Bebek İkinci El istanbuldan az kullanılmış bebek arabası k-anakucağı ve kıyafet

Uzakmis Canim kargoylada ayniboaraya gelir eldwn alma durumu olsa diyicemde esim polis geceden geldi uyuyo yarin sabaha gidecek cekemce disina cikamaz bilemedim canim ya nasil yapsakki

Yenibosna sana uzakmi canim elden verme durumun yok mu:26: metrobusle yenibosnada bulussak

Yenibosna sana uzakmi canim elden verme durumun yok mu:26: metrobusle yenibosnada bulussak

Yenibosna 1 saat sanirim canim eminde degilim ama ben esimsiz cikamam canim mumkun degilde soyle olabilir belki hava iyi gibi bugun esim ynasin belki gezmek icin geliriz ama hava oyi olursa oglum biraz burun akintisi var usutmeycegime emin olursam ben sana yazarim olurmu sana uygun olurmu gelebirsek eger sen musait olurmusun hic olmadi esimle konusayim uygun zamani nasil olur diye inanki biz bile yuzunu goremiyoruz gece gunduz giriyo birbirine canim ben sana 1 gibi haber ederim nasil olabilecigi konusunu olurmu uyarmi sanada

Canim esimle konustum yalniz gitme diyo..banada 40 dk falan y.bosna. sanada uzakmis 1 saat.. ebe kontrolumde 1 2 haftaya dogum olur dedide ondan korkuyo.. saglik olsun ne diyim ama cok uzuldum...esim sabah gidiyo aksam 10 da geliyo.o da gelemez benimle.. cok istemistim ihtiyacim vardi

Hakli canim dogum yakin saglikla hayirlisiyla al ins kucagina istanbul iste ulasim zor malesef benimde esim yalniz birakmaz ben kapiyi bile acmam ondan baskasina gelme imkanim malesef yok 60tl almistim ben anakucagini ama gercekten sifir sayilir oyleki kullanmadim ilk zamanlar minder koyar icine ustune koyardim pcde bakinirdim onda bile aglamktan perisan olurdu bende odaya koydum oldugu gibi duruyo keske olabilseydi ama dedigim gibi kargoyla ayni paraya gelir esim dun agirlik degilde kabaligiyla yer kapladigi icin 15 tl falan tutar demisti daha cok olmus esinin gelme imkani yokmu canim 10dami geliyo dedin benmi yanlis anladim :26:

Evet cnm 9 dacikiyo isten. 2 vesait eve. 1 saatte evde oluyo.. sabahta 7 de cikiyo. 15 tl olsa kargo yine gonder dicem ama ptte 1 kilo ustu boyut her ne olursa olsun 20 tl diyo.. kapida odeme yapacagim icjn 5 tl de o tutuyo.. 25 tl.55 tl tuttu.bana cok pahaliya maal oluyo ne yazikki

Anladim canim haklisin tabi dur ben bi esimle konusayim o tarafkara yakon giden falan arkadasi varsa gonderebirlirz belki ben en iyisi ogleden sonra yazarim sana ozelden artik nasipde varsa olur yoksada hayirlisi olsun canim bende isterim ulastirmayi hamilesin sen gelemezsin bebeisin kapida nerdeyse ins olur ne diyelim:26:

Insallah canim.ozelden yazarsin bekliyorum...

tmm canım inş olur artık hayırlısı ben haber ederim sana hayırlı günler

Canim anakucagini, siyah bahcivan, khve bahcivan, ve yesil takim var sapka eldivenli.kollari renkli onlari bana kargoyla gonder... anakucagini mecbur alicam cunku.. napim.. hepsini birlikte 30 tl yaparmisin:26:

Canim anakucagini, siyah bahcivan, khve bahcivan, ve yesil takim var sapka eldivenli.kollari renkli onlari bana kargoyla gonder... anakucagini mecbur alicam cunku.. napim.. hepsini birlikte 30 tl yaparmisin:26:
Canim yesil takim satildi sariyla birlikte ama baska yesil var ayaklari patikli sapkali istersen resmini koyabilirim

Canim yesil takim satildi sariyla birlikte ama baska yesil var ayaklari patikli sapkali istersen resmini koyabilirim

Koy canim bekliyorum ama hastane icin istiyorum yedek takim olarak kullanicam 0.3 ay olursa sevinirim.. rengi onemli degil eldivenli sapkali ve temiz olursa sevinirim:26:

Koy canim bekliyorum ama hastane icin istiyorum yedek takim olarak kullanicam 0.3 ay olursa sevinirim.. rengi onemli degil eldivenli sapkali ve temiz olursa sevinirim:26:

o 3-6 aylık ama canım dediğim başka 28 -29 sıradaki takımlar var hstane çıkışımdı kahve olan tam 10lıydu diğeri 5 liydi turunculu olan küçük tam hastane çıkışı istersen o olablir anım

canım bu 1.2. sayfa dediğin ilk sayfadaki 2. resimlermi son ekledikleirmdenmi anlamadım ben sayılar uymuyoda:44::44:

Canim o kahverengi olan iyi yesillinin ynindaki hani. Eldivenleride varsa harika olur.. bu arada ayri ayri kargo parasi vermem dimi, anakucagjnjn icine koyup paketletirsin olur mu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…