- Konu Sahibi aycanilayda
-
meraba arkadaşlar ben yeni katıldım tedavilerimizin sonucunda tüp bebekten başka sansımızın olmadığını öğrendik tüp bebek yaptıranlar lütfen cvp yazabilirmisinz nereleri tavsiye edebilirsiniz
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hastaya ozel hicbir detayli incelemenin olmadigi herkesi ayni ezbere yontemleri uygulayan biryer. Okadar cok musterisi varki artik sizinle ilgilenmiyorlar bile. Ne telefonlara cevap alirsiniz, ne bir bilgi edinebilirsiniz. Muayeneden sonra doktor kapidan kacar gider. Cok mesguller ve ozensizler. Iyi bir labaratuar yetmiyor iyi bir doktora olmasi lazim. Bebek yapma fabrikasi olan Memorial bana gore degil. Bir suru zaman ve para kaybi yol acti. Labaratuari guzel olan bir suru klinik var onlara gidin.
Merhabalar Arkadaşlar;
Yakında tüp bebek ile ilgili tedavi görmeye başlayacağım. Ama nerede yaptırsam karar veremedim. Başarı oranının yüksek olduğu yere gidip o tüp bebek merkezinde işlemi yaptırmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...
İyi Günlerr
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hastaya ozel hicbir detayli incelemenin olmadigi herkesi ayni ezbere yontemleri uygulayan biryer. Okadar cok musterisi varki artik sizinle ilgilenmiyorlar bile. Ne telefonlara cevap alirsiniz, ne bir bilgi edinebilirsiniz. Muayeneden sonra doktor kapidan kacar gider. Cok mesguller ve ozensizler. Iyi bir labaratuar yetmiyor iyi bir doktora olmasi lazim. Bebek yapma fabrikasi olan Memorial bana gore degil. Bir suru zaman ve para kaybi yol acti. Labaratuari guzel olan bir suru klinik var onlara gidin.
Mrb.Acıbadem hastanesını bende tavsıye edıyorum benım bır akrabam 4 yıldır cocukları olmuyordu ınternet uzerınden buldum acıbadem hastanesını randevu aldım ve sımdı 1 yasında bır oglu var.Çok hastaneye gıtmelerıne ragmen basarılı olamamıstı hatta amalıyet bıle olmustı..bır sozle herkese bır care bulurum kendıme bulamıyorum....canım ben kadıköy acıbadem hastanesinde yaptırdım...doktorum doç.dr.cem demirel di..ilk denemede hamile kaldım...şu anda 15 haftalık hamileyim...hastaneyi ve doktoru şiddetle tavsiye ederim...
Merhaba siz Banu Hanım'a mı muayene oluyorsunuz . Bende bir Arkadaşımın önerisiyle gitmek istiyorum ama biraz kararsızım tüp bebek merkezi mi yoksa hastanemi .. Herşey gönlünüzce olsunMedipol mega tüp Bebek ve Doc Dr Banu kumbak Aygun diyorum başka birsey demiyorum
süper bir hanım
cok tecrübeli
herkese iyi sanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?