• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İstanbuldaki en iyi tüp bebek merkezi neresi sizce??

arkadaşlar ben son bir haftada çok yer gezdim eşimle, ama bilgi almak için gittiğimiz yerlerde hep baştan savma açıklamalar yaptılar bize. en son eurofertilde karar kıldık doktor hakan bey çok kibar davrandı, endişelerimizin hepsini dinledi, açıkladı bize. ben orada çok rahat ettim orada deneyeceğim, giden herkesten de olumlu şeyler duyuyorum. Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyoruz :) kesinlikle tavsiye ederim özellikle doktor hakan bey çok kibar ve iyi bir insan :) sanırım diğer merkezlere de gidiyormuş öyle dedi diğer konu başlığındaki arkadaşlar. gittinğin merkezin seni önemsediğinden ve iyi davrandığından emin ol bence.

burda da buldum seni canım benim de adetim 10 ekim gibi gelecek. adet ortası tam bayrama denk geliyor canım bu yüzden tedirginim ama çalışıyor sanırım merkez değil mi? bir de hakan beyin ücreti nedir? ben sadık bey ile görüşmüştüm 130 tl idi muayne ücreti. hakan bey e ilk muayneni olunca bütün kontrollerini o mu yapıyor canım opu ve transfere de o mu giriyor merak ettim de.. henüz tam karar veremedim bayrama denk gelicek diye tedirginim.

diğer başlıkta da cevap verdim burada da vereyim ama :) genelde doktor hakan bey ile görüşüyorsunuz o doktorunuz oluyor. en azından ben rahat edemiyorum diye öyle rica ettim. transfere o mu giriyor bilmiyorum ama her hastası ile tek tek ilgileniyor. bence git konuş, eminim ki için rahat edecek. doktorunla rahat etmen bence en önemlisi. rabbim yardım ederse seneye bu vakitlerde kucağımda yavrumla oturuyor olacağım :)

2'inci denememde samsundan kalkıp en iyi merkez dedim ve umut ailesiyle tanıştım sayelerinde irem ve selinime kavuştum sizcede en iyi merkez evladın kucağına sağlıklı bir şekilde alıp gitmeni sağlayan merkez değilmidir?

Nacizane fikrim en iyi merkez umut tüp bebek merkezi

Son düzenleme:
Yorgunn kesinlikle katılıyorum sana ben daha yeni gebe kaldım ve tüm arkadaşlarıma umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
Sadece başarı oranı yüksek diye seçmemek lazım bence merkezi, hem sayılar yanıltıcı olabiliyor hem de kimse %100 diyemiyor ki. bütün o prosedürler suratsız personelle kafada bi ton cevap alınamamış soruyla yarım yamalak ilgilenmeyle olacak iş diil. hayatının en güzel olayına hazırlanırken yanında istekli, alacağı paradan çok sana ve bebeğine değer veren biri olsun, herşey çok güzel oluyor :) tabii ki başarı oranlarına da bak ama ihtiyacın olduğunda en kötü zamanda bile yanında olacak bir doktor olmasına da bak canım bence. bütün bu süreç içinde haftasonları var, bayram var tatil var, da senin ne zaman desteğe ihtiyacın olacağını doktorunun tatiline göre belirleyecek değilsin ya :)
ben eurofertilde yaptırmıştım. hakan doktora, ne zaman ihtiyacım olsa yanımda bitiveriyordu, çok da güzel ilgileniyordu herşeyle. en ufak bir sorunda bile pazardıi tatildi demeden gelince doktorun herşey çok daha rahat oluyor bence.
bi de tabii hayatının en zevkli anlarını yaşayacaksın hamileliğinde böyle ufak tefek sorunların keyfini kaçırmasına izin vermemeli merkezin :)
inşallah dilediğin gibi olur cnım :)

