• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda tüp bebek yaptırıp pozitifsonuç aldığınız doktor ve hastaneleri yazar mısınız lütfen.😔

Krdnzkz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
19
9
6
33
Merhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.

Özel tercih edin derim
Bahceci umut tüp bebek
Bahçeci fulya tüp bebek
Medicalpark Göztepe
Acıbadem
Memorial
Tüp bebekte bu hastaneler iyi bildiğim gördüğüm tecrübe ettiğim kadarıyla

Bu konuları araştırmaya başlayınca Bahçeci çok karşıma çıktı. Galiba sizde olumlu sonuç aldınız
Evet once allahin sonra ebru hoca ve bulent hoca sayesinde❤ pazartesi gunu doguma giriyorum☺
Ben memnun kaldim.bahceciden on görüşme yapabilirsiniz ucretsiz isterseniz bir fikriniz de olur ama.tavsiye ederim.. allah insallah sizede nasip eder bu gunleri

Evet once allahin sonra ebru hoca ve bulent hoca sayesinde❤ pazartesi gunu doguma giriyorum☺
Ben memnun kaldim.bahceciden on görüşme yapabilirsiniz ucretsiz isterseniz bir fikriniz de olur ama.tavsiye ederim.. allah insallah sizede nasip eder bu gunleri
Yaaa hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun😊böyle haberler okuyunca bile gözlerim doluyor. İlk deneme mi

Yaaa hayırlısı ile kucağınıza almak nasip olsun😊böyle haberler okuyunca bile gözlerim doluyor. İlk deneme mi
Yok canım benim 2.deneme 😊ilk denemede orda oldu taze transferdi. 2.denemede dondurulmus embriyo transfer edildi cok sukur tuttu ❤oglusum yerini sevmis simdiide sizlere dua ediyoruz ❤❤

Çok şükür 😊peki hangı sebepten tüp bebeğe yöneldiniz
Es kaynakli. Sperm azligi ve morfoloji bozukluğu vardi .gittigimiz uroloji doktorları normal olmasi cok coj zor dedi sonra bahceciye gittik on görüşmeye icime sindi direk burasi dedim☺

Es kaynakli. Sperm azligi ve morfoloji bozukluğu vardi .gittigimiz uroloji doktorları normal olmasi cok coj zor dedi sonra bahceciye gittik on görüşmeye icime sindi direk burasi dedim☺
Tabiki işin maddi kısmı da önemli ama manevı tarafı çok daha etkili dimi.insanın başına gelınce öylece kalıyorsun napım nasıl yapım nereye gıdeyım kıme sorayım. Daha önce de pek çok konuda burdan destek aldım bu konuda da yardımcı olup tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Peki toplam harcama yaptığınız miktarı da paylaşır mısınız özel değilse. İlaçlar tedavı vs

Anlıyorum. Çok teşekkür ederim yardımınız için
Rica ederim bahcecide biz 4 yılımızı gecirdik önceden olsa öve öve bitiremezdim ama malesef son yaşadıgım olaylardan dolayı orayı bıraktım. Ben 3 aylık bebeğimi kaybettim bahcecideki doktorum dalga gecer gibi hareketlerde bulunup tek kelime etmedi o konuda onun için bende bittiler. Bu işte anladığım tek konu pahalı merkezler başarılı diye bi olay yokmuş iyi ve merhametli doktorlarla karsılasmak önemliymiş.
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız.

Rica ederim bahcecide biz 4 yılımızı gecirdik önceden olsa öve öve bitiremezdim ama malesef son yaşadıgım olaylardan dolayı orayı bıraktım. Ben 3 aylık bebeğimi kaybettim bahcecideki doktorum dalga gecer gibi hareketlerde bulunup tek kelime etmedi o konuda onun için bende bittiler. Bu işte anladığım tek konu pahalı merkezler başarılı diye bi olay yokmuş iyi ve merhametli doktorlarla karsılasmak önemliymiş.
Umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Kesinlikle öyle yani bu işi iş olarak gören insanlar maalesef empati duygusunu kaybediyor. Bende korkuyorum o yüzden çok araştırıyorum ama baktıkçada kafam karışıyor.

Merhaba hanımlar 31 yaşındayım 1 yıllık evliyim. Doğal hamilelik olmadı maalesef doktora gittik eşimde sperm azlığı var doktor direkt tüp bebeğe geçin dedi. İstanbul da da bır yıldır yaşıyorum. Hastane ve doktorlar hakkında bir bilgim yok tavsiye alacağım kimse de yok. Burda yaşayıp bu süreci yaşayan olumlu sonuç alanlar bana yardımcı olabılır mı. Hangı hastane hangı doktor. Devlet mi özel mi. Çok streslı bir arayış napım Bılmıyorum.
Merhama arkadaslar ben bahar turkiyede yillardir Tup bebel tedavisi Gördük gitmedigimiz hastane gitmedigimiz doktor kalmadi sonuc alamadik yaptimiz araştirmalar sonunda kibrista sevinc hastanesini buldum gerekli gorusmeleri docent doktor AHMET ESER hocayla yaptiktan sora tedaviye basladik sonuc aldik cok iyi ve durust güvenir doktor hastasiyla ve isinde cok ilgili ve guvenilir birisi hocamizin tek hedefi hastasindan tek hedefi pozitif sonuc Alma. Paranizi ve zamaninizi boşa harcamayin Hic bir yerde alamadigimiz sonucu AHMET ESER hocayla sonuc aldik şuan hamileyim allah razi olsun ahmet beyden herkese tavsiye ederim

Kesinlikle öyle yani bu işi iş olarak gören insanlar maalesef empati duygusunu kaybediyor. Bende korkuyorum o yüzden çok araştırıyorum ama baktıkçada kafam karışıyor.
Tek yerde takılı kalmayın derim gidin görüşün hangisine ısınırsanız devam edersiniz

Back