- Konu Sahibi aycanilayda
ben bahçelievler medikal parc da yaptırdım ve 7 yıllık özlemim ilk tüp denememde çok şükür gerçekleşti
şuanda 27 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese versin
benim dr um LATİF KÜPELİOĞLU ve çok memnun kaldım başarı oranları çok yüksek kk dan 7 arkadaşım daha benim tavsiyem üzerine latif bey e gittiler ve hepsi şuan hamileler
uzak diyorsan bahçelievleri göztepe medical parc açıldı ve ordada aynı ekip var
ben raporlu olduğum için 2250 ytl hastaneye verdik 420 ytl de ilaçlarım tuttu
normal de 3250 ytl tüpbebek + ilaç lar var
bende çok araştırdım ve içime sinen hastanede ve ekipde yaptırdım çokda memnun kaldım
uzak diyorsunda ben izmitten gidip geldim sürekli ve avrupa yakasında trafik karmaşa sabah randevumuz olduğu zamanlarda trafiğe kalmamak için 6 da yola çıktığımızı bilirim
bazı şeyleri elde edebilmek için fedakarlık yapmak lazım bence kafana takma uzaklığı ve git görüş hastanelerle ekiple neresi içine siniyorsa orda yaptır derim
alman hastaneside çok güzel ekip çok iyi ama mustafa bey bana çok itici geldi dr hasta diyoloğunu yaşayamadık
fertjin de semra kahraman var oda çok iydir ekip olarak da çok iyi
birde tekzen çamlıbel var nişantaşında ve kalamış tüp bebek merkezi nde ekip çok iyi
aklında bulunsun şimdiden bol şanslar
şuanda 27 haftalık hamileyim rabbim isteyen herkese versin
benim dr um LATİF KÜPELİOĞLU ve çok memnun kaldım başarı oranları çok yüksek kk dan 7 arkadaşım daha benim tavsiyem üzerine latif bey e gittiler ve hepsi şuan hamileler
uzak diyorsan bahçelievleri göztepe medical parc açıldı ve ordada aynı ekip var
ben raporlu olduğum için 2250 ytl hastaneye verdik 420 ytl de ilaçlarım tuttu
normal de 3250 ytl tüpbebek + ilaç lar var
bende çok araştırdım ve içime sinen hastanede ve ekipde yaptırdım çokda memnun kaldım
uzak diyorsunda ben izmitten gidip geldim sürekli ve avrupa yakasında trafik karmaşa sabah randevumuz olduğu zamanlarda trafiğe kalmamak için 6 da yola çıktığımızı bilirim
bazı şeyleri elde edebilmek için fedakarlık yapmak lazım bence kafana takma uzaklığı ve git görüş hastanelerle ekiple neresi içine siniyorsa orda yaptır derim
alman hastaneside çok güzel ekip çok iyi ama mustafa bey bana çok itici geldi dr hasta diyoloğunu yaşayamadık
fertjin de semra kahraman var oda çok iydir ekip olarak da çok iyi
birde tekzen çamlıbel var nişantaşında ve kalamış tüp bebek merkezi nde ekip çok iyi
aklında bulunsun şimdiden bol şanslar