İstanbulda yol tarifi

Mervedes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1.789
2.033
133
29
Kızlar selamlar. Pzt günü şişli echomar hastanesinde rahim filmim çekilecek. Geri nasıl dönebilirim ümraniyrde oturuyorum.

Ya konuyla çok alakasız ama İstanbulda heryer bana birbirine çok uzak geliyor ya.. 15 dk lik yer bile sanki 45 dk gibi geliyor. Ben Antalyadayim burada heryer 15 20 dk. İstanbula gidince ölüm.

Istanbuldaki butun otobus numaralarini ezberlemedim iett gov tr den acip bakiyorum yada soruyorum belirttiginiz iki yerde cok merkezi metrobusle karsiya gecersiniz orda evinizin otobusune binersiniz.Yuzlerce alternatif var hastanenizin sitesinde dahi yazar.

Nasil gideceksiniz peki.

Ya konuyla çok alakasız ama İstanbulda heryer bana birbirine çok uzak geliyor ya.. 15 dk lik yer bile sanki 45 dk gibi geliyor. Ben Antalyadayim burada heryer 15 20 dk. İstanbula gidince ölüm.
İstanbul'da zaten 15 dk yer minimum trafikle 45 dk sürüyo ister istemez
Hele iş-okul çıkışı işkence!!

Trafiktendir o :) Antalyada frene basmadan gidilir her yere bence :)

Dimi ya geçen aynı cevabı abimde verdi trafiktendir diye. Çok fena bi şehir çok severim ama çok da sıkılırım bi yere gitmeye korktuğum için hele kasimpasa... pendikten kasimpasaya benim düşüncem 2,3 saat. Otobüse bin in vapura bin otobüse bin bidaha falan değişik. Neyse.konuyu dagitmayayim

Giderken o gideceğim yerin servisi bostancı köprüsünden alacak. Geri dönüşte tekim.

Çok haklısın cnm bnm :)

Otobüsle geri döncem belirtmemişim.
Hangi otobüse biincem

Canm trafi diye bir uygulama var.Hangi ulaşım şeklini seçersen seç şurda bin.Şurda in herşeyi gösteriyor.

YaZın eşimle Bursa'dan gezmeye geldik bikaç günlüğüne.İstediğimz heryere rahatlıkla gidip geldik

Giderken o gideceğim yerin servisi bostancı köprüsünden alacak. Geri dönüşte tekim.
Iett nin sitesine baktinizmi simdi yoksa hazir cevap mi bekliyorsunuz.
Ben bakip iki dakikada yazardim ama internet sizdede var yapabilirsiniz hem ogrenmis olursunuz.

O kadar alakasiz yerler icin toplu tasima felaket :) Ama cok kolay istanbulda ulasim alternatif cok in bin :)

Iett nin sitesine baktinizmi simdi yoksa hazir cevap mi bekliyorsunuz.
Ben bakip iki dakikada yazardim ama internet sizdede var yapabilirsiniz hem ogrenmis olursunuz.
Anam bacım ne tersledin be? Belki daha iyi bilen vardır diye sordum sanki küfretmişim ya

Ay Allah razı olsun bacım ya. Trafi oyle mi?

Anam bacım ne tersledin be? Belki daha iyi bilen vardır diye sordum sanki küfretmişim ya
Terslemedim iett den daha iyi kimse bilmez neresinde ineceksiniz yazin otobusu saatini herseyi yaziyor.Umraniye ama neresi burda yazmayin bence adresinizi.Ogrenmis olursunuz iki gun sonrada eminonu icinmi yol tarifi soracaksiniz.

Kızlar selamlar. Pzt günü şişli echomar hastanesinde rahim filmim çekilecek. Geri nasıl dönebilirim ümraniyrde oturuyorum.
şişliden metrobuse gec. mecdiyekoyden yani sögütlüçeşmeye. oradan da ümraniye. hatta arada uzuncayır mıydı ne durak var. orada inersen daha iyi olur.
yada sögütlüçesmede in kadıköye in. oradan bin.
sanırım hala ümraniyeye otobus vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…