Kızlar merhaba size sormak istediğim soru bu
İstanbul'da Yaşam..Tavsiyeleriniz,Düşüncelerinizi bana anlatın lütfen benim çoçuklukdan sevdiğim şehir istanbul çok seviyorum istanbulu bundan sonra hayatımı istanbulda devam etdirmek istiyorum eşimle birlikde istanbulda güzel bi ev almak için güzel yaşamak için gezmek eğlenmek güzel bi zaman geçirmek için bi ayda ne kadar para lazım her açıdan istanbul nasıl bir şehir yardımcı olursanız sevinirim?!!!.
Canım benim istanbulun en iyi yeri merkezi yerinde ev almak yani gezmek tozmak derken haftada bi kaç kere iyi bi yerlere gidip yemek yemek haftanın 1-2 günü sinemaya gitmek diğer günleri güzel gidilesi yerlere gitmek alış verişler için ne kadar para yeterli ben Türk değilim bunun içinde tl anlamıyorum mümkünse bana dolarla yazın fiyatı inşallah düşüncelerimi tam anlata bildim?
yani açıkçası İstanbul'un güzel bir yerinde ev almak kolay değil. internetteki ev ilanlarından ev fiyatlarına istediğin semte göre bakabilirsin.
o bahsettiğin gibi bir gezme tozma ve ev idaresi için eve toplam 3000-4000 dolar gayet güzel yetecektir.
yani açıkçası İstanbul'un güzel bir yerinde ev almak kolay değil. internetteki ev ilanlarından ev fiyatlarına istediğin semte göre bakabilirsin.
o bahsettiğin gibi bir gezme tozma ve ev idaresi için eve toplam 3000-4000 dolar gayet güzel yetecektir.
Canım benim eve göre de bi fiyat söylersen iyi olurdu ama böyle ayda 3000-4000 dolar çok iyi ben daha çok zann ediyordum öyle söylemişdiler çok saol cvb için.