- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
-
- Konu Sahibi fernandohoze
Canım yapıcağın en kısa yol havalimanından kadıköye gidip metrobüsle buraya geçmen geçen hafta 2 defa gittim sabiha gökçene yollar fena kalabalık sabah saati hemde tırlar sabah çıkıp akşam dönmek zorunda oldugu için trafik sabah dahil yoğun oluyo biz 2 saatte özel araçla anca vardıkben de oyüzden sordum..şaşırdım da..
Canım yapıcağın en kısa yol havalimanından kadıköye gidip metrobüsle buraya geçmen geçen hafta 2 defa gittim sabiha gökçene yollar fena kalabalık sabah saati hemde tırlar sabah çıkıp akşam dönmek zorunda oldugu için trafik sabah dahil yoğun oluyo biz 2 saatte özel araçla anca vardık
çok eşyan yoksa kartala kadar gel iettyle kartaldan metro yap.metrodan metrobüs yap :) böyle 1 saat falan sürer.
yok maalesef tekrar otobüse yada minibüse binmem gerekli geçen hafta gelseydin senide alırdım ama bu hafta işim yok maalesef o taraftasağol canım :) peki metrobüs tekstilkentin yakınından geçiyo mu bi bilgin var mı?
Istanbula ilk kez mi gidiyorsun,otobüs ve metro için kart falan çıkartman gerekmiyor mu?sağol canım :) peki metrobüs tekstilkentin yakınından geçiyo mu bi bilgin var mı?
sabiha gökçenden kadıköy otobüsüne biniceksin ordan metrobüsle topkapı yapcaksın sonra tekstilkent otobüsüne yada minibüsüne biniceksin ama bagajın fazla olmasın derim yoksa çok zor olucak
Ne kadar ki sabiha bayrampaşa uzak ama ya...yeşilköye sadece thy iniyo..onun da fiyatları çok uçuk malesef
yok maalesef tekrar otobüse yada minibüse binmem gerekli geçen hafta gelseydin senide alırdım ama bu hafta işim yok maalesef o tarafta
topkapıya kadar gelirsen ordan her yere ulaşım kolay şehir içindetek valiz var ama dediğin gibi çok ağır olmamasına dikkat edeyim..
ozaman 2 aktarmayla hallederim gibi :)
Ne kadar ki sabiha bayrampaşa uzak ama ya...
Istanbula ilk kez mi gidiyorsun,otobüs ve metro için kart falan çıkartman gerekmiyor mu?
Yanii senin parasal durumunu bilemediğim için birşey diyemiyorum canım ama aynı şeye denk gelicek..anadolu jet 70e bile varken thy 130-140 civarı en az..
Bende bilmiyorum bende yaz tatilinde gitmiştim istanbula,taksi ile gidip geldik bazı yerlere bazı yerlere akrabam götürdü,sonuçta Akbil vs çıkartman gerekiyor diye biliyorum tek kullanımlık bilet varsa iyi olur.evet ilk kez..tek kullanımlık bilet yok mu orda?