ALLAH şifa versin canımfundacım yapma be güzelim deme öylee, derya kırmak istemediki bizlerii, inan çok istiyordu topluca buluşup herkesle tanışmak ve muhabbet kurmayıı neden üstüne alınıyorsunki bitanem yapma lütfen kırma deryaayı inan o anki moarl bozukluğuyla yazdı bu mesajı derya çünkü çok hevesliydi çok istiyordu herkesleri görmeyi ama hepimizteker teker vazgeçip işimiz çıkıp gelemeyince çok üzüldü bu mesajı o anki ruh haliyle yazdı fundacım inan bana..
kızlar bu arada yarın annemi ortapediye götürücem randevu aldım saat 16:03'e sağ ayağı fena şişti basamıyo birde benim annemde iltihaplı romatizma var ve kemik erimesi var ayağı olduğu yerde çatır çatır dönyüodün gece uyuyamadı ağrıdann bende bugün randevu aldım bakıköy osmaniye sskk'ya yarın için , öğleden sonrayaaldımki 1 gibi misafirlerimiz gelcek 4 gibide biz evden çıkıcaz annemle
canım güzel bir buluşma hazırlamışsın sağol a.s. ama bu şekilde kalp kırman doğrumu sence? :uhm:
gaz veriliyor falan demek bana biraz çirkin bir tabir gibi geldi.herkes gelmek istiyordur ama hafta arası olması bir çok kişiye engel oldu bence.benim kızım okula gidiyor.ben gidip alıyorum bırakacağım kimse yok.ayrıca.mesela al bugün hasta okula gidemedi.suçum varmı şimdi?söz veririm kız hasta olur gelemem. :sm_confused:
yani bu derece sinirlenmene gerek yok canım.hepimizin kendine göre bir hayatı var.şartlar uygun olamayabiliyor.son anda bir aksilik çıkabliyor,kimse istemez aksilik çıksın.dimi?
çabanı hepimiz takdir ediyoruz ama kusura bakma.yazdıkların benim biraz canımı sıktı.haketmiyoruz bu tarz itamları. :a015:
ben gelemiyorum,hem hafta arası olması ve kızımdan dolayı hemde bu yazdıkların açıkçası beni üzdü bu yüzdende gelme şevkim kalmadı kusura bakma.size iyi eğlenceler.gerçekten gelip sizlerle orda olmak istemiştim.(para durumum sıkışık olmasına rağmen.)
üzülme cnm bir dahakine artık :teselli:
canım güzel bir buluşma hazırlamışsın sağol a.s. ama bu şekilde kalp kırman doğrumu sence? :uhm:
gaz veriliyor falan demek bana biraz çirkin bir tabir gibi geldi.herkes gelmek istiyordur ama hafta arası olması bir çok kişiye engel oldu bence.benim kızım okula gidiyor.ben gidip alıyorum bırakacağım kimse yok.ayrıca.mesela al bugün hasta okula gidemedi.suçum varmı şimdi?söz veririm kız hasta olur gelemem. :sm_confused:
yani bu derece sinirlenmene gerek yok canım.hepimizin kendine göre bir hayatı var.şartlar uygun olamayabiliyor.son anda bir aksilik çıkabliyor,kimse istemez aksilik çıksın.dimi?
çabanı hepimiz takdir ediyoruz ama kusura bakma.yazdıkların benim biraz canımı sıktı.haketmiyoruz bu tarz itamları. :a015:
ben gelemiyorum,hem hafta arası olması ve kızımdan dolayı hemde bu yazdıkların açıkçası beni üzdü bu yüzdende gelme şevkim kalmadı kusura bakma.size iyi eğlenceler.gerçekten gelip sizlerle orda olmak istemiştim.(para durumum sıkışık olmasına rağmen.)
kıslarrrrr yarın hava 14 derce olucakmış
fundacım yapma be güzelim deme öylee, derya kırmak istemediki bizlerii, inan çok istiyordu topluca buluşup herkesle tanışmak ve muhabbet kurmayıı neden üstüne alınıyorsunki bitanem yapma lütfen kırma deryaayı inan o anki moarl bozukluğuyla yazdı bu mesajı derya çünkü çok hevesliydi çok istiyordu herkesleri görmeyi ama hepimizteker teker vazgeçip işimiz çıkıp gelemeyince çok üzüldü bu mesajı o anki ruh haliyle yazdı fundacım inan bana..
kızlar bu arada yarın annemi ortapediye götürücem randevu aldım saat 16:03'e sağ ayağı fena şişti basamıyo birde benim annemde iltihaplı romatizma var ve kemik erimesi var ayağı olduğu yerde çatır çatır dönyüodün gece uyuyamadı ağrıdann bende bugün randevu aldım bakıköy osmaniye sskk'ya yarın için , öğleden sonrayaaldımki 1 gibi misafirlerimiz gelcek 4 gibide biz evden çıkıcaz annemle
antrenörrrr çocuk sayısı azaldı madem sen bana bakar mısındelikafadulden
bulanıyom, bunalıyom arıza çıkarıp duruyomm kaydirigubbakcemile3
antrenörrrr çocuk sayısı azaldı madem sen bana bakar mısındelikafadulden
bulanıyom, bunalıyom arıza çıkarıp duruyomm kaydirigubbakcemile3
b&m nbitanem ALLAH RAZI OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUMM..
