- 12 Temmuz 2017
- 1.528
- 1.098
- 32
- Konu Sahibi bahargelini
Iğne saatleri hakkında bisey dedi mi canım bi saati ver mi kaç günde bi gidicen hastaneye
Evet canım iğne saat 18.00 ile 19.00 arası yapmam gerekiyor
Pazartesi de kontrolÜm var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iğne saatleri hakkında bisey dedi mi canım bi saati ver mi kaç günde bi gidicen hastaneye
Bende pazartesine randevu aldim ama lekem geliyor canım inşallah hasta olmam olursam pazartesi 4 gün oluyor başlamaz heralde inş karşılaşırizEvet canım iğne saat 18.00 ile 19.00 arası yapmam gerekiyor
Pazartesi de kontrolÜm var
hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben de lale hanımı düşünüyorum . ama ilaçlar var elimde eski denemeden. size hangi ilaçlar baslandı acabaKızlar bende Bursa dan ist fulya bahçeci Mustafa ve lale hn 2. Yumurta takibim için yarın geliyorum 4. Denemem bu sefer inşallah hamile kalırım tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
Merak etme canım . benimde yumurtalıklarım yavaş eşimdede sorun vardı. çok şükür hamileyim şimdi. 2 tane 3. gün embiryosu verdi doktorum. biri tuttu. umudunu yitirmebende tüp bebek hastası oldum. eşimin siprem sayısı azmış. senelerce kendimden bildim ama sorun ondaymış. bu şekilde olup hamile kalan var mı. doktor var diyor ama ben korkuyorum iğnelerden filan.
öncesinde bir aşılama mı yapılıyor direk olmuyor mu tüp bebek hiç bilgim yok okuyorum araştırıyorum ama çok karışık kafamMesajını şimdi gördüm canım çoktandır girmiyordum buraya
Aşılamam tutmadı şuanda tüp bebek tedavisi görüyorum
öncesinde bir aşılama mı yapılıyor direk olmuyor mu tüp bebek hiç bilgim yok okuyorum araştırıyorum ama çok karışık kafam
aşılama ne kadar sürüyor canım şimde gebe misinEğer hiç sperm yoksa aşılamaya gerek olmadan direk tüp bebeğe geçiş yapabilirsiniz ve rapor çıkarttırabilirsiniz bence hiç aşılama ile uğraşmayın
kaç yıldır evlisin sorun kimde benm eşimde sperm yok zeki akkum bahçeciye gidicem sen kime gidiyoırsunYeni
merhaba hanımlar... ben kadıköy medicana da Yasemin hanıma gitti. 5000 liraya tüp bebek yapıldı. ilaclar da 2700 ttu. valla ciddi sekilde yardımcı oluyor Yasemin hanım. Bi degerlendirin derim . bana 2 tane 3. gün embiryosu verildi. ayın 4 ünde gebelik testi yapılacak. dua edin olurmu.
Ben evlenirken korunuyordum ama cok şükür şimdi hamileyim Yasemin Çekmez di doktorum. medicana hastanesi.kaç yıldır evlisin sorun kimde benm eşimde sperm yok zeki akkum bahçeciye gidicem sen kime gidiyoırsun
Ben evlenirken korunuyordum ama cok şükür şimdi hamileyim Yasemin Çekmez di doktorum. medicana hastanesi.
şikayetiniz neydi ? eşinzde miydiBen evlenirken korunuyordum ama cok şükür şimdi hamileyim Yasemin Çekmez di doktorum. medicana hastanesi.
yumurtam tembelmiş eşiminde spremlerinin hareketi azdı.şikayetiniz neydi ? eşinzde miydi
aşılama ne kadar sürüyor canım şimde gebe misin
çok şükür canım hayırlısıyla kucağına alırsınYumurta gelişimine göre değişiyor yanlış hatırlamıyorsam 7 günde gelişmişti benim yumurtalarım sonra spermleri temizleyip enjekte ediyorlar
Evet şimdi gebeyim ama tüp bebek ile hamile kaldım aşılama tutmadı
çok şükür canım hayırlısıyla kucağına alırsın