- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
il olarak karar veremedim henüz.
samsun amasya tokat arasındayım.
Bak hayatım sen bunalmışsın
Sana müze piknik yeter ama kızlara yetecek mi
Küçük şehirde büyüyüp üniye büyük şehire gelenlerin çoğu fazla kabak çiçeği oluyor çünkü o yaşamı bilmiyor sonra da yetiştiği ortam ile çekişip mutsuz oluyor
Küçük şehirlerden insanlar kaçıyor çünkü eskiden yaşam o sınıflarsa imiş
Ve oradaki şartlar herkese aynı imiş şimdi yaşam lanet olası diziler şeklinde akıyor
Ve avm ye gidermemek hamburgerin bilmem ne markasını yiyememek ergenler için çok büyük eziklik oluyor
İnternet giysi satışları bu nedenle tavan hepsi internete sarıyor oradan alışveriş vs yapıyor
Bence istanbuldan hemen uzaklaşın. Okul dönemine girmiş iki çocuk ve daha ufak bir başka çocukla çok zorlanırsınız. İstanbulda kazanılan 5 liradan taşrada kazanılan 1 lira daha bereketlidir. 3 yıl olacak istanbuldan ayrılalı huzurluyaşamaya burada başladığımı düşünüyorum ve orada geçen günlerime gerçekten üzülüyorumgünaydın hanımlar
evliyim ve 3 kızım var. seneye anaokuluna başlayacak iki kızım.
kızlarımı İstanbul'da büyütmek, okutmak konusunda tedirginlik ve tereddütler yaşıyorum.
biliyorsunuz 14 milyonluk karmakarışık bir şehir.
kızlarımı nüfusu az, ulaşımı kolay bir şehirde büyütmeyi düşünüyorum.
eşim için iş sıkıntısı yok ama daha az maaş alacak. kira derdimiz veya borcumuz yok engel anlamında.
yine de hayati bir karar olduğu için sürekli düşünüyorum ve korkuyorum.
sizin fikirleriniz çok önemli benim için.
tabi daha muhafakazar bi yaşam tarzı varsa düşünülebilir. siz de haklısınız.
ama bölgenin iklimini de dikkate alın derim :)
diyorum ya beklenti ile alakalı. atıyorum gece hayatı istiyosan rizede ne yapabileceksin? ya da hadi tiril tiril bi elbise giyip gece vakti dolaşayım dedin? iç anadolunun bi çok şehrinde bu da mümkün değil. anlatabiliyor muyum.
Hayırlı olsunBen de bu sene sonunda İstanbuldan ayrılıyorum. O kadar mutlu hissediyorum ki anlatamam.
İstanbul'un bir ilçesini düşünür müydünüz? Şile, Ağva gibi güzel yerlerde çocuğunuzu çok güzel büyütürsünüz, ayrıca sıkıldıkça bunaldıkça 1 saate İstanbulun göbeğinde istediğiniz her aktiviteyi de yaparsınız
tabi daha muhafakazar bi yaşam tarzı varsa düşünülebilir. siz de haklısınız.
ama bölgenin iklimini de dikkate alın derim :)
Rizeye Trabzona bende gitmem.işte gidip bakılması lazım..rizede mümkün değil yaşayamam mesela ama komşu illeri trabzon giresun ordu her türlü yaşanır.. giresunda orduda o tiril elbiseyle gece vakti çıkıp istanbuldan çok daha dolaşabiliyor insan..
Bursa'yi düşünebilirsiniz. Ilk fırsatta yerleşmeyi düşündüğüm şehir.