ŞŞŞ DERYAMMM ESMER BOMBAMMM CANIM PİMİNİ ÇEKMEEEE SAKİN OL RELAX OLL YARINKİ BULUŞMAYI DÜŞÜN SOHBETLERİ KAHKAYI DÜŞÜN TAMAM RELAXX LÜTFENN BAK ANTERANÖR VARR B&M VARR DİĞER GELENLER VARRR RELAXX BEBEĞİMMMMM
deryoşum üzme kendini ben senin samimiyetini biliyorum ve herkes biliyo
arkadaş fazla alınmış olsun bazı şeyleri tam bilmediği içindir
bu konuda bu sebepten kitlenmesinn
haydeeee yarın hava 14 derece deryoşşşş sen 12 demiştin nolcekk daha sıcakkk
aceba gelmesemmmiii puahhaaaa
gül bakimmmm bi güldünü görem canooo
gelmemmmi goşmumu alüp gelcem vallaahhhh
kambersiz düğün olurmu laaaaa
GÜLDGÜ GÜLDÜ BEN GÖRDÜM HATTA KAHKAHA ATIYOOO kaydirigubbakcemile3
lem şımarma efekti nasıl vercemmmm laelaelaelaelaeArkadaşlar kusura bakmayın çocuk olmadığı için ben gelmiyorum.
Sizin gibi yetişkin insanlarla ne işim var benim..
kaydirigubbakcemile3Tabii ki şaka..
Kaçırır mıyım bu fırsatı
Ayrıca Nesli merak etme ben ilgilenirim seninlekaydirigubbakcemile3
senağlama tanışmak istiyodum aslında sizlerle yaa
napalım bu sefer ki kısmet diilmiş
Kızlar mekanın resimleri ve yol krokisini ekledim
Gelişte zorlanmazsınız
Buluşma noktasında beklemicem çocuklar için soğuk olursa denildi
İsteyene telefon numarası verebilirim
TARİH: 4 mart çarşamba
SAAT:13:00 (dan sonra bekleme olmayacak)
YER: Sultanahmet
Sizin için ne kadar uğraşıyorum görünnnn artıkıııımmm
Ve kaytarmayın lütfen herkesi bekliyorum
a.s.:enbuyukkk:
Kızlarrrrrr tarih belli olduuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey::dance:
Dün gece saat 04.30 civarı hava durumu raporu elime ulaştıııı o gün hava sıcaklığı 12 derece açık yani güneşli ve yağış yooooookkkkkk
4 MART ÇARŞAMBA GÜNÜ
SAAT 13.00 DE SULTANAHMETTE BULUŞUYORUZZZZ
Kızlar herkes sultanahmette YEREBATAN SARNICINI biliyordur
Sarnıcın önünde buluşuyoruz buluşma noktamız burası
Ben sizi bekliyor olacağım
SAAT 13.00 E KADAR BEKLERİZ
Sonra hep beraber gideriz yemeğecokacimcoookcokacimcoook
Daha sonrada medrese ye gidicez kahve içmeye isterseniz tabii
Hem dolaşarak....
Evet kızlar şimdi özel istekleri bekliyorum isteyenlere özelden cep numaramı veririm...
Bugün dışarda olucam akşam geldiğimde resimleri de eklerim hem mekanın resimlerini hemde yol krokisi çıkarıcam
Bakın sizler için nasıl çalışıyorum ama :1closedeyes:kaydirigubbakcemile3
EVET CANLARRRR TOPLAŞIN HADEEE
Otobüsler
Vapurlar
Trenler kalkıyooooooooogamyoncuiremsugamyoncuiremsu
:teytey::teytey:
Yavru kuşum Gülhane durağında inersen eğer tranvayla geldiğin yöne doğru yürüyecaksin
Uzun ve dik bir yokuş çıkacak karşına yokuşun başında sayılır bu mekan
Sultanahmet durağında inersen eğer (aksaray yönünden gelecekler için) tranvayın gittiği yöne yani Gülhaneye doğru yürüyeceksin Ayasofyanın hizasına gelince sola döneceksin orası zaten yerebatan sarnıcı sonrasını bulursunuz işte kime sorsanız gösterirşutarafagittişutarafagitti
Kızlar bu krokiyi bi kağıda çizebilirsiniz
Daha kolay olur isimleri hatırlamak için falan
Ayrıca telefon numara mı isteyenler şimdiden söylesin
ve kimler kesin geliyor bir liste yapayım ben
Listeden işaretleriz gelmeyenleri
Akşama liste geliyoooorrrrrr
KIZLAR FİYAT ALDIM SİZİN İÇİN FİX MENÜ YAPTIRDIM:lepi::lepi:
KIZALR MENÜLER ŞÖYLE:
TAVUK ŞİŞ MENÜ==>ÇORBA, TAVUK ŞİŞ, SALATASI, İÇECEĞİ 12.50 TL
IZGARA KÖFTE MENÜ==>ÇORBA, IZGARA KÖFTE, SALATASI,İÇECEĞİ 15 TL
KARIŞIK IZGARA MENÜ==> ÇORBA, KARIŞIK IZGARA,SALATA, İÇECEĞİ 17.50 TL
Evetttt az kaldı kızlar yorumları bekliyorum
Vazgeçmeler başladı kaç kişinin geleceğini bilmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?