Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle ilgin alakan samımıyetın ıcın cok tesekkur ederm insallh sende hayırlısıyla bebgını kucagına alırsın allh bebgıne saglıklı mutlu ömurler wersn.sabit bi ücreti war mı yada malıyet ne kadar bnmde aklımda orası war bu aksam bazı yorumlar okudum ıyı seyler yazmıslar gercekten ılk oldugu kafam cok karısık adım melike.tavsıyenı dıkkate alıcam daha once yucel karamanla gorustum bende.eger uygunsa maıl adresımı werıyım sana ekler mısın yada sen wer ben ekliyim olur mu?BİDE YENİ ÜYEYİM ÖZEL MSJ ATAMADM İNŞALLH GORURSN BURDAN :sinifsinif:
UMUT tüp bebek merkezi ekip olarak iyiler.Doktor olarak ULUN bey ve Süleyman Bey var.İkiside çok başarılılar.Bence önemli olan zaten lab. ve embriyoloji.Merkez secerken bence bunlara dikkat edin arkadaşlar.
katılıyorum sana çünkü ben daha önceki secimi doktor ismine istinaden yapmıştım o doktor umut tüp bebek merkezindeydi benim randevu alacağım zaman farklı bir merkeze gitmişti doktor adına tercih yaptığımız için bizde onu gittiği merkeze gidip tedavi gördük ve sonucu hüsran oldu bu sefer ise iyi ekip iyi lab tercih yaptık
umut tüp bebek merkezi
Ben de tedaviye yeni başlıyorum...İstanbul tüp bebek merkezinde dr.Aret Kamar...Benim tercih sebebim farklı o yüden burayı tercih ettim...
Ama Umut tüp bebek de (Altunizade) Ulun bey yada Uluç tam hatırlayamadım ama çok tavsiye ediliyor,ve çok adı bu konuda geçen bir dr...
Yeditepe de Cem Fıçıcıoğlu var,fakat bu hastanede SGK geçmiyor...
Birde Memorial bu konuda çok çok diyorlar...umarım yardımcı olmuşumdur...
UMUT tüp bebek merkezi ekip olarak iyiler.Doktor olarak ULUN bey ve Süleyman Bey var.İkiside çok başarılılar.Bence önemli olan zaten lab. ve embriyoloji.Merkez secerken bence bunlara dikkat edin arkadaşlar.
Çok sağol canım. Seninde hayırlı olsun bebişin. Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah. Çalıştığım kurum bir kısmını karşılayacak eşimde diğer kısmını o kısmını şimdilik kafamıza takmıyoruz. Bilgim olması açısından ne kadar tuttuğunu söylermisin ilaçlar ve işlem hepsi