- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.310
-
- Konu Sahibi fernandohoze
kartaldan metro nereye kadar gidiyo en son?
Taksi önerimi geri çekiyorum. Şimdi baktım da ikiz kuleler dediğin yer, metrobüs-bayrampaşa durağına uzak düşüyormuşArkadaşım ben de İstanbulu haritalardan keşfetmeye çalışan biri olarak, sana şunu tavsiye ederim ki; Sabiha Gökçenden İETT ile Kadıköye ya da Tuzluçayıra geçip karşıya geçerken trafik çilesini en aza indirmek için metrobüse binmen. Sonra senin gideceğin yere en yakın metrobüs durağı hangisiyse ( Topkapı ya da Bayrampaşa) orada inip maddi durum uygunsa ticari taksiyle direkt gideceğin yere geçmektir. İstanbul'da taksi ücretleri mesela bi Ankara ya da İzmire göre çok daha uygun. Bu arada İstanbula bundan sonra sık sık geleceksen İSTANBUL KART alabilirsin. Kartın kendisine 7 TL ödüyorsun üstüne de para yükletiyorsun. Hem otobüslerde hem metroda hem vapurda hem de diğer taşıma araçlarında hep aynı kartı kullanabiliyorsun.Üstelik aktarmalarda indirimden faydalanabiliyorsun. Tek binişlik kart ücretleri birkaç binişten sonra zaten kartın ücretinden fazlaya gelir.
kartal metro kadıköy sahile kadar gidiyor.metrobüs aktarması uzunçayır durağından.
Eminönüne geçebilirsen ordan 33Y Giyimkent otobüsü varmış ( Link için tıklayınız >>>>)kadıköy sahil bu deniz otobüsünün olduğu yer mi canım?
yani ordan eminönüne geçsem..ordan da topkapıya..topkapıdan tekstilkente taksiyle çok uzak değil zaten anladığım kadarıyla
Eminönüne geçebilirsen ordan 33Y Giyimkent otobüsü varmış ( Link için tıklayınız >>>>)
Rica ederim canım. 2 yıldır İstanbul'da yaşamaya çalışıyorum ve biryerden biryere gitmenin en kısa yolunu aramaya oldukça fazlaca zaman harcıyorum her seferinde :)çok sağol canım ilgin için..çok yardımcı oldun