- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
ben çoruma taşındım bu sene , buradan ev almayı düşünüyorum çok rahat huzurlu bir şehir ve hiç sandıgım gibi değilmiş istediğim gibi giyinip istediğim saatte gezebiliyorum , canım istediğinde daha büyük şehirlere kaçamak yapıyorum mesela dün samsuna gittim acayip fırtına vardı gerçi :) çok gezemeden döndüm , yerinde olsam bı dakka durmam istanbul da .
Ben de bir zamanlat samsun istemistim ama istanbul dan sonra en fazla silahli olat samsun da yaşanmış dun haberler de de izledim.
Tokat mi amasya mi dersek ben olsam amasya tercih ederim. Iki ili de iyi biliyorum. Amasya da nehir kıyısında elinde dondurma gezersib aksamlari. Tokatta bu biraz zor. Dondurma kismi yanison goclerden sonra durum nedir bilemiyorum tabi
Ben Ege derim.
günaydın hanımlar
evliyim ve 3 kızım var. seneye anaokuluna başlayacak iki kızım.
kızlarımı İstanbul'da büyütmek, okutmak konusunda tedirginlik ve tereddütler yaşıyorum.
biliyorsunuz 14 milyonluk karmakarışık bir şehir.
kızlarımı nüfusu az, ulaşımı kolay bir şehirde büyütmeyi düşünüyorum.
eşim için iş sıkıntısı yok ama daha az maaş alacak. kira derdimiz veya borcumuz yok engel anlamında.
yine de hayati bir karar olduğu için sürekli düşünüyorum ve korkuyorum.
sizin fikirleriniz çok önemli benim için.
Ben senin yerinde olsaydım düşünmeyi bırakır harekete geçerdim. İstanbulda kalman için bağlayıcı bi nedenin yoksa düşünmene bile gerek yok canım en azından denegünaydın hanımlar
evliyim ve 3 kızım var. seneye anaokuluna başlayacak iki kızım.
kızlarımı İstanbul'da büyütmek, okutmak konusunda tedirginlik ve tereddütler yaşıyorum.
biliyorsunuz 14 milyonluk karmakarışık bir şehir.
kızlarımı nüfusu az, ulaşımı kolay bir şehirde büyütmeyi düşünüyorum.
eşim için iş sıkıntısı yok ama daha az maaş alacak. kira derdimiz veya borcumuz yok engel anlamında.
yine de hayati bir karar olduğu için sürekli düşünüyorum ve korkuyorum.
sizin fikirleriniz çok önemli benim için.
Valla burda herşey var aydındayım ben merkezde avm büyük marketler markalar yemek konusunda her yer pazar desen çok ucuz hergun pazar var iklim şahane deniz bir saat ben hiçbiryere değişmem memleketimi hastane dolu üniversite hastanesi beğenmezsen ege dokuz eylül 1 saatBenimde niyetim bundan sonra Egeye gitmek.Hem sağlık, hem iş ,hem okul ,hem sosyal faaliyetler,hem kafa dengi insanların daha çok olması , hemde daha sakin olması açısından
Küçük şehirde doğdum büyüdüm üniyi Trabzon'da okudum. Ben okurken küçük şehirdi Trabzon da. Hem istediğin şeye ulaşma imkanın var hem denizi var hem de trafik sıkıntısı yok. Ben çok seviyorum trabzonu ömür boyu yaşarım yani gel gör ki eşim istemiyor. Samsun ordu da yine hem imkanları geniş hem de trafik gibi sıkıntısı olmayan yerler. İstanbul bana korkutucu geliyor sabah 5 te işe çıkan insanları duydukça.
Güvenlik açısından soruyorsunuz siz , Trabzon öyle aman aman büyük bir şehir değil ama her türlü sıkıntı vardı. Fuhuşundan uyuşturucusuna silahlı saldırısından kaçakçılığına... şurası güvenli diyeceğim hiçbir şehir yok bence. Allah'a emanet çoluk çocuk.. küçücük Gümüşhane'de bile bilmemne kadar uyuşturucu kullanan varmış..
Bölüm ve meslek dışında yazdıklarımın hepsi gerçek olduğu için bunları da söyleyince ad soyad vermiş oluyorum nooption , ifşa olmamak adına söylemiyorum. Neden sordun ki?hangi bölüm mezunusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?