• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'dan Orta Anadolu'ya kaçmak

İstanbul'dan memleketime taşınayım mı?

• Ankete Katılan
    95
İstanbul'u severim
Ama yaşanılası bir yer değil
Kalabalık , muhteşem bir tempo
Kıyı bir semt tercihim olurdu

Ege' ye git derim ben, kiz cocuklariniz var, ege de rahat rahat buyurler ama kiyi ege, iceriye gecme:)) Egeliler "yeter artik, gelmeyin"diyecekler vallahi:))

İlçeye tasinacaksaniz yapmayın derim
İş ve üniversite imkanı olan bir yer seçin çocuklarınız elbet büyüyecek

İstanbul'da deprem olacak diye söyleniyor sürekli. Belki de gitsek iyi olacak. Kimbilir...

O kadar buyuk bi şehirden sonra cok kucuk yerler de cazip gelmeyebilir bi sureden sonra.. Aliskanlik var sonucta.. Simdi bunalmis olabilirsin ama standardini da cok dusurme derim..
pişman olmak da en önemli tedirginlik sebeplerimden biri.
eşimle sürekli konuşuyoruz. her yönden net olmaya çalışıyoruz.
inan ben bile ne yapacağımızı merak ediyorum.

Grill tatil beldelerinin hem kılın ölü mekan olma durumu var hem de yazın gelen insan çeşitliliği,kötü alışkanlıkları olan insanların yığılması(diyim) falan çocuklar ya da kızlar için iyi bişey değil bence..bi de gerçekten öyle yerler kışın çok ruhsuz oluyor
evet canım. onu da tartıştık, konuştuk dün akşam eşimle.
valla çok zor ya taşınmak.

İlçeye tasinacaksaniz yapmayın derim
İş ve üniversite imkanı olan bir yer seçin çocuklarınız elbet büyüyecek
üniversitesi olan bir il seçmek daha mantıklı aslında. hem yanımda okurlar.

Tüm sayfaları okuyamadım, yazıldı mı daha önce bilmiyorum...

Evet İstanbul yaşaması zor bir şehir, kalabalık, trafik vs...

Ama kızlarınızla ilgili bu derece endişeli olmanız bi takıntı haline gelmiş olabilir. Yani uyku uyuyamamak vs.

Dolayısıyla başka bi şehre de gitseniz bu endişelerinizin bitme ya da azalma garantisi yok. Köylerde, küçücük yerlerde bile taciz/tecavüz olayları oluyor.

Allah kimsenin başına vermesin, çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun. Anne olduktan sonra ben de çok endişeli biri oldum ama sizinki daha zor bir durum. Ben olsam taşınma konusuna karar verene kadar bi psikoloğa giderim, endişelerimi azaltabilmek için.

Tüm sayfaları okuyamadım, yazıldı mı daha önce bilmiyorum...

Evet İstanbul yaşaması zor bir şehir, kalabalık, trafik vs...

Ama kızlarınızla ilgili bu derece endişeli olmanız bi takıntı haline gelmiş olabilir. Yani uyku uyuyamamak vs.

Dolayısıyla başka bi şehre de gitseniz bu endişelerinizin bitme ya da azalma garantisi yok. Köylerde, küçücük yerlerde bile taciz/tecavüz olayları oluyor.

Allah kimsenin başına vermesin, çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun. Anne olduktan sonra ben de çok endişeli biri oldum ama sizinki daha zor bir durum. Ben olsam taşınma konusuna karar verene kadar bi psikoloğa giderim, endişelerimi azaltabilmek için.
haklısın. annelik bitmeyen endişe hali sanırım.
elbette her yerde suç ve suçlular var.
istanbul karışık, aşırı kalabalık ve kontrolsüz nüfusuyla çok tehlikeli bir yer artık, bence.
küçük yerde işlenen suç oranıyla, istanbul karşılaştırılamaz sanırım.
maddi ve zaman kayıpları da çok mühim yer kaplıyor.

Grill cim orra karadeniz hakkında hiçbir fikrim yok.ama kocaeli karamürsel çok güzel.kardeşim burda yaşıyor.5 gündür misafiriyim ve bayıldım.keşke tayinimiz çıksada bizde gelsek.

üniversitesi olan bir il seçmek daha mantıklı aslında. hem yanımda okurlar.
Kesinlikle öyle yapın benim ailem ilçeye taşındı şimdi hep ayrı kalıyorum onlardan şu an yanlarındaym ama yine gideceğim. 5 yıldır okul iş derken hep ayrı kalıyorum. Hep diyorum keşke ilçeye taşınmak yerine sakın bir il tercih etseydiniz diye

Grill cim orra karadeniz hakkında hiçbir fikrim yok.ama kocaeli karamürsel çok güzel.kardeşim burda yaşıyor.5 gündür misafiriyim ve bayıldım.keşke tayinimiz çıksada bizde gelsek.
gezmek için güzel yer çok ülkemde. ama ev alıp hayat kurmak için karar vermek zor canım.

evi satışa çıkardık. inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda satılır.
biz de işimizi gücümüzü bir an önce rayına oturturuz.
dua edin KK hatunları.

evi satışa çıkardık. inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda satılır.
biz de işimizi gücümüzü bir an önce rayına oturturuz.
dua edin KK hatunları.
Hayırlı olsun peki şehir için karar verdiniz mi.

Bence Eskişehir'i düşünün. İstanbuldan çok daha güvenli. Karmaşa ve trafiği yok. Her türlü imkan da mevcut. Çocuklarınız için iyi eğitim veren okullar da var. Boşuna dememişler şehir Eskişehir'dir diyeEn Büyük TÜRKİYE

Bence Eskişehir'i düşünün. İstanbuldan çok daha güvenli. Karmaşa ve trafiği yok. Her türlü imkan da mevcut. Çocuklarınız için iyi eğitim veren okullar da var. Boşuna dememişler şehir Eskişehir'dir diyeEn Büyük TÜRKİYE
hiç bilmedigimiz bir şehir yerine memleketi seçmek daha makul geldi.
sağolun.

eğer kısmetse 2-3 haftaya kadar taşınıyoruz inşallah.
dua edin de pişman olmayayım kızlar :)

Back