• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İstanbuldaki en iyi tüp bebek merkezi neresi sizce??

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım tedavilerimizin sonucunda tüp bebekten başka sansımızın olmadığını öğrendik tüp bebek yaptıranlar lütfen cvp yazabilirmisinz nereleri tavsiye edebilirsiniz

Ben Bahçeci'de yaptırdım canım çok şükür hamileyimmm şimdi ALLAH binlerce kez razı olsun bahçeci ekibinden diyorum. Sana tavsiyem hangi merkeze gidersen git embriyoloji lab. araştır mutlaka bi çok kişi bunu atlıyor maalesef ama çok önemliii...

meraba, ben yeni gittim eurofertile, tedaviye başlayacağm haftya inşallah. gayet memnun kaldım, doktorumu da sevdim, yer de güzel geldi. merak ettiğim bir iki şey oldu arayp sordm anında bilgi veriyorlar çok hoşuma gitti. ilk tedavim olacağndan biraz heyecanlyım :) başka yere gidip bakmadım ama eurofertili beğendm, işini bilen bir yer, dinleyip yardmcı oluyorlar da.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hastaya ozel hicbir detayli incelemenin olmadigi herkesi ayni ezbere yontemleri uygulayan biryer. Okadar cok musterisi varki artik sizinle ilgilenmiyorlar bile. Ne telefonlara cevap alirsiniz, ne bir bilgi edinebilirsiniz. Muayeneden sonra doktor kapidan kacar gider. Cok mesguller ve ozensizler. Iyi bir labaratuar yetmiyor iyi bir doktora olmasi lazim. Bebek yapma fabrikasi olan Memorial bana gore degil. Bir suru zaman ve para kaybi yol acti. Labaratuari guzel olan bir suru klinik var onlara gidin.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Hastaya ozel hicbir detayli incelemenin olmadigi herkesi ayni ezbere yontemleri uygulayan biryer. Okadar cok musterisi varki artik sizinle ilgilenmiyorlar bile. Ne telefonlara cevap alirsiniz, ne bir bilgi edinebilirsiniz. Muayeneden sonra doktor kapidan kacar gider. Cok mesguller ve ozensizler. Iyi bir labaratuar yetmiyor iyi bir doktora olmasi lazim. Bebek yapma fabrikasi olan Memorial bana gore degil. Bir suru zaman ve para kaybi yol acti. Labaratuari guzel olan bir suru klinik var onlara gidin.

Bende kesinlikle GEBZE ANADOLU SAĞLIK MERKEZİNİ tavsiye etmiyorum.berbat bir hastane ilk tüp bebek denememi orada yaptım ama öncesinde 6 kez normal yollarla hamile kalıp düşük yaşamıştım.tüp bebek tuttu ama beta hcg değerim düşüktü aynı zamanda rapor alabilmek için devlet hastanesine de gidiyordum ve oradaki doktor daha gerçekçi ve olabilecekleri daha detaylı alnlattı sözde profesör aydın arıcı hiç ilgilenmiyor bile zaten çoğu zaman amerikada muayenelere gittiğinizde oradaki diğer doktor ebru hanım bakıyor sonrasında kanama geçirerek düşük yapmaya başladım ve telefonla ne doktoruma nede hemşirelere ulaşamadım hastaneye gittiğimde yapacak bişey yok deyip başalarından savdılar kanaman bitince beta hcg nin sıfıra düşmesini b ekleriz dediler değerim düşmediği gibi bide yükselmeye başladı yine gittim aydın bey büyük ihtimalle mol gebelik dedi doğru dürüst açıklama yapmadan gitti bide ebru hanımla konuşayım dedim oda büuük ihtimalle dış gebelik dedi bende mol olabilirmi dediğimde verilere göre imkansız dedi daha iki doktor kendileriyle çelişiyor bide onlardan çare bekliyoruz yani kısacası kersinlikle tavsiye etmiyorum

Merhabalar Arkadaşlar;

Yakında tüp bebek ile ilgili tedavi görmeye başlayacağım. Ama nerede yaptırsam karar veremedim. Başarı oranının yüksek olduğu yere gidip o tüp bebek merkezinde işlemi yaptırmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim...

İyi Günlerr

selam canım ben 3 yıllık evliyim normal yollardan hamile kalamadım tüp bebek yapmaya karar vereik uzun araştırmalar sonucu acıbadem kadıköy doktor tayfun bağış ta yaptırmaya karar verdik . ilk görüşme yaklaşık 1 saat sürdü üstelik herhangi bir ücret. talep edilmedi bizden doktorumuz uzun uzun süreci karşılaşabileceğimiz sorunları aşabileceğimiz engelleri anlattı şubat ayındaki adet dönemimde tedaviye başladık rabbime şükür şuan 1.5 aylık ikizlerime hamileyim tedavinin başlangıcından kalp atışına kadar extra hiçbir masraf talep edilmedi hemşireler güleryüzlü doktorumuz şahaneydi acıbadem diyip korkma sakın bir çok yerle aynı fiyat hatta daha uygun kuzenim bahçeci tüp bebek merkezine 11 bin ödemiş biz ilaçlar dahil 5500 gibi bir rakam ödedik acıbadem kaliteside cabası kesinlikle şiddetle tavsiye ederim zor bir süreç allah yardımcın olsun moral çok önemli kararın kesin olsun ben sadece ilaçları kullanırken zorlanmıştım ama eşimin desteği moralimi hep yüksek tutmam sayesinde çok şükür olumlu sonuç aldık herşeye kulaklarını tıka allah yardımcın olsun

kesinlikle katılıyorum.......aynı şekilde benimde 1 aşılama 3 tüp bebek sonuç yine negatif.........

