• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El istanbuldan az kullanılmış bebek arabası k-anakucağı ve kıyafet

canım o gri tulum biraz k
ç
k olma ihtimali var olsada küçülür hemen ama diğerleri kaıp olarak baya farkı var daaha büyükler sen griyide alma 3 parçada kaarar kılalım geri gönderme falan ekstra ücret uğraş oluyr onlara garanti veşrrim

beende çıkıyorum alıcakalrdan ses yok hala olursa eğer bana özelden yazsın alıcak yada almıycak farketmez bileyimki istewyenleri sizler için çeviripde ayıp etmiyyim iyi geceler herkese

beende çıkıyorum alıcakalrdan ses yok hala olursa eğer bana özelden yazsın alıcak yada almıycak farketmez bileyimki istewyenleri sizler için çeviripde ayıp etmiyyim iyi geceler herkese

Canim yanlos anlamissin.. tabletten girdigim zaman acik gorunuyorum devamli.... okeylemessem adresimi gondermem zaten.. havale yapamiyorum ozel sebeplerden dolayi. Kapida nakit odeme yap ozeldende yazdim zaten...

canim yanlos anlamissin.. Tabletten girdigim zaman acik gorunuyorum devamli.... Okeylemessem adresimi gondermem zaten.. Havale yapamiyorum ozel sebeplerden dolayi. Kapida nakit odeme yap ozeldende yazdim zaten...

tmm canım kusuruma bakma birden çıktın açıkd aolunca istmeiyosun sandım diğer arkadaşalrada ayıp etmöek istemedim çok beklettim teve kardeşi o açıdan demiştim bende sana yazdım canım bakabllirmisin

2-9-11-15-24-27-29-30 (bunlar ilk sayfadaki kkıyafetler satılanlar kızlar en son yüklediklerim yani sayfa 4 de olanlardan 1-2-4 satıldı) diğerleri duruyo o iç zıbınlar falan kullanmadım kullanamadım o yelek de öyle düğmeleri bile duruyo dikilmedi çorapalrın çoğu giyilemdi giyilenlrer tulumların üzeirnden ne kirlendi nede eskidi o kahve ikili takımı almayın minik deliği varmış bu sabah farkettim satılık değildir

canım vakıfbankda hesabın varmı yada arkadaşını falan varsa ücret olmaz diyo eşim yoksa olurmuş

bütün kıyafetlerin toplamı ne kadar uygun birşeyler olursa ben niyetliyim vakıf hesabım da var birde çanta

-UOTE=befrul;32707905]bütün kıyafetlerin toplamı ne kadar uygun birşeyler olursa ben niyetliyim vakıf hesabım da var birde çanta[/QUOTE]

canım ben hesaplıyım sana özelden yazarım anlaşırız bir şekilde inş haber ederim sana birazdan

2numara
4numaradan beyazlı yeşilli alt eşofman
9 numara
15 numara 24 numaradan yeşil badi
27numara
29nuamara
30numara

4. sayfadaki kıyafetlerden de 1 numara satılmıştır

kalanlar hangileri cnm bide fiyatları ile birlikde yazarmısın ..

canım satılanları yazdım yukarda fiyatlarda takımlar 5 tl tek altlar 3 tl atlerler 3 tl bahcivaar 7 tl yalnız arkadaş biraz önce hepsinin fiyatını toplamını sormuş önce görüşelim önce o sorduğu için fiyatta anlaşablirsek ki zaten fiyatları olduğundan çok aşağıda tuttum takımları 30 tl 25 tl aldım 5 tlye veiryorum kusuruma bakma olurmu canım:26:görüşeyim sana yazarım son duruma göre konuşalım

Son düzenleme:
Back