sen ağlama kıyamam ben sana
aşk olsun deyacık ya herkes ilk izlenimim soğuk olduğunu söylerdi şimdi bide havalı eklendisenağlama
çaktırma ağlamıyorum naz yapıyorum deryaya :jeyyar:
deryacık bizler için yaptığın yorumlar için çok teşekkürler sende çok sıcakkanlı ve samimiydin bu buluşmayı düzenleyip sizler gibi değerli dostları tanıdığım için sana minnettarıma.s.
canım yaa düşüncelerin çok güzel aynen dediğin gibi ben sonradan açılanlardanım artık durgunluk yok çok sevdim hepinizi cevahiri salladık sıra kocaelinde işallah ordada güzel bi buluşma gercekleştiririz kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
Diğer arkadaşların da dediği gibi bigünde hafta içi olsa buluşma olmaz mı? Ben de eşim hafta sonu evde olduğu için gelemedim.
[/B ASLINDA BİR DE ÇOCUKLU BAYANLARI DÜŞÜNEREK, ÇOCUKLARINDA OYALANABİLECEĞİ BİR YERDE OTURULSA DAHA İYİ OLMAZ MI? BEN KENDİMDEN BİLİYORUM BİZİM OĞLAN DURMAZ RAHAT SIKILIR ORADA....
Onlar oyalanırsa biz de rahatça sohbet ederiz...
Fotoğraflar için teşekkür ediyorum..
Ayrıca kocaeli buluşması olursa haberim olsun ne de olsa yarı oralıyım,okul orada..
Deryacım,aybikecim ayrı ayrı yapmış olduğunuz yorumlardan dolayı teşekkür ederim.
a.s.
canım yaa düşüncelerin çok güzel aynen dediğin gibi ben sonradan açılanlardanım artık durgunluk yok çok sevdim hepinizi cevahiri salladık sıra kocaelinde işallah ordada güzel bi buluşma gercekleştiririz kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:
Diğer arkadaşların da dediği gibi bigünde hafta içi olsa buluşma olmaz mı? Ben de eşim hafta sonu evde olduğu için gelemedim.
[/B ASLINDA BİR DE ÇOCUKLU BAYANLARI DÜŞÜNEREK, ÇOCUKLARINDA OYALANABİLECEĞİ BİR YERDE OTURULSA DAHA İYİ OLMAZ MI? BEN KENDİMDEN BİLİYORUM BİZİM OĞLAN DURMAZ RAHAT SIKILIR ORADA....
Onlar oyalanırsa biz de rahatça sohbet ederiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?