Arkadaşlar merhaba,

Ben 10 yıllık çocuk mücadelemde o kadar doktor gezdimki anlatamam... En sonunda tavsiyeler üzerine son tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde yaptık doktorum Mustafa Bahçeci ve şuanda çok şükür doğumuma gün sayıyorum :)) Sizlerede tavsiyem en azından bi gidin görüşün, konuşun ona göre karar verin. Sizlerin şuan neler çektiğini ve neler hissettiğini inanın çok çok iyi anlıyorum ve elimden geldiğince bende duyurmaya çalışıyorum.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ve isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bildiginiz en iyi tüpbebek merkezini yazin lütfen.Ayrica o arkadaslarimin su anki durumlari ne ,bebislerini kucaklarina almislardir dilerim...Ve su an en az 3 yasinda olmalilar ...

bahçeci fulyada
memorial şişli 2013 de b,iraz karışmış orası ama eylülde nur hanım die bid r geliomuş o tavsiye ediliyor
istanbul tüp bebek 3 ünü araştırıyorum ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

canım ben kadıköy acıbadem hastanesinde yaptırdım...doktorum doç.dr.cem demirel di..ilk denemede hamile kaldım...şu anda 15 haftalık hamileyim...hastaneyi ve doktoru şiddetle tavsiye ederim...
Mrb.Acıbadem hastanesını bende tavsıye edıyorum benım bır akrabam 4 yıldır cocukları olmuyordu ınternet uzerınden buldum acıbadem hastanesını randevu aldım ve sımdı 1 yasında bır oglu var.Çok hastaneye gıtmelerıne ragmen basarılı olamamıstı hatta amalıyet bıle olmustı..bır sozle herkese bır care bulurum kendıme bulamıyorum....

Medipol mega tüp Bebek ve Doc Dr Banu kumbak Aygun diyorum başka birsey demiyorum
süper bir hanım
cok tecrübeli
herkese iyi sanslar

Medipol mega tüp Bebek ve Doc Dr Banu kumbak Aygun diyorum başka birsey demiyorum
süper bir hanım
cok tecrübeli
herkese iyi sanslar
Merhaba siz Banu Hanım'a mı muayene oluyorsunuz . Bende bir Arkadaşımın önerisiyle gitmek istiyorum ama biraz kararsızım tüp bebek merkezi mi yoksa hastanemi .. Herşey gönlünüzce olsun

Ben banu hanımla tedavimi ve simdi de gebeliğimi götürüyorum
Kendisi cok tecrübeli
Cv sine bakın söze gerek yok
Ayrıca cok dürüst ve açıklamaları cok net
Cok akıllı ve Zelıha bi doktor
Mutlaka fikrini alın
Iyi sanslar

Medıpol mega unıversıte hastanesı
Doc dr banu kumbak aygun
Yanılmazsınız
Superrr doktorum iyi ki varsın

Merhaba Biz Medicana da Selman Laçin 'e gittik be şu an bebeğimizi kuacağımıza aldık . Herkese tavsiye ediyorum.. Buaya da yazmak istedim.

Biz Bahçeci umut tüp bebek merkezinde selen hanımla tedavideyiz. Eşimde azospermi sorunu vardı üroloji doktoru Tansel bey tese ameliyatı yaptı. Şimdi transfer günümüzü bekliyoruz. Buradan çok memnunum hem çalışanlar hem doktorum selen Hanım'dan inşallah sonuda güzel olur.

Bende memorial şişliye gidiyrm istanbulda yücel bey yani başladım ama ameliyat denildi tüplerimden biri tukalıyms o alıncak ve alnmadan tüp bebeğe başlanmıyr

Gunaydin Arkadaslar,
Sitenizde yeniyim. Ben 45 yasindayim ve tup bebek dusunuyorum. Daha once normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Fakat simdi yasim ilerledigi icin normal yoldan hamile kalabilmem cok zor gorunuyor. Ben yurt disinda yasiyorum ve 3 ay sonra TR'e tup bebek tedavisi icin gitmeyi planliyorum. Benim yas grubumda ki hastalarda en basarili tup bebek Doktoru/Merkezi hangisi bu konuda aranizda bir bilgisi olan var mi? Ailem IST'da yasiyor dolayisiyla IST'da ki doktorlar tercih sebebim.
Cok tesekkur ederim.

Back