- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.101
- 498
canım üsküdarda fethipaşa korusu var orada olucaz uygun saatte gelirsen orada olucaz zaten
inşallaherken saatte gelirsek yanınıza uğrayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım üsküdarda fethipaşa korusu var orada olucaz uygun saatte gelirsen orada olucaz zaten
üsküdarda olduğunu anladımda mekan sormuştum
daha önceki yıllarda da böyle oldu.buluşma olduğu gün istanbuldaydım ama saat farkıyla kaçırmıştım
günaydın hatunlar ohh valla ne güzwl buluşacanız bende burda çalışcam ilahi adalet dünde kaza geçirdim kemiklerim eklemlerim heryerim ağırıyo sizinle geleydim iyileşirdim ben biliyom
nen var kuzum hayırdır ne kazası gecırdın ızın alsaydın ya
sorma canım ya dün işe giderken servisle trafik kazası geçirdik benmde omuzlarımda problem var ama önemli değilmiş dokularım zedelenmiş izin normalde veriyorlardı da personelimiz yok o yüzden mecbur ilaç tedavisiyle yetinmek zorunda kaldım aslında ne güzel olurdu izin verseydiler kacardım yanınıza
kız aklını kullan bu fırsat kacmaz hıc halım yok de agrım var de kolumu kımıldatıcak halım yok dersın ızını alırsın
canım izin almak kolay o şekilde normalde zaten verirler ama şuan mecbur veremiyorlar benm yerime bakacak kimse yok bide hafta sonu en yogun günümüz ölsem belki :))
ver ver bol bol resim istiyorum bak çekin çekin koyun kıskanalım bizde eheheh
Ne giyinceğine karar verdinmi bitli