canım bende geçtiğimiz pazar kadıköy acıbademde tedaviye başladım,bugün 3. günüm.Cem bey mükemmle bir insan,bende çok araştırdım yaklaşık 1 yıl boyunca,umut tüp bebeke gittim,görüştüm enver beyle ama hiç memnun kalmadım,ben regliyken gitmiştim,bana hemen yarın başlayalım tedaviye dedi enver bey,biz biraz düşünmek istiyorz deyince ama sen belki önümüzdeki ay belki bidaha regli bike olmayacaksın dedi,ıkılmıştım,üstelik hemşirelerde çok ilgisizdi,sğuk bi ortam gibi geldi bana,ve tamamen ticari düşünerek yaklaşmış bana,beni o an araştırma yapmadan orda tedaviye başlatmak için elinden geleni yapmış meğer,o kadar olumsuz konuştuki bu son şansın olabilir gel hemen yarın başlayalım diye ısrar etti,ben 27 yaşındayım ama bana sende 40 yaşındaki bi kadının rahmi var,durumun çok kötü dedi,ben şok geçirdim daha önce gittiğim hiç bi dr böyle konuşmamıştı,tabi ben panik oldum,hemen başlayalım o zaman dedim,allahtam eşim soğuk kanlı davrandı ve biz yinede düşünelim dedi,hatta sigara içip içmediğimi bile sormadı,ben biz sigara kullanıyorz olumsuz etkilermi tedaviyi dediğimde yoo kendinize zararı var,siz bilirsiniz dediğinde çok şaşırmıştım,daha sonra ankarada anatoliyaya gittim bülent beye muayene oldum,bülent bey hiç alakası yok,senin durumunda böyle bişey yok,ticari amaçlı bi yaklaşım olmuş,yanlış yönlendirmiş dr un dedi,anatolia dada dr zaman ayıramadığı için memnun kalmadım,enver bey saolsun beni bunalıma soktuğu için ben anatoliadan sonra istanbulda ve antalyada bikaç dr la daha görüştüm,çünkü kafama çok takıldı enver beyin söyledikleri,diğer bütün dr lar bülent beyle aynı şeyi söyledi,benim fsh sorunum var,fshım10,06 erken menepoz başlangıcı teşhisini koydu diğer bütün dr lar ama yaşım genç olduğu için,fsh da o kadar yüksek olmadığı,herşeyden önemlisi daha yumurtalarım genç olduğu ve yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğu için şasımın yüksek olduğunu söylediler,enver beye benim yaşımın avantajı yokmu dediğimde hayır,yaşın genç ama 40 yaşındaki birinin durumunda gibisin hiçbi farkın yok demişti,beni çok üzdü ama bu belki benim şansımdan böyle oldu,bu bi deneyim sadece sonucunda,belkide ticari kaygısı yokturda bana öyle gelmiştir.neyse çok uzattım arkadaşlar,ben en sonunda acıbademde cem beyde karar kıldım,çok beyefendi bi insan,başarı oranları yüksek,zaman ayırabiliyor,ilgileniyor,ayrıca hemşire bayanlar çok yakın davranıyorlar,ben çoooook memnunum,herkese tavsiye ediyorum

bende şuanda senin durumunun aynısını yaşıyorum banada aynıları söylendi erken menepoz ihtimalim var ve karar kara düşünüyorum nerye gitsem ne yapsam diye. sol yumurtalıkda 2 tane tam yumurtam var 2 3 tanede gelişmemiş var sağlıklı sol sağ yumurtalık epey ufalmış benim.menepoza giren bir bayan gibisin normal yolla çok ama çok zor dedi.epey moralimi bozdular dün ağlamakdan helak ettim kendimi ama sonra düşündüm rabbim ol derse olacak inş.ve şuanda kendime iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum fazlada vakit kaybetmek istemiyorum yaşım 23 belki yaşım ufak ama sorunlarım oldugu muhakkak ama bunu hemen işte son şansın vs gibi anlatmaları insanı çok aşırı derecede üzüyor o sebeple seni okuyunca kendimi gördüm :( rabbim yardımcımız olsun

bende şuanda senin durumunun aynısını yaşıyorum banada aynıları söylendi erken menepoz ihtimalim var ve karar kara düşünüyorum nerye gitsem ne yapsam diye. sol yumurtalıkda 2 tane tam yumurtam var 2 3 tanede gelişmemiş var sağlıklı sol sağ yumurtalık epey ufalmış benim.menepoza giren bir bayan gibisin normal yolla çok ama çok zor dedi.epey moralimi bozdular dün ağlamakdan helak ettim kendimi ama sonra düşündüm rabbim ol derse olacak inş.ve şuanda kendime iyi bir tüp bebek merkezi arıyorum fazlada vakit kaybetmek istemiyorum yaşım 23 belki yaşım ufak ama sorunlarım oldugu muhakkak ama bunu hemen işte son şansın vs gibi anlatmaları insanı çok aşırı derecede üzüyor o sebeple seni okuyunca kendimi gördüm :( rabbim yardımcımız olsun

canım hiç moralini bozma benim eltimin durumu aynıydı, erken menapoz dendi, tüp bebek ile oluyor halledilemeyecek bir şey değil. hatta yaşın da uygun daha kolay tüp bebek yöntemleri var, eltim çok rahat iki üç kere gitti sadece. eurofertilde yaptırdı o, ben de oraya gittim ve çok memnunum şu an.git bir konuş istersen. ayrıca canını da sıkma çözümü yok değil hiçbir şeyin, ümitsizliğe kapılma sakın.

