- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
Bursa bile kalabalık geliyor bana artık. o kadar sıkıldım.
eşimin mesai saatleri rahat ama mesafe kötü.
normalde işi 15 te biter ama 17-18 de ancak evde olabiliyor.
Samsun merkez de kalabalık geldi bana. Amasya daha sıcak geldi nedense. Merzifon'u bir araştırın. Samsun'a da çok yakin. Gitmedim ama çok güzel olduğunu duydum.il olarak karar veremedim henüz.
samsun amasya tokat arasındayım.
O kadar sayfa yazıldı konuşuldu ben Ordu merkez ve Ünyede daha mutlu olacağını hissettim niyeyese (beklentilerinden yola çıktım sanırım)
Ben ünyede yaşıyorum ve bir çok imkan var beklediğim eğitim imkanları; güzel kaliteli okullar iyi bir fen lisesi anadolu liseleri vsvs iki tane ulusal özel okul devlet anaokulları kaliteli özel kreşler....her türlü kurs imkanı...sanat evlerinde müzik bale resim vsbs kursları...yüzme buz pateni ..... ve sayıları gittikçe artıyor...
Sağlık imkanları da iyi güzel ve büyük bir devlet hastanesi var özel hastanesi vsvs en kötü ihtimalle samsun 1 saat
Yapımı süren AVM tarzı bir yer var fakat çok da istediğimiz söylenemez gerek duymuyoruz çünkü...3 tarafi deniz görwn evimin balkonunda içtiğim kahveyi hiç bir AVM ye değişmem...
Ekonomik açıdan kazandığımızla üst seviyede yaşayabiliyoruz İstanbul ya da başka şehirde olsak bu kadar rahat yaşayabileceğimizi zannetmiyorum hayat standartlarımız cok düşer...yalnız tek dezavantajı son yıllarda karadenizin bh kesiminin barınma açısından en pahalı şehri olabilir evler ve kiralar gereksizce arttı...gerçi bunda yeni yapılan sitelerin çok payı var....
Son olarak yine aynı şeyi söyleyeceğim gezmeden görmeden karar verme ....
ünye'de çok sevdiğim eski komşumuz yaşıyor. ondan istediğim bilgileri alabilirim aslında.O kadar sayfa yazıldı konuşuldu ben Ordu merkez ve Ünyede daha mutlu olacağını hissettim niyeyese (beklentilerinden yola çıktım sanırım)
Ben ünyede yaşıyorum ve bir çok imkan var beklediğim eğitim imkanları; güzel kaliteli okullar iyi bir fen lisesi anadolu liseleri vsvs iki tane ulusal özel okul devlet anaokulları kaliteli özel kreşler....her türlü kurs imkanı...sanat evlerinde müzik bale resim vsbs kursları...yüzme buz pateni ..... ve sayıları gittikçe artıyor...
Sağlık imkanları da iyi güzel ve büyük bir devlet hastanesi var özel hastanesi vsvs en kötü ihtimalle samsun 1 saat
Yapımı süren AVM tarzı bir yer var fakat çok da istediğimiz söylenemez gerek duymuyoruz çünkü...3 tarafi deniz görwn evimin balkonunda içtiğim kahveyi hiç bir AVM ye değişmem...
Ekonomik açıdan kazandığımızla üst seviyede yaşayabiliyoruz İstanbul ya da başka şehirde olsak bu kadar rahat yaşayabileceğimizi zannetmiyorum hayat standartlarımız cok düşer...yalnız tek dezavantajı son yıllarda karadenizin bh kesiminin barınma açısından en pahalı şehri olabilir evler ve kiralar gereksizce arttı...gerçi bunda yeni yapılan sitelerin çok payı var....
Son olarak yine aynı şeyi söyleyeceğim gezmeden görmeden karar verme ....
Merzifon da düşündüklerim arasında.Samsun merkez de kalabalık geldi bana. Amasya daha sıcak geldi nedense. Merzifon'u bir araştırın. Samsun'a da çok yakin. Gitmedim ama çok güzel olduğunu duydum.
Hava güzel, su güzel mis gibi deniz havası, medeni şeker modern güleryüzlü insanlar....cennet adeta.
