evlenip istanbullu oluyorum insallah canim:78:
Yine aynı semt canım Sultangazi
yaw çok üzüldüm azmine hayran kalmıştım gülüm neyse kısmet zaten haftaya da yapıcam ben buluşma alıştım nede olsaKızlar çok üzülerek söylüyorum ki; ben gelemiyorum
Biliyorsunuz Pazar günü taşınacaktım ama eşimi Salı günü Rusya'ya çağırıyorlar, bu sebeple taşınma gününü C.tesi'ye aldık ki işlerimiz vakitlice bitsin.Yanınızda olmayı çok çok istiyordum gerçekten
gelme gelmeeeeeeksikmi çok yaf bendemi gelmesem adımda kamber deil deişip ölemi gelsem
Üçümüz derken sen tek başına bi 10 kişi yaparsın zatenbıde bız ucumuz oluyormusuz ne guleırm amabırde bırbırımızı nasıl tanıcaz kımsenın kımsede telefonu yok tam nerede oturucaz resteronttamı yoksa cafedemı
:13::13::13::13::13::13::13::13:Buluşmaya yeni gelcek kişilere söylüyorum ;
Sakın kimse gelmez,bende gitmeyeyim nolcak,zaten güvenilir değil falan diye düşünmeyin geçenki buluşmamız çok güzel geçmişti mutlaka gelin sözünüzde durun
not:Herkes böyle düşünürse zaten kimsecikler olmaz
canım avrupa yakasında gidecekler beşiktaşda buluşup karşıya geçecek normalde buluşma yeri üsküdar işteeeyaw ben anlamadım tam olarak nerede bulasacagız solermısınız yarınnn
sultangazıde oturuyorum canım karsıya gelmem 2 saat donusteoyleoğlum 2.5 yasında yaramaz helede uyku saatı gelınce heptem sapıtıyor o kaar yoluda onunla cok zor gelmem yine oncekişi gibi cevahır gibi bize yakın bir yerde bulusma olursa ona katılırım mutlaka opuyorum hepinizi iyieglenceler size
Yinemi bir fire yaaaa
davut güloğlunun konseri vardı tatlım.sen sarıgazi iett garajını biliyormusun hayatım?ben istanbulu bilmiyorumya buluşup beraber gidelim diyecektim buluşmaya ama memleketime geldim düğüne 6temmuz da falan geleceğim denk gelmeyecek buluşmaya yaaa.ama bn dönünce beklerim buluşuruz güzelim tamammı
Ben geldim kızlarrr
mesaj geldi yalnız yarın yagmurlu olacak sanırım..
pehliiiimmmmmmm
Sana geliyor musun diye sormuyorummmm yoksa biliyorsun:84::84::84::84::84::84::84::84:
haahaha şekerim biliyorsun ben gelmezmiyim valla hiç yorum bile yapmıyorum ben orda seni bekleyecem kimse olmazsa ikimiz kesin ordayız
pehli sanada yazayım mı telimii isten miiiii
kızlar nerde toplanıyorsunuz,yarın bende istanbula gideceğim ama karşıya vede akşama.keşke karşılaşabilseydik
canım üsküdarda toplanıyoruz karşıdan kastın şimdi bana görü üsküdar karşı sen nerede olacaksınkızlar nerde toplanıyorsunuz,yarın bende istanbula gideceğim ama karşıya vede akşama.keşke karşılaşabilseydik
yazmana gerek yok cicim ben seni her türlü bulurum sen merak etme
üsküdarda buluşuyoruz canım
inş. birdahakine bekleriz
canım üsküdarda toplanıyoruz karşıdan kastın şimdi bana görü üsküdar karşı sen nerede olacaksın
bakırköy canım.ben anadoludan gelince bana avrupa yakası karşı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?