Valla ben yapamam büyük şehirde alışmamışım buranın nüfusu istanbul in bir semti kadar bile değildir hele ben merkeze 15dakika mesafede oturuyorum arabamız var 15dakikada merkezdeyim ev fiyatları da çok uygun merkezde biraz pahalı ama benim olduğum yerde 150 bine 3+1 daire var bütün memurlar burda şimdi merkezden değil burdan alıyorlar evi 15 dakka gidip geliyorlar
Yokkk değil orasi10 dakka siz ordamisinizNeresi orası
Çeştepe mi
Yokkk değil orasi10 dakka siz ordamisiniz
Şimdi gelmen lazım marka dükkanlar aradigin her sey var rezidanslar heryer ev burası baya göç aldı son yıllarda herkes buralardan ev alıp yerleşiyor düşünki ağrıda görev yapıyor benim olduğum yerden ev alıyor adam yatırım yapıyor emekli olunca gelecek oturacakÜ
Yok ben Aydınlı değilim
Ama 25 yıl öncenin küçücük Aydın'ını bilirim
Son üç yıldır gidemedim
Çeştepe köydü biz giderken eniştemin annesinin evi vardı
Sonra tarlalar apartman olmuş
İncirliova vs uzaktı şimdi bitişik
Eskiden tren yolu kenarında bir evi vardı halamın biz yürüyerek her yere giderdik vs vs
Incirliova nasil oldu görmen lazım tanıyamazsınÜ
Yok ben Aydınlı değilim
Ama 25 yıl öncenin küçücük Aydın'ını bilirim
Son üç yıldır gidemedim
Çeştepe köydü biz giderken eniştemin annesinin evi vardı
Sonra tarlalar apartman olmuş
İncirliova vs uzaktı şimdi bitişik
Eskiden tren yolu kenarında bir evi vardı halamın biz yürüyerek her yere giderdik vs vs
İstanbuldan adaya gitmek... Yani bakın amacınız istanbuldan kaçmak olsa bile bazı imkanlardan da kısacaksınız kuşadasına yerleşmekle. Eğitim gibi ya da yazın iyi de olsa öyle yerler kışın ölü olur. Bir de dedikodusu cabası...kuşadasında çok cazip evler.
98 bin tl deniz manzaralı.
merkeze uzak olsa da, araçla sıkıntı olmaz gibi.
Ev fiyatları da uygun burda sizin istanbulda 300 binse burda 150 bine temelden daire sahibi olabiliyoruz dubleks 220 230 bin hemde benim yaşadığım yer aydına 15 dakika arabaya atla git gel
Valla ben yapamam büyük şehirde alışmamışım buranın nüfusu istanbul in bir semti kadar bile değildir hele ben merkeze 15dakika mesafede oturuyorum arabamız var 15dakikada merkezdeyim ev fiyatları da çok uygun merkezde biraz pahalı ama benim olduğum yerde 150 bine 3+1 daire var bütün memurlar burda şimdi merkezden değil burdan alıyorlar evi 15 dakka gidip geliyorlar
Samsun Atakum da yaşayan biri olarak gerçekten güzel yer Samsun belki de ben burada doğup büyüdğüm için böyle geliyor ama ben seviyorum başka bir şehir düşünemiyorum Atakumda sahile yakının yani çok gelişti buralar son yıllarda en gözde semt Atakum oldu :) yolunuz düşerse uğrayın derimSamsun harika bir şehir özellikle yeni yapılan yerleşim yerleri. Hem ucuz hem de her şeyi bulabileceğiniz bir yer. Şahsen imkanım olsa hiç durmaz Samsun Atakuma yerleşirdim.
doğrudur canım.İstanbuldan adaya gitmek... Yani bakın amacınız istanbuldan kaçmak olsa bile bazı imkanlardan da kısacaksınız kuşadasına yerleşmekle. Eğitim gibi ya da yazın iyi de olsa öyle yerler kışın ölü olur. Bir de dedikodusu cabası...
Biraz acı tecrübelerim var da bu konuyla ilgilidoğrudur canım.
her öneriyi dikkate alıyorum.
Ay o çokmuş ya gerçekten burda kusadasinda tripleks ev aldı bi tanıdık manzara süper 500 bin yani düşünBurada dubleksler 450 000-800.00 deniz kenarı ise 1.200.000 TL
230.000 e 2+1 ev alabiliriz.
150.000 e de eski ev , ters dubleks giriş kat yada 1+1 falan olur.
Memlekete doğduğum yere baktım en pahalı ev 235 .000 TL oda 4+1.
Yaşadığın yerde uygunmuş.
O kadar buyuk bi şehirden sonra cok kucuk yerler de cazip gelmeyebilir bi sureden sonra.. Aliskanlik var sonucta.. Simdi bunalmis olabilirsin ama standardini da cok dusurme derim..Bursa bile kalabalık geliyor bana artık. o kadar sıkıldım.
eşimin mesai saatleri rahat ama mesafe kötü.
normalde işi 15 te biter ama 17-18 de ancak evde olabiliyor.
Grill tatil beldelerinin hem kılın ölü mekan olma durumu var hem de yazın gelen insan çeşitliliği,kötü alışkanlıkları olan insanların yığılması(diyim) falan çocuklar ya da kızlar için iyi bişey değil bence..bi de gerçekten öyle yerler kışın çok ruhsuz oluyordoğrudur canım.
her öneriyi dikkate alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?