İstanbul'da yaşayanlar ya da ulaşımını bilenler yardımcı olabilir mi lütfen?

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
Merhaba Hanımlar, konum hayati bir konu değil, yalnız çevremde danışacağım kimse olmadığı için sizlere sormak istedim.
Bu cuma istanbula gidicem. Rahatsızlığım olduğu için uzun otobüs yolculuğu yapamıyorum. Ancak uçakla gelirsem de valizim olacağı için tereddüt ettim.
Sabiha Gökçen Havaalanından Bayrampaşa' ya ne şekilde geçebilirim. En seri ve uygun toplu taşıma nasıl olur ve ortalama kaç dk sürer?
Eğer uçak olursa cuma sabah 10da Sabiha gökçende olcam.
Cevaplarınıza göre bilet alacağım. Bileti bugün almam gerekiyor.
Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.
Adminlerimizden de en azından bi kaç saatliğine konumu taşımamalarını rica ediyorum..
Sevgiler

Yeşilköye uçak yok mu? Çok perişan olursun ya. Geçen yaz edremitten istanbula uçakla 40 dakikada, sabiha gökçenden eve 3 saatte geldim

Sabiha gökçen bayrampaşaya uzak bir havalimanı imkan varsa atatürk havalimanından alın bileti istanbul trafiğinde ordan çıkıp bayrampaşaya gelmek en az 2 saat sürüyo geçen hafta gitmiştik bizde yolda telef olduk diyebilirim

sabihanın ordan hemen otobüsler var kadıköye kadar.kadıköy sahilden hop gemi.gemiden in ordan hop bayrampaşa otobüsleri :) ama bu yaklaşık 2 saat kadar bir süre eder.

çok eşyan yoksa kartala kadar gel iettyle kartaldan metro yap.metrodan metrobüs yap :) böyle 1 saat falan sürer.

yeşilköye sadece thy iniyo..onun da fiyatları çok uçuk malesef
Anladım. Havaalanında servîsler vardır. Onlarla kadıköye geçip oradan metrobüsle avrupaya geçip aktarma yapıp metroyla bayrampaşaya gidebilirsin. Daha kısasını bilmiyorum Allah yardımcın olsun

sabihanın ordan hemen otobüsler var kadıköye kadar.kadıköy sahilden hop gemi.gemiden in ordan hop bayrampaşa otobüsleri :) ama bu yaklaşık 2 saat kadar bir süre eder.

teşekkürler :)
Yalnız bayrampaşanın her yerine varmıdır ordan? Ben tekstilkent ikizkulelere gidicem?
sanırım eminönünden kalkan otobüsleri kastediyosunuz?

Sabiha Gökçen'den iett ler var Kadıköy'e giden. Metrobüs durağında inip metrobüsle devam edebilirsin.

teşekkürler :)
Yalnız bayrampaşanın her yerine varmıdır ordan? Ben tekstilkent ikizkulelere gidicem?
sanırım eminönünden kalkan otobüsleri kastediyosunuz?

şimdi baktım malesef yok :/ ordan tranway kullanıp soğanlı taraflarında inip 98g otobüslerine biniceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…