Istanbul'da güvenden kastınız tam olarak nedir. Yani en kötü yerde bile her dk adam bıçaklayıp öldürmüyorlar. Ben size guvenli derim birsey olur vebal alirim. Umraniye de cok buyuk bir ilce heryeri tam güvenli güvensiz demek zor atakent iyidir bir alt mahallesi istiklal, mustafakemal kötüdür. Ancak anladığım kadarıyla sizin güvenilir istediğiniz yerler de kiralar oyle pekte uygun degil. Güvenilir olmasi kadar işinize yakın olan yeri tercih etmeniz daha mantıklı, yoksa istanbulda güvenilir yerde oturacağım yerde ise giderken 2 saat yol trafik çekebilirsiniz.Ümraniye nasıl peki güvenli mi uygun mu kiralar nasıl
İstanbul da her yerde kiralar yüksek. Ama Avrupa yakasına göre Anadolu yakası daha iyi. Avrupa yakasında hiç yaşanılmaz . Anadolu yakasında da Beykoz hem trafik açısından hem de doğası daha bi güzel . Diğer semtler kadar kalabalık boğucu değil .Kiralar nasıl peki uygun mu yaşam
İstanbuldan taşınmış biri olarak gitmeyin derim. 4 sene orda görev yaptım ve bebek olunca hemen taşınma kararı aldık. Trafiği gürültüsü yoğunluğu insanı çok yoruyor. Doguda bır şehre taşındık ve nefes alabildiğimi hissediyorum gerçekten. Kapkaç olayı yaşamadım. Ama taciz oldu. Çok sapık zihniyetli insanların yoğun olduğu ve fırsat kolladığı bir şehir.Herkese iyi akşamlar hanımlar
Benim derdim İstanbul tercih yapacam.Büyük ihtimalle istanbul gelicek.
4 sene mecburi hizmet eşim gelemiyor annem ve 4 yaşında çocukla gidicem.
Açıkcası küçük bir ilde yaşıyorum ve bugüne kadar gerek haberlerden gerek bazı duyumlardan İstanbul bana hep ürkütücü gelmiştir.Hiç gitmedim açıkcası. Korkuyorum ve nasıl yapacağımı bilmiyorummemur maaşı ile geçim nasıl olur yazdığım semtler olarak uygun fiyatlı semtleri tercih etmeye çalıştım ama ne derece internetteki bilgileri güvenilebilir yani sanki İstanbul'a gidince hemen kapkaca uğrayacağım, dolandırılacam, tacize uğrayacağım hep öyle bir düşüncem var Ne yapacağımı bilmiyorum ama mecbur gitmek zorundayım semt olarak hangi semtler İyidir ucuzluk ve güvenlik açısından yaşayanlar nereleri tavsiye eder ? Anadolu Yakası düşünüyorum fikirlerinizi almak istedim yazdığım bazı semtler Sultanbeyli Kartal Gaziosmanpaşa Maltepe ve küçük çekmece yardımcı olanlar olursa sevinirm
Buraya gelin arkadaşlık komşuluk yaparız benimde canım sıkılıyor komşu yokCok turk filmi izlemissiniz sanirim .sultanbeyli de dindar kesim çoğunlukta,küçük biyer. kalabalık değil sakin bir semt buraları.Ben pendik kurtkoyde oturuyorum burasi biraz daha gelişmiş.pendikten sonra kartal maltepe kalabaliklasiyor haliyle.
Mecburi hizmet illa istanbul mu ? Ne iş yapıyorsunuz ?Mecburen 4 sene katlanmak zorundayım avrupa yakasında da yazacabileceğim pek çok yer var ama en çok alan 2 yeri yazdım anadolu da iyi semtler nereler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?