• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'dan Orta Anadolu'ya kaçmak

İstanbul'dan memleketime taşınayım mı?

• Ankete Katılan
    95
Valla ben yapamam büyük şehirde alışmamışım buranın nüfusu istanbul in bir semti kadar bile değildir hele ben merkeze 15dakika mesafede oturuyorum arabamız var 15dakikada merkezdeyim ev fiyatları da çok uygun merkezde biraz pahalı ama benim olduğum yerde 150 bine 3+1 daire var bütün memurlar burda şimdi merkezden değil burdan alıyorlar evi 15 dakka gidip geliyorlar

Neresi orası

Çeştepe mi

Amasya da çok güzel bir şehir ama benim için deniz önemli belki o yüzden Samsun başka gözümde. Gerçi sadece deniz de değil olay ben orduda yaşıyorum şu an. Ama bi Samsun değil açıkçası :)

Ü
Yokkk değil orasi10 dakka siz ordamisiniz

Yok ben Aydınlı değilim

Ama 25 yıl öncenin küçücük Aydın'ını bilirim

Son üç yıldır gidemedim

Çeştepe köydü biz giderken eniştemin annesinin evi vardı

Sonra tarlalar apartman olmuş

İncirliova vs uzaktı şimdi bitişik

Eskiden tren yolu kenarında bir evi vardı halamın biz yürüyerek her yere giderdik vs vs

Ü

Yok ben Aydınlı değilim

Son üç yıldır gidemedim

Eskiden tren yolu kenarında bir evi vardı halamın biz yürüyerek her yere giderdik vs vs
Şimdi gelmen lazım marka dükkanlar aradigin her sey var rezidanslar heryer ev burası baya göç aldı son yıllarda herkes buralardan ev alıp yerleşiyor düşünki ağrıda görev yapıyor benim olduğum yerden ev alıyor adam yatırım yapıyor emekli olunca gelecek oturacak

Ü

Yok ben Aydınlı değilim

Son üç yıldır gidemedim

Incirliova nasil oldu görmen lazım tanıyamazsın

En önemlisi çevre bende istanbuldan aksaraya tasindim calisiyorum gezmeye vakit olmasada, kendi dilinde konusan insanlar istiyor çevresinde, sizin cocuklariniz anaokuluna baslayinca ayni dili konusacaginiz anneler olacak cok sevindim istanbuldan kaçın 2 ay sonra rahatlayacaksiniz gercekten parali kolelik ve piskolojik savas yasaniyor

kuşadasında çok cazip evler.
98 bin tl deniz manzaralı.
merkeze uzak olsa da, araçla sıkıntı olmaz gibi.

kuşadasında çok cazip evler.
98 bin tl deniz manzaralı.
merkeze uzak olsa da, araçla sıkıntı olmaz gibi.
İstanbuldan adaya gitmek... Yani bakın amacınız istanbuldan kaçmak olsa bile bazı imkanlardan da kısacaksınız kuşadasına yerleşmekle. Eğitim gibi ya da yazın iyi de olsa öyle yerler kışın ölü olur. Bir de dedikodusu cabası...

Valla oh miss derim karadenizde yasamak benim de hayalım ama asla çok büyük bi ilde yasayamam istanbul beni çok korkutuyor hiç gitmedim ama orda yaşamak asla istemem risk faktörü çook fazla..ilçe olucak bana tam

Ev fiyatları da uygun burda sizin istanbulda 300 binse burda 150 bine temelden daire sahibi olabiliyoruz dubleks 220 230 bin hemde benim yaşadığım yer aydına 15 dakika arabaya atla git gel

Burada dubleksler 450 000-800.00 deniz kenarı ise 1.200.000 TL

230.000 e 2+1 ev alabiliriz.

150.000 e de eski ev , ters dubleks giriş kat yada 1+1 falan olur.

Memlekete doğduğum yere baktım en pahalı ev 235 .000 TL oda 4+1.

Yaşadığın yerde uygunmuş.

Son düzenleme:
Valla ben yapamam büyük şehirde alışmamışım buranın nüfusu istanbul in bir semti kadar bile değildir hele ben merkeze 15dakika mesafede oturuyorum arabamız var 15dakikada merkezdeyim ev fiyatları da çok uygun merkezde biraz pahalı ama benim olduğum yerde 150 bine 3+1 daire var bütün memurlar burda şimdi merkezden değil burdan alıyorlar evi 15 dakka gidip geliyorlar

Yaşadığın yer neresi çok merak ettim özeldende mesaj atabilirsin.

Son düzenleme:
Samsun harika bir şehir özellikle yeni yapılan yerleşim yerleri. Hem ucuz hem de her şeyi bulabileceğiniz bir yer. Şahsen imkanım olsa hiç durmaz Samsun Atakuma yerleşirdim. :dondurma::KK76:
Samsun Atakum da yaşayan biri olarak gerçekten güzel yer Samsun belki de ben burada doğup büyüdğüm için böyle geliyor ama ben seviyorum başka bir şehir düşünemiyorum Atakumda sahile yakının yani çok gelişti buralar son yıllarda en gözde semt Atakum oldu :) yolunuz düşerse uğrayın derim

İstanbuldan adaya gitmek... Yani bakın amacınız istanbuldan kaçmak olsa bile bazı imkanlardan da kısacaksınız kuşadasına yerleşmekle. Eğitim gibi ya da yazın iyi de olsa öyle yerler kışın ölü olur. Bir de dedikodusu cabası...
doğrudur canım.
her öneriyi dikkate alıyorum.

Burada dubleksler 450 000-800.00 deniz kenarı ise 1.200.000 TL

230.000 e 2+1 ev alabiliriz.

150.000 e de eski ev , ters dubleks giriş kat yada 1+1 falan olur.

Memlekete doğduğum yere baktım en pahalı ev 235 .000 TL oda 4+1.

Yaşadığın yerde uygunmuş.
Ay o çokmuş ya gerçekten burda kusadasinda tripleks ev aldı bi tanıdık manzara süper 500 bin yani düşün

Bursa bile kalabalık geliyor bana artık. o kadar sıkıldım.

eşimin mesai saatleri rahat ama mesafe kötü.
normalde işi 15 te biter ama 17-18 de ancak evde olabiliyor.
O kadar buyuk bi şehirden sonra cok kucuk yerler de cazip gelmeyebilir bi sureden sonra.. Aliskanlik var sonucta.. Simdi bunalmis olabilirsin ama standardini da cok dusurme derim..

doğrudur canım.
her öneriyi dikkate alıyorum.
Grill tatil beldelerinin hem kılın ölü mekan olma durumu var hem de yazın gelen insan çeşitliliği,kötü alışkanlıkları olan insanların yığılması(diyim) falan çocuklar ya da kızlar için iyi bişey değil bence..bi de gerçekten öyle yerler kışın çok ruhsuz oluyor

Back