Bebek İkinci El istanbuldan az kullanılmış bebek arabası k-anakucağı ve kıyafet

Canim o kahverengi olan iyi yesillinin ynindaki hani. Eldivenleride varsa harika olur.. bu arada ayri ayri kargo parasi vermem dimi, anakucagjnjn icine koyup paketletirsin olur mu :26:

var canım eldivni şapkasıda var tabiki ayrı neden olsun içine koyarım ben ayırıyorum hemen

Yanlış oldu bu numaralandirdıklarım diğer ürünleriçindi,bu sayfadan seçtiklerim:4-3-13-16-19-21-22...detaylar için konuşalım telden

canım 4 13 16 19 satıldı diğerleri duruyo diğer sayfadakileride söyleyewblirmisin

Canim siiyah ve acik kahve bahcivan
Anakucagi

Yesillinin yanindaki kahverengi alt ust takim.. oz3lden adresimi gonderiyorum

14-15 küçük mü benim oğlana,2 buçuk aylığız

canım 14 küçük olur ama 15 baya giyer büyük o 14 numara ik doğduğundan giyilir alsan küşüçük gelmese bile küçülür kısa zamanda parana yazık olur

canım o turuncu takımda az giyindi bebekken büktü büyüdüğünde küçük geldi azdır ve kalitelidir istersen onu o piajamaları altl esofmanları vereyim sana çoraplarıda hepsinimi alıcaksın ne renktekiler olsun o yelekde giyilmedi düğmeleriyle brilkte koyablirim sen seçimini yap artık :26 kırmızılı siyahlı beyazlı tulumda kalındır kışlıktır mesela malı güzel istersen onları artık beğendiğin hagisiyse canım

Son düzenleme:

5 tane büyük çorap koy,siyahlı,kırmızılı beyazlı tulumu,tutuncu tulumu koy,badileri koy uzun kollu 4/5 tane,baskılı olsunlar,hani külotlu çorap yanında olan tulum satılmışmıydı hatırlamadım o da olsun...yelek olmasın,eşofman alt olsun.....ne kadar tutuyo hesaplar mısın canım

Canim pc ye gecic
Em 10dk bakip hesapliyim hemen

Canim birde o baskili badiden birtane vardi toplamda 3 badi hepsi satildi burdan istediklerinden badi haric hepsi tmmdir o tulumda duruyo alt esofman kactane olsun hangileri olsun

Canim birde o baskili badiden birtane vardi toplamda 3 badi hepsi satildi burdan istediklerinden badi haric hepsi tmmdir o tulumda duruyo alt esofman kactane olsun hangileri olsun

badi de mi satıldı,ptt kargoda hesabın var di mi..tekli eşofman istemiyorum canım,kapşunlu takım var ya onu istiyorum bir de 15 nolu pijama

canım toplamda 23 tl tutuyo ama alt eşofmanlardan hangilerini istiyosun ayaklımı ayaksızmı onuda yazarsan iyi olur

şimdi turuncu beyaz takım kırmızı beyaz siyah beyaz tulum kırmızılı kapşonlu takım 5 tane çorap gri tulum toplamda 30 tl tutuyo canım yazdıklarımda yanlışlık varsa düzelt canım birde ptt değil vakıfbank no vericem sanada uyarmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…