canım bende geçtiğimiz pazar kadıköy acıbademde tedaviye başladım,bugün 3. günüm.Cem bey mükemmle bir insan,bende çok araştırdım yaklaşık 1 yıl boyunca,umut tüp bebeke gittim,görüştüm enver beyle ama hiç memnun kalmadım,ben regliyken gitmiştim,bana hemen yarın başlayalım tedaviye dedi enver bey,biz biraz düşünmek istiyorz deyince ama sen belki önümüzdeki ay belki bidaha regli bike olmayacaksın dedi,ıkılmıştım,üstelik hemşirelerde çok ilgisizdi,sğuk bi ortam gibi geldi bana,ve tamamen ticari düşünerek yaklaşmış bana,beni o an araştırma yapmadan orda tedaviye başlatmak için elinden geleni yapmış meğer,o kadar olumsuz konuştuki bu son şansın olabilir gel hemen yarın başlayalım diye ısrar etti,ben 27 yaşındayım ama bana sende 40 yaşındaki bi kadının rahmi var,durumun çok kötü dedi,ben şok geçirdim daha önce gittiğim hiç bi dr böyle konuşmamıştı,tabi ben panik oldum,hemen başlayalım o zaman dedim,allahtam eşim soğuk kanlı davrandı ve biz yinede düşünelim dedi,hatta sigara içip içmediğimi bile sormadı,ben biz sigara kullanıyorz olumsuz etkilermi tedaviyi dediğimde yoo kendinize zararı var,siz bilirsiniz dediğinde çok şaşırmıştım,daha sonra ankarada anatoliyaya gittim bülent beye muayene oldum,bülent bey hiç alakası yok,senin durumunda böyle bişey yok,ticari amaçlı bi yaklaşım olmuş,yanlış yönlendirmiş dr un dedi,anatolia dada dr zaman ayıramadığı için memnun kalmadım,enver bey saolsun beni bunalıma soktuğu için ben anatoliadan sonra istanbulda ve antalyada bikaç dr la daha görüştüm,çünkü kafama çok takıldı enver beyin söyledikleri,diğer bütün dr lar bülent beyle aynı şeyi söyledi,benim fsh sorunum var,fshım10,06 erken menepoz başlangıcı teşhisini koydu diğer bütün dr lar ama yaşım genç olduğu için,fsh da o kadar yüksek olmadığı,herşeyden önemlisi daha yumurtalarım genç olduğu ve yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğu için şasımın yüksek olduğunu söylediler,enver beye benim yaşımın avantajı yokmu dediğimde hayır,yaşın genç ama 40 yaşındaki birinin durumunda gibisin hiçbi farkın yok demişti,beni çok üzdü ama bu belki benim şansımdan böyle oldu,bu bi deneyim sadece sonucunda,belkide ticari kaygısı yokturda bana öyle gelmiştir.neyse çok uzattım arkadaşlar,ben en sonunda acıbademde cem beyde karar kıldım,çok beyefendi bi insan,başarı oranları yüksek,zaman ayırabiliyor,ilgileniyor,ayrıca hemşire bayanlar çok yakın davranıyorlar,ben çoooook memnunum,herkese tavsiye ediyorum