- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
-
- Konu Sahibi fernandohoze
Yeşilköye uçak yok mu? Çok perişan olursun ya. Geçen yaz edremitten istanbula uçakla 40 dakikada, sabiha gökçenden eve 3 saatte geldim
atatürke sadece thy iniyo ve fiyatları diğerlerinin bi kaç katı..Atatürk e alsan daha iyi olmazmı
Anladım. Havaalanında servîsler vardır. Onlarla kadıköye geçip oradan metrobüsle avrupaya geçip aktarma yapıp metroyla bayrampaşaya gidebilirsin. Daha kısasını bilmiyorumyeşilköye sadece thy iniyo..onun da fiyatları çok uçuk malesef
sabihanın ordan hemen otobüsler var kadıköye kadar.kadıköy sahilden hop gemi.gemiden in ordan hop bayrampaşa otobüsleri :) ama bu yaklaşık 2 saat kadar bir süre eder.
SABİHA GÖKÇENDEN 19S YE BİN KADIKÖYE ORDAN VAPURLA BAYRAMPAŞA YADA METROBÜSLE
bayrampaşaya vapur yok zaten orda deniz yokvapurla bayrampaşaya direkt gidiliyo mu?
:) sabah 10 da okadar trafik olur mu ki..gözüm korktu şimdiSabiha'dan Bayrampaşaya gitmek için yanına yolluk falan al, bir kaç gün sürer o trafikte..
ORADAN BİDAHA BİNMEN GEREKİYO İSTANBULA GELMİŞKEN DENİZ HAVASI ALIRSIN HEMvapurla bayrampaşaya direkt gidiliyo mu?
teşekkürler :)
Yalnız bayrampaşanın her yerine varmıdır ordan? Ben tekstilkent ikizkulelere gidicem?
sanırım eminönünden kalkan otobüsleri kastediyosunuz?
bayrampaşaya vapur yok zaten orda deniz yok