evlenip istanbullu oluyorum insallah canim :78:
Yine aynı semt canım Sultangazi
yaw çok üzüldüm azmine hayran kalmıştım gülüm neyse kısmet zaten haftaya da yapıcam ben buluşma alıştım nede olsaKızlar çok üzülerek söylüyorum ki; ben gelemiyorum
Biliyorsunuz Pazar günü taşınacaktım ama eşimi Salı günü Rusya'ya çağırıyorlar, bu sebeple taşınma gününü C.tesi'ye aldık ki işlerimiz vakitlice bitsin. Yanınızda olmayı çok çok istiyordum gerçekten
Baksanıza çok eksildik ee birde ramazan ayına kadar buluşalım ki oruç tutucaz diye 1 ay yok buluşmaaaaaaa
gelme gelmeeeeeeksikmi çok yaf bendemi gelmesem adımda kamber deil deişip ölemi gelsem
Birgün karşılaşırız bi buluşmada cadı falan demem amaaaa
Üçümüz derken sen tek başına bi 10 kişi yaparsın zaten :86::92:bıde bız ucumuz oluyormusuz ne guleırm ama bırde bırbırımızı nasıl tanıcaz kımsenın kımsede telefonu yok tam nerede oturucaz resteronttamı yoksa cafedemı
:13::13::13::13::13::13::13::13:Buluşmaya yeni gelcek kişilere söylüyorum ;
Sakın kimse gelmez,bende gitmeyeyim nolcak,zaten güvenilir değil falan diye düşünmeyin geçenki buluşmamız çok güzel geçmişti mutlaka gelin sözünüzde durun
not:Herkes böyle düşünürse zaten kimsecikler olmaz
2 kişide olsa ben geliyoruuuuuuummmmmmm
canım avrupa yakasında gidecekler beşiktaşda buluşup karşıya geçecek normalde buluşma yeri üsküdar işteeeyaw ben anlamadım tam olarak nerede bulasacagız solermısınız yarınnn
sultangazıde oturuyorum canım karsıya gelmem 2 saat donusteoyleoğlum 2.5 yasında yaramaz helede uyku saatı gelınce heptem sapıtıyor o kaar yoluda onunla cok zor gelmem yine oncekişi gibi cevahır gibi bize yakın bir yerde bulusma olursa ona katılırım mutlaka opuyorum hepinizi iyieglenceler size
Yinemi bir fire yaaaa