• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda ucuz kumaş

Mavi Terlik

Güzel günler göreceğiz ...
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.623
2.207
208
Kızlar merhaba
İstanbulda ucuz kumaş nereden bulabilirim yardım edebilir misiniz?
Kıyafet için vs kullanmayacağım masa örtüsü, yorgan yüzü vs yapmayı düşünüyorum ince yapıda olabilir aşırı kaliteli aramıyorum
Ucuz olsun, bol desen çeşidi olsun istiyorum
İstanbulda bu şekilde bol çeşit nerede bulabilirim?
Kumaş pazarı/çarşısı vs nerede vardır acaba güncel?
teşekkürler

fatih çarşamba pazarı,salı günleri şehremini pazarı.buralarda parça kumaşların satıldığı sokaklar var.sorarsanız tarif ederler.

fatih çarşamba derim :)) Sonra zeytin burnu mağza olarak duayen :D Ben öğrenciyken Zeytin burnundan kumaşı bedavaya aldığımı bilirim :)) Allah razı olsun onlardan ya

fatih çarşamba derim :)) Sonra zeytin burnu mağza olarak duayen :KK70: Ben öğrenciyken Zeytin burnundan kumaşı bedavaya aldığımı bilirim :)) Allah razı olsun onlardan ya

bedava mı :dondurma: :halay:
Zeytinburnunda ben hep büyük tekstil mağazaları, markaları var diye biliyorum pahalıdır diye düşünmemiştim orayı:63:
Orada fiyatlar uygun mu canım

bedava mı :dondurma: :halay:
Zeytinburnunda ben hep büyük tekstil mağazaları, markaları var diye biliyorum pahalıdır diye düşünmemiştim orayı:63:
Orada fiyatlar uygun mu canım

Çok uzak bizim evimiz oraya yağmurlu bir gündü . Büyük bir mağzaya parçacılar nerede diye sordum beyaz tenliyim yüzüm olmuş pancar gibi :D Adam kıyamadı gel ben sana bedava vericem dedi . Sadece bana değil yanımdaki kıymet bilmez binbir küfür hak eden sınıf arkadaşlarıma da verdi :) parçacılar var orada parçacılar baya ucuz oluyor ama çok büyük olduğu için parçacıları bulmak biraz sıkıntı ... oraya gidecekseniz tek gitmeyin . Bir kaç kişi gidin kalan son 5 metre kumaşı 10 liraya çöpe atmaktansa sana veriyor ;) ama gezmek lazım böyle girdiğin an olmaz bir birbuçuk saat gezeceksin :))

Back
X