peki banka para alır mı benden
15 nolu pijamayı ekledin di mi,tulum tane ne kadardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
15 nolu pijamayı ekledin di mi,tulum tane ne kadardı
yok canım eklemedim 35 tl oluyo tulum ekledim
tulum nekadar diye sormuştum ve netten hiç yatırmadım nasıl olcak
tulum nekadar diye sormuştum ve netten hiç yatırmadım nasıl olcak
ay daral geldi ya,ya ben yokum,ya sen...bebekli olmak ne zor...en iyisi hamileyken herşeyi almak
tulum 5 tl ayak patikleri ve şapkasıda var
cnm böle olmuyo ikimiz de gerildik o kaça,bu kaça.....yarın cepten ararım seni...nonu verirsen görüşürüz
canım ben çocukdan fırsat bulamıyorum eşim bakıyo ama benim yakamdan düşümüyo uytutum rahatım istersen halledilim telide veririm şimdide halledbiriz bitsin biran önce netten eşin yatıramazmı yoksa bankaya gidip şu iban noya yatırıcam diyiceksin tabi gideblirsen bebşin var sonuçta:26:
bankaya giderim de ya masraf alırsa...ha çorap tane 1 tl mi....
canım vakıfbankda hesabın varmı
oğlumun hesabı var,14 yaşında
kızlar oğlum uyandı telden giricem pc istiyo kapatayım pcyi telden giricem alıcaksanız artık anlaşalım kimse daralmasın bitirelim dediğim gibi eşim yarın hepnizin kargosunu gönderecek haqla alıcı iseniz alıcılar özelden yazsın adresi teli bende yazayım görüşrüz anlaşırız
file:///C:/Users/CASPER/Dfile:///C:/Users/CASfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2498.jpgPER/Desktop/IMG_2492.jpgesktop/1456599_10151968780504461_1885460583_n.jpgfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2485.jpgfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2494.jpg
mail ver resimlerini atayım alcaklarımın
Tmm canim ozelden yaziyorum hemen
gönderdim bir bak