Sarıyerin ilerisi hele aman allahımm ne güzel yaNeden illa İstanbul dışı? İstanbul'un köyleri de Harika. İş yerimize uzak olmasa ben de İstanbul'un köylerinde yaşardım ama uzak. Hem İstanbul ayrı bir şehir benim gözümde. Kalabalığı seviyorum. Çocuklarımın da korkusuzca kalabalıkta büyümesini isterim.
il olarak karar veremedim henüz.
hayaller hayatlar :)İstanbul çok güzel bir şehir evet ama orta halliysen yaşam kaliten inanılmaz düşüyor. Geçen yıla kadar çok sık giderdim uçakla günübirlik, dönüşte güzel ankaranın toprağını öpesim gelirdi. Hiç unutmuyorum arkadaşla birlikte arabayla karşıya geçecektik yolluk almıştı da dalga geçmiştim sen birazdan görürsün demişti sahiden de üç saat sürmüştü köprüden geçiş.
Mesela ünye yazanlar olmuş öyle yerlerden dönünce meeeh ankara'da yaşanır mı hissi gelirdi. Yaşam kalitesi yaş ilerledikçe daha da önemli bir hale geliyor, öğrencilikte ilk gençlik yıllarında o kalabalık keşmekeş güzel geliyor ama sonradan başı götürmüyor insanın, rahat etmek daha ön planda oluyor.
Ha ama sarıyerde ya da bebekte lebi derya bir evde otursam ve hiç bitmeyen birkaç milyon eurom olsa (cash mümkünse) ölünceye kadar istanbulda yaşarım
Hayaller Paris Gercekler istanbulhayaller hayatlar :)
Valla ben yapamam büyük şehirde alışmamışım buranın nüfusu istanbul in bir semti kadar bile değildir hele ben merkeze 15dakika mesafede oturuyorum arabamız var 15dakikada merkezdeyim ev fiyatları da çok uygun merkezde biraz pahalı ama benim olduğum yerde 150 bine 3+1 daire var bütün memurlar burda şimdi merkezden değil burdan alıyorlar evi 15 dakka gidip geliyorlarNeden olmasın dediklerin içimi açtı.Ege deyince çok heyecanlanıyorum zaten...Bizim üniversite hastanesine yakın olmamız gerekiyor.Ege Üniversitesinde aradığımız bölüm varmış.
İnşallah olur.Oğlum üniversite sınavına girecek.O tarafları yaz bizde tayin isteyelim diyorum.Nasip
günaydın hanımlar
evliyim ve 3 kızım var. seneye anaokuluna başlayacak iki kızım.
kızlarımı İstanbul'da büyütmek, okutmak konusunda tedirginlik ve tereddütler yaşıyorum.
biliyorsunuz 14 milyonluk karmakarışık bir şehir.
kızlarımı nüfusu az, ulaşımı kolay bir şehirde büyütmeyi düşünüyorum.
eşim için iş sıkıntısı yok ama daha az maaş alacak. kira derdimiz veya borcumuz yok engel anlamında.
yine de hayati bir karar olduğu için sürekli düşünüyorum ve korkuyorum.
sizin fikirleriniz çok önemli benim için.
günaydın hanımlar
evliyim ve 3 kızım var. seneye anaokuluna başlayacak iki kızım.
kızlarımı İstanbul'da büyütmek, okutmak konusunda tedirginlik ve tereddütler yaşıyorum.
biliyorsunuz 14 milyonluk karmakarışık bir şehir.
kızlarımı nüfusu az, ulaşımı kolay bir şehirde büyütmeyi düşünüyorum.
eşim için iş sıkıntısı yok ama daha az maaş alacak. kira derdimiz veya borcumuz yok engel anlamında.
yine de hayati bir karar olduğu için sürekli düşünüyorum ve korkuyorum.
sizin fikirleriniz çok önemli benim için.
Cok super bir fikir. Yalniz ev fiyatlari cok pahali o taraflarda bildiim kadariyla, orasi bir eksi olabilir.
sağol canım.canım ben üniversiteyi Samsun da okudum
Çok güzel bir yer
Ama orasıda İstanbul kadar olmasa bile kalabalık ve karışık
İstanbullu arkadaşlar Samsuna Küçük İstanbul derlerdi
Tokatta fena değil ama sanki senin hayal ettiğin yer Amasya
Küçük ama sevimli bir şehir
Kızların zaten daha anaokuluna başlayacak
Liseye gidene kadar öyle aşırı sosyal aktivite yapılacak alanlara ihtiyaç yok bence
Onlar liseye gidene kadar Amasya da daha da gelişir
Samsun cok guzel bir sehir ve bence elit.denizide var. Ben istanbula gezmeye gittigimde bile yoruluyorum en guzelini yapiyorsunuz.il olarak karar veremedim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?