- 8 Haziran 2019
- 18
- 10
- 8
- 44
- Konu Sahibi bahargelini
-
Merhaba cnm Serdar koçta mı tedavi oldun bebeğin oldu öı merak ettim bende başladım orayaEvet canım dün ben hormon tahlili yaptırmak istedim pınar hoca hemen tedaviye başlattı dün ilk iğne mi yaptırdım
2 kutu gonal f 450
5 tüp merional istedi ama eczanede kalmamış muadilini göndermiş duygu hemşire var ona sordum olur dedi
Ayrıca 2 tane de hap verdi
Birde folik asit içiyorum
Merhaba hayır pınar özcanda tedavi oldum bezmialem hastanesinde kendisi ilk transferimde tuttu kızım 1 yaşındaMerhaba cnm Serdar koçta mı tedavi oldun bebeğin oldu öı merak ettim bende başladım oraya
Allah bağışlasınMerhaba hayır pınar özcanda tedavi oldum bezmialem hastanesinde kendisi ilk transferimde tuttu kızım 1 yaşında
Bendede yumurta tembelliği vardı ileri derecede inşallah hayırlısı ile sıkı sıkı tutunurAllah bağışlasınbende de amh sorunu var ilk tüp bebek denicem İnsallah tutunur yavrum
İnsallah cnm insallahBendede yumurta tembelliği vardı ileri derecede inşallah hayırlısı ile sıkı sıkı tutunur
Cnm ben özele gidiyorum medikal park Serdar Koc ben memnunum ordanKimse Yok mu
Teşekkür ederim Cnm inşallah olumlu sonuç alırsın bakalım hangi doktora giderim ben Beylikdüzü'nde oturuyorum o yüzden biraz daha yakınlara bakıyorum Medicana da Aysun Laçin var bakalım tek uzak baktığım yer pınar Özcan ama bilmiyorumCnm ben özele gidiyorum medikal park Serdar Koc ben memnunum ordan
O zaman Facebook dan Gül morkoc var takip et o bayan sayesinde ücretsiz muayene olursun medikalpark da istersen deneTeşekkür ederim Cnm inşallah olumlu sonuç alırsın bakalım hangi doktora giderim ben Beylikdüzü'nde oturuyorum o yüzden biraz daha yakınlara bakıyorum Medicana da Aysun Laçin var bakalım tek uzak baktığım yer pınar Özcan ama bilmiyorum
Teşekkürler Cnm deneyeceğimO zaman Facebook dan Gül morkoc var takip et o bayan sayesinde ücretsiz muayene olursun medikalpark da istersen dene
Canım merhaba, yasemin hanımı beğenmedin galiba. Anlatır ısın. Bende düşünüyordum. Şuan kime gidiyorsunMerhaba yazınızın üzerinden oldukça zaman geçmiş fakat yine de cevap yazmak istedim.Dr.Yasemin' e biz gittik,fiyatta yardımcı olmasının dışında olumlu birşey yazamıycam,boşa zaman kaybı net..
İlk tedavim kendisinde oldu negatif sonuçlandı. Rahim içi o kadar sorun varken nasıl pozitif olabilirmiş ki zaten, onu baya geç anladım.Canım merhaba, yasemin hanımı beğenmedin galiba. Anlatır ısın. Bende düşünüyordum. Şuan kime gidiyorsun
Hangi hastanede bekliyorsun canım ücreti nedir. Doktorun kim. İnşaAllah hayırlı haberler alırsın. Yasemin çekmez siliyorum o zaman. Çok iyi doktor değil demekİlk tedavim kendisinde oldu negatif sonuçlandı. Rahim içi o kadar sorun varken nasıl pozitif olabilirmiş ki zaten, onu baya geç anladım.
Bahçeci umuta geçip 2 tedavi de orda gördüm. İkisi de negatif.
Şuan başka bir yerde kısmetse
Merhabalaar. 7 aydır korunmuyoruz henüz bebek sahibi olamadık ben öncesinde hormon testleri alttan kontrol vs yaptırdım sorun çıkmamıştı eşim de test yaptırdı sperm sayısı düşükmüş 5milyon. Beylikdüzü Kolan Hastanesinde Betül Görgen'e randevu aldık ilk görüşme için. Elimizdeki test sonuçlarını gösterdik bize sonucların kötü olduğunu direk tüp bebek olabileceğini söyledi. Bunun yanında eşime ve bana ilaçlar verdi. Şimdi İstanbul Avrupa yakasında doktor ve laboratuvarı gerçekten iyi olan hastane veya tüp bebek merkezleri önermenizi istiyorum ve yardım bekliyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Merhaba benimde eşimin 5300 doktorum aşılama için 5000 yeterli dedi ama tabi aşılamanın tutma olasılığı tüp bebeğe göre çok düşük ilk aşılama dene derim ben yaptırdım 1 hafta var hasta olmama bakalım sonucu heyecanla bekliyoruzMerhabalaar. 7 aydır korunmuyoruz henüz bebek sahibi olamadık ben öncesinde hormon testleri alttan kontrol vs yaptırdım sorun çıkmamıştı eşim de test yaptırdı sperm sayısı düşükmüş 5milyon. Beylikdüzü Kolan Hastanesinde Betül Görgen'e randevu aldık ilk görüşme için. Elimizdeki test sonuçlarını gösterdik bize sonucların kötü olduğunu direk tüp bebek olabileceğini söyledi. Bunun yanında eşime ve bana ilaçlar verdi. Şimdi İstanbul Avrupa yakasında doktor ve laboratuvarı gerçekten iyi olan hastane veya tüp bebek merkezleri önermenizi istiyorum ve yardım bekliyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?