helal kankaa budurr:13:
haftaya mutlaka gel hee bayağdır görüşemedik,birazdan geliyorum işim var bekle.
görşürüz o zaman sonrageleceğim inş. canım ama şimdi çıkmam lazım.ölüyorum yorgunluktan,hemen yatışa geçicem
umarım guzel geçmiştır buluşmanız geleicek haftaki program nedir????
Sultanahmetteyiz inş. deryacık başlık açar onun için
geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım en kısa zamanda toparlanırsıngünaydın hatunlar ohh valla ne güzwl buluşacanız bende burda çalışcam ilahi adalet dünde kaza geçirdim kemiklerim eklemlerim heryerim ağırıyosizinle geleydim iyileşirdim ben biliyom
ben varım :) ayy dun gece hec uyuyamadım yaabesıktas ıskelesınde nerde bulcaz bırbırımızı
biz oradaydık belli bir ibare dediğimiz gibi banklarda oturduk aliciyle tanıman lazımdı biziiiiiievet besıktas ıskelesı demıslerde yanı neresı tam bellı bır ıbare bulamadım ben :) sen karsıdasın herhalde ıyı bak yakın senın
ayyy pehlimle kalk gel haftayaaaaaaaaaaaaaaaaasen yaz kuzucum numaranı elbet bi yerlerde buluşuruk:)
allahım yaaa zabaaanannn kalkmış bitli:)))yaa bende gelmek istiyommmmm .......bi daha ne zaman yapılır yahu bu buluşmaaa
Kızlar ben cıkıyorummm 1 de ordayım :)
Söylediğin saatlerde biz beşiktaştayaa kızlaarr sız neredeydınızzz???? ben taa fatıhten kalktım fethıpasa korusuna geldım hem denız hem ust kısımda ne kadar yer varsa hepsını dolastımmmdelı gıbı neredeyse bır saat aradım herkese sordum yook yokk Allah askına nereye gıttınızı sız cok uzuldum ben ben saat 12 45 te besıktasta oldum 15 dakka rotar yaptım bende fethı pasaya geceyım ordadırlar nasılsa dedım ve saat tam 1 ceyrekte fethıpasadaydım ama ne kadar aradımsa nafıle butun masalara baktımmm ve husran gerı dondummm uskudarla fethıpasanaın arası bayaa varmıs o kadar yolu tepıp sonucsuz kalmak coook uzdu benııı
eveeeeeeeeeeettttttttttttthaftaya buluşma mı var
fotoları yarın yükleyelim diyorum zira acayip yorgunuzeski bir istanbullu olaraktan fotoları sabırsızlıklan bekliyorum
Sultanahmeeeeeeeeeeettttttttttttumarım guzel geçmiştır buluşmanız geleicek haftaki program nedir????
senii unutmaaakkkk mümkündürrrrkız sen benım ısmımı nıkımı unutunmubendım arzu ıle oturan haha
Kizlar, yeni bulusmaniz vatana millete hayirli & ugurlu olsun...
Resim yokmu resim???
ama ben melteme numaramı vermıstımdee o bana vermedı kı ... bende kımsenın numarası olmamasına ragmen sızlerle tranısmayı cok ıstedıgımden yer bellı dedım cıkım gıdım bulurum ay garsonlara soruyorum yok kalabalık kadın gorup soruyorum yok ama sız 13 15 e kadar besıktastaymıssınız ben o saatte fethıpasadaydım demekkı osebeble bulamadık bırbırımızı ben deryayı tanıyorum zaten yıllarr yıllaar oncesınden onu aradı hep gozlerım ama bulamadım neyse kızlar bıdahakıne gelırım kısemet olursa bırınız numaranızı atın da bana ozelıme..
Şimdi biraz dinleneyim az önce geldim kendimi buraya attım valla
Bu arada resim ekleyecekler yüzümü kapatmayı unutmayıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn
öptüm siziiii
yaaa hemen resim ekleyin çok merak ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?