Gebeliğe Hazırlık İstanbulda Tüp Bebek Önerileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende Bursa dan ist fulya bahçeci Mustafa ve lale hn 2. Yumurta takibim için yarın geliyorum 4. Denemem bu sefer inşallah hamile kalırım tüm isteyenlere nasip etsin rabbim

Kızlar bende Bursa dan ist fulya bahçeci Mustafa ve lale hn 2. Yumurta takibim için yarın geliyorum 4. Denemem bu sefer inşallah hamile kalırım tüm isteyenlere nasip etsin rabbim
hangi ilaçları kullanıyorsunuz? ben de lale hanımı düşünüyorum . ama ilaçlar var elimde eski denemeden. size hangi ilaçlar baslandı acaba

bende tüp bebek hastası oldum. eşimin siprem sayısı azmış. senelerce kendimden bildim ama sorun ondaymış. bu şekilde olup hamile kalan var mı. doktor var diyor ama ben korkuyorum iğnelerden filan.:olamaz:

bende tüp bebek hastası oldum. eşimin siprem sayısı azmış. senelerce kendimden bildim ama sorun ondaymış. bu şekilde olup hamile kalan var mı. doktor var diyor ama ben korkuyorum iğnelerden filan.:olamaz:
Merak etme canım . benimde yumurtalıklarım yavaş eşimdede sorun vardı. çok şükür hamileyim şimdi. 2 tane 3. gün embiryosu verdi doktorum. biri tuttu. umudunu yitirme

merhaba kızlar benimde eşimde sperm yok lokasyon 1-2 diyor ama azosperm bende cumartesi bahçeci diyarbakır yakın olduğu için zeki akkuma gidicem inşalah hayrlı sonuçlar alırım allah hepimize nasip etsin inşallah

kızlar yardımcı olu musunuz bizmale istanbulda mı sağlıkcıyım ama o kadar hasaski kimseye anlatamıyor insan 1,5 yıldır evliyim bende sizinle teseli bulcam iyiki bu kulup var

öncesinde bir aşılama mı yapılıyor direk olmuyor mu tüp bebek hiç bilgim yok okuyorum araştırıyorum ama çok karışık kafam

Eğer hiç sperm yoksa aşılamaya gerek olmadan direk tüp bebeğe geçiş yapabilirsiniz ve rapor çıkarttırabilirsiniz bence hiç aşılama ile uğraşmayın

Yeni
merhaba hanımlar... ben kadıköy medicana da Yasemin hanıma gitti. 5000 liraya tüp bebek yapıldı. ilaclar da 2700 ttu. valla ciddi sekilde yardımcı oluyor Yasemin hanım. Bi degerlendirin derim . bana 2 tane 3. gün embiryosu verildi. ayın 4 ünde gebelik testi yapılacak. dua edin olurmu.
kaç yıldır evlisin sorun kimde benm eşimde sperm yok zeki akkum bahçeciye gidicem sen kime gidiyoırsun

aşılama ne kadar sürüyor canım şimde gebe misin

Yumurta gelişimine göre değişiyor yanlış hatırlamıyorsam 7 günde gelişmişti benim yumurtalarım sonra spermleri temizleyip enjekte ediyorlar
Evet şimdi gebeyim ama tüp bebek ile hamile kaldım aşılama tutmadı

Yumurta gelişimine göre değişiyor yanlış hatırlamıyorsam 7 günde gelişmişti benim yumurtalarım sonra spermleri temizleyip enjekte ediyorlar
Evet şimdi gebeyim ama tüp bebek ile hamile kaldım aşılama tutmadı
çok şükür canım hayırlısıyla kucağına alırsın

Merhaba yazınızın üzerinden oldukça zaman geçmiş fakat yine de cevap yazmak istedim.Dr.Yasemin' e biz gittik,fiyatta yardımcı olmasının dışında olumlu birşey yazamıycam,boşa zaman kaybı net..

Yasemin Çekmez' i kesinlikle önermiyorum.Bu süreçte en gerekli şey olan,İlgi alâka bilgilendirme iletişim 👉0.Telefonuna mesaj yazıp bir durum arz edersiniz size 24 saat sonra dönüş yapar.Yanında hemşiresi yok ulaşabilceğiniz bi kişi yok evde çıldır dur😠👎

X