canım hiç moralini bozma benim eltimin durumu aynıydı, erken menapoz dendi, tüp bebek ile oluyor halledilemeyecek bir şey değil. hatta yaşın da uygun daha kolay tüp bebek yöntemleri var, eltim çok rahat iki üç kere gitti sadece. eurofertilde yaptırdı o, ben de oraya gittim ve çok memnunum şu an.git bir konuş istersen. ayrıca canını da sıkma çözümü yok değil hiçbir şeyin, ümitsizliğe kapılma sakın.

çocuğu oldumu eltinizin umarım geç kalmadan tedaviye başlanır

çocuğu oldumu eltinizin umarım geç kalmadan tedaviye başlanır

evet eltimin nurtopu gibi bir kızı var şuan :) doktorlar çok yardımcı oldular, özellikle tedavi öncesi ve sonrası psikolog bir hanımdan çok bahsetti eurofertildeki. ondan asla üzülme, asla çaresizliğe kapılma. gidip konuş en kısa zamanda bence, doktorlar sana zaten anlatacaklar yardım edeceklerdir. ben eurofertili tavsiye ederim ama başka yere gidersen de dikkat et müşteri değil hasta gözüyle baksınlar. para almaya çalışıyor çoğu yer çünkü :(

2'inci denememde samsundan kalkıp en iyi merkez dedim ve umut ailesiyle tanıştım sayelerinde irem ve selinime kavuştum sizcede en iyi merkez evladın kucağına sağlıklı bir şekilde alıp gitmeni sağlayan merkez değilmidir?

bende samsunda oturuyorum umut ve memorial arasında kaldım daha önce anatolyaya gitmiştim aklım karıstı sizde sorun neyde peki?

Yorgunn kesinlikle katılıyorum sana ben daha yeni gebe kaldım ve tüm arkadaşlarıma umut tüp bebek merkezini tavsiye ediyorum

canlarım sizin doktorlarınız kim??ve ücret ne kadar oldu?

lütfen cevapppp..............

arkadaşlar ben tek emrıyo ve çikolata kistiyle hamileyim sonucumu bugun aldım,,istanbul tüp bebek merkezinde dr.ozan bey ve embrıyolog faruk bener mukemmel ınsanlar ve işlerini profosyonel ve hıcbır tıcarı kaygı olmadan yapıyorlar..tavsıye ediyorum..
bu işte doktorun yumurtalarınızı hasarsız toplaması,,ve yumurtalarında tıp fakultesı kokenlı ve ısını ıyı yapan ve etık yapan bır embrıyolog tarafından degerlendırılmesı sart ..
bol sans diliyorum..
not: gıttıgınız merkezlerdekı embrıyologların cv sını ınceleyın..

arkadaşlar ben yeni katıldım şunada bi tüp bebek merkezi arıyoruz güvenilir bi yer yardım istiyorum bu konuda cvp yazabilirmisiniz

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım tedavilerimizin sonucunda tüp bebekten başka sansımızın olmadığını öğrendik tüp bebek yaptıranlar lütfen cvp yazabilirmisinz nereleri tavsiye edebilirsiniz

arkadaşlar ben tek emrıyo ve çikolata kistiyle hamileyim sonucumu bugun aldım,,istanbul tüp bebek merkezinde dr.ozan bey ve embrıyolog faruk bener mukemmel ınsanlar ve işlerini profosyonel ve hıcbır tıcarı kaygı olmadan yapıyorlar..tavsıye ediyorum..
bu işte doktorun yumurtalarınızı hasarsız toplaması,,ve yumurtalarında tıp fakultesı kokenlı ve ısını ıyı yapan ve etık yapan bır embrıyolog tarafından degerlendırılmesı sart ..
bol sans diliyorum..
not: gıttıgınız merkezlerdekı embrıyologların cv sını ınceleyın..

Tebrik ediyorum seni, hayırlısıyla doğmasını nasip etsin allah. Allahın işine karışılmıyor, o ne derse o oluyor işte.
istanbul tüp bebek merkezinde ilk denemem için önümüzdeki ay başvurmayı planlıyoruz.rabbim banada nasip etsin inş. gönlümdeki muradımı. psikolojik destek de veriyorlarmı? en iyi siz anlarsınız çok yıprandık:(

Back