütün aksilikler olumsuzluklar üstüste...
bi nişanlımın yanında rahatlıyorum
onun yanına giderken bile hala izin alıyorum bu nasıl iş ya...!!!!!!!!
hasanlarda kaldım pazar akşamı..hasan sordu baba kiracı çıkıyomu şimdi temmuzda diye
oda çıkmıycak heralde uğraştırıyo kelime oyunu yapıyo kirayı bile alamıyorum parça parça ödüyo dedi avukata danışmış kontrat dolmadan yapabileceğimiz hiç bir şey yokmuş
istesekte çıkartamazmışız mahkemeye versek en az 6 aymış .....