Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bız mutluyuz valla evde :)) ufak bı sehır olsa bahcelı evlerı olan aracları yogun olmayan zaten ıstesekde durmazlar evde ama malum buyuksehırlerde ınsanlar dahada kör oluyor mama su vermedıklerı gıbı verenlerede rahat vermıyolar :) umarım guzel yuvaları olur bakalım :))
3o mayıs 2016 güncellemee 3 renkli kuzumu aralık ayında fibden(kedılerde ölümcül bir hastalık tedavisi yk) ,diger bir tekiride sahiplendirdiğim kişilerin kedinin yanında sigara içmesinde kaybettim( artık sigaramıdır baska bir kimyasalmıdır )karaciğer yetmezliğinden 3 hafta tedavi gördü ama kurtaramadık. diger bebekler koca kızlar adamlar oldular sımdı yenı yavrulara yuva arıyorum 5 iz tekirler poşede konulup agzıda sıkıca baglanıp arazıye atılmıslar poşedi kıpırdarken gören komsumuz ıcını acar acmaz bana haber verdı mecbur aldım 1 tanesı yuvalandı 4 kuzucuk yuva beklıyor henuz 40 gunlukler dıger 2 tekir 2.5 aylık ayrı yerlerde farklı zamanlarda bulundular ıkısıde erkek 3 renklı kızımızda 6 kardesıyle konteynırda bulundu bana getıren 10 yasında bir çocuk malesefkı geldıgınde 2 sı ölmus 2 sı can cekısır haldeydı tek bu kız kurtuldu oda 2.5 aylık
istanbul ıcı guvenılır aıleler arıyorum cocugunuz kedıyle buyusun hayvansevgısı tatsın evınıze nese gelsın bır el atın kızlar ,evde engellı yatalak kör bir suru pısı var bırde bu yavrucaklar zorlanıyorum ama mecbur bakıcam
tekir bandırmamız saldırgan degıldır ancak pek sevecende değildir evde kedi olsunda kucaksever olmasın varlıgı yeter dıyenlere uygun:) cok nadırde olsa yanımızda uyumuslugu vardır :)