2-4-9-13-15-24-27-30 birde son eklediklerimden 1 numaara satılmıştır
Aynen canim ozelliklwr ayni bende oyle dusunuyoeum arabakar cokbkonforlu rahat tek sikinto ozel arabanin olmamasi yoksaa 3 yasinda bbilerahatlikla biner bebeklercanım araba kargoyla masraflı olurr....zaten bendeki araba seninkiyle aynı sayılır,senin işine yaramaz....ben satman için teklif etmiştim,sana baston puset lazım
canım araba kargoyla masraflı olurr....zaten bendeki araba seninkiyle aynı sayılır,senin işine yaramaz....ben satman için teklif etmiştim,sana baston puset lazım
Evet canim katiliyorum bende bi manrigi lalmiyo kiyafwtlerden begendigin varsa bak canim yoksa hayirli gunler
Anakucagi fiyatini ogrenebilirmiyim? Satildimi acaba. Satilmadiysa almak isterim...
Canim 30 tl ama 25 olur
Ilk eklediklerinde bi hirka var sapkali beyaz, sari mavi ponpon desenleri var..o erkek icin mi?bide son eklediklerinde acik kahve bahcivan.. kac aylikken giydirdin? Temizmi.. hirkada tuylenme leke vs var mi? Onlarin fiyati nedir? Bide anakucagi alirsam kargo ne kadar tutar bilgin varmi? Istanbulun nresinde oturuyosn? Umarim sorularimla bogmamisimdir....:)
Canim anakucagi o kadar az kullandimki oflum cins bir bebek ne arabasini nede koltugu sevmedi koyardim inerdi hemen siyrilirdi bosuna aldim yani sevdigi tek sey benim kucagim babasinda bile durmaz sifir gibi birsey yani leke falan yok temizdir olsa koymam zaten
Anladim canim.. peki anakucaginin agirligi ne kadar biliyomusun pttden ogreniyim ? Bu arada siyah bahcivanida istiyorum kac bedendi ikisi?
Canim 4 kilo agirligi tam yok bile hafif yani bahcivanda 6 aylik canim
Tamam canim.. peki anakucagi hirka ve siyah,kahve bahcivanlarin toplam son fiyati ne olur
Kizlar kusuruma bakmayin esim gidecek aksam isw bie taraftan yemekle ugrasiyorum cocuklda esim gitsin oglani uyturum gelirim aklimda karisiyo yanlis yamak istemiyoeum 18 -18.30 arasi gelicem ins o zaman hallederiz herseyi olurmu
merhaba
canım 2 nuamralı hırka arkadaş istmeişti senden önce ama aldıkalrı arasından birini çıakrıcaktı sordum almıycaksan eğer bir arkadaş istiyo diye onu alıcam dedi sana eğerki hala alıcıysan anakucağıyla bahcivanı vereblşlrim :26:
Canim pttyle gorustum kargo 25 tl tutuyor.. ben caglaynda oturuyorum nasi yapcaz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?