• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El istanbuldan az kullanılmış bebek arabası k-anakucağı ve kıyafet

ay daral geldi ya,ya ben yokum,ya sen...bebekli olmak ne zor...en iyisi hamileyken herşeyi almak

canım beklettim ama yemek hazırladımbulaşık çocuğu uyttum geldim toplamda 35 tl oldu neden almıyosun ki beklettiğim içinmi

cnm böle olmuyo ikimiz de gerildik o kaça,bu kaça.....yarın cepten ararım seni...nonu verirsen görüşürüz

canım ben çocukdan fırsat bulamıyorum eşim bakıyo ama benim yakamdan düşümüyo uytutum rahatım istersen halledilim telide veririm şimdide halledbiriz bitsin biran önce netten eşin yatıramazmı yoksa bankaya gidip şu iban noya yatırıcam diyiceksin tabi gideblirsen bebşin var sonuçta:26:

canım ben çocukdan fırsat bulamıyorum eşim bakıyo ama benim yakamdan düşümüyo uytutum rahatım istersen halledilim telide veririm şimdide halledbiriz bitsin biran önce netten eşin yatıramazmı yoksa bankaya gidip şu iban noya yatırıcam diyiceksin tabi gideblirsen bebşin var sonuçta:26:

bankaya giderim de ya masraf alırsa...ha çorap tane 1 tl mi....

oğlumun hesabı var,14 yaşında

oyy maaşallah sanada oğluna Allah bağışlasın canım tmm o olur oğlun nettende yapablir yoksa bankadan olur ücretsiz olur çoraplarıda canım ben tanesi 1.5 tl aldığımda var 2 yede tanesini 1dn veriyorum hiç giyilmemişler çünkü bazıları

kızlar oğlum uyandı telden giricem pc istiyo kapatayım pcyi telden giricem alıcaksanız artık anlaşalım kimse daralmasın bitirelim dediğim gibi eşim yarın hepnizin kargosunu gönderecek haqla alıcı iseniz alıcılar özelden yazsın adresi teli bende yazayım görüşrüz anlaşırız

Son düzenleme:
kızlar oğlum uyandı telden giricem pc istiyo kapatayım pcyi telden giricem alıcaksanız artık anlaşalım kimse daralmasın bitirelim dediğim gibi eşim yarın hepnizin kargosunu gönderecek haqla alıcı iseniz alıcılar özelden yazsın adresi teli bende yazayım görüşrüz anlaşırız

file:///C:/Users/CASPER/Dfile:///C:/Users/CASfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2498.jpgPER/Desktop/IMG_2492.jpgesktop/1456599_10151968780504461_1885460583_n.jpgfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2485.jpgfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2494.jpg

file:///C:/Users/CASPER/Dfile:///C:/Users/CASfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2498.jpgPER/Desktop/IMG_2492.jpgesktop/1456599_10151968780504461_1885460583_n.jpgfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2485.jpgfile:///C:/Users/CASPER/Desktop/IMG_2494.jpg

mail ver resimlerini atayım alcaklarımın

tevecim o istediklerini veriyorum canım diğer arkadaşa ikdir yazdım haberde etmiyo açık olmasına rağmen yazmadı almıycak sanırım sen kararlıysan artık bitirlim ben çıkıcam şimdi oğlumu yeidrip uyutucam sneinde bebeğin var bitsin artık caım dediğim gibi tulumlar 3-6 canım

Back