- 17 Ekim 2015
- 299
- 371
- 31
-
- Konu Sahibi bahargelini
Ben de araştırma içerisindeyim Beylükdüzü Kolan 6750 TL dedi ilaçlar ve embriyo dondurma işlemi hariç bahçelievler medicalpark hastanesinde dr serdar koç varmış bir de onunla görüşmeye gitcez oradaki tüp bebek danışmanıyla görüştüm randevuyu ondan alırsak ve onun ismini verirsek tüp bebek tedavisi 5500 olurmuş
merhaba bizde de durum aynı şuanda bezmi aleme gidiyoruz eğer maddi açıdan karşılayabilicekseniz bahçeci fulya gibi ünlü merkezler çok tercih ediliyor
benim bir yakınım medipol megayı tavsiye ediyor ama 6 bin tlye yaptırdı ilk seferde tuttu
bnde şimdi bezmialemde yaptıracağım
Şuan araştırma içindeyim canım 15 binde çok fazlaymış ya yeni öğrendik eşimin sonuclarını betül görgen tüp bebek önerdi direk işte ama araştırma yapmadan ordan başlamayalım hemen dedik bir de beylikdüzü uzak bize. medical park serdar bey ile görüşcem bir de işte bu arada tüp bebek danışmanı olan bayan o hastanede çalışmıyormuş konferanslar falan düzenliyormuş ama anlaşması varmış onun ismyle randevu alındığında 5500 oluyormuş normalde biraz daha fazla sanırım istersen o bayanın numarasını verebilirim whatsapp üzerinden yazdım ve öyle randevu aldım ben. Serdar Beyin asistanıyla görüşüp randevu ayarlıyor
normal fiyatlarını bilmiyorum ne kadar olduğunu biz sadece ilaç ücreti ödüyoruzBezmialemde ne kadar canım bizde eğer olmazsa düşünüyoruz
Şuan araştırma içindeyim canım 15 binde çok fazlaymış ya yeni öğrendik eşimin sonuclarını betül görgen tüp bebek önerdi direk işte ama araştırma yapmadan ordan başlamayalım hemen dedik bir de beylikdüzü uzak bize. medical park serdar bey ile görüşcem bir de işte bu arada tüp bebek danışmanı olan bayan o hastanede çalışmıyormuş konferanslar falan düzenliyormuş ama anlaşması varmış onun ismyle randevu alındığında 5500 oluyormuş normalde biraz daha fazla sanırım istersen o bayanın numarasını verebilirim whatsapp üzerinden yazdım ve öyle randevu aldım ben. Serdar Beyin asistanıyla görüşüp randevu ayarlıyor
Buda ayrı bir sorun canım. Ben bahceciye gitmek istiyorum ama evime cokkk uzak medipol yakın ama kafam karışık aralık ayını bekliyoruzeğer normal yaptıracak olsam medipol megaya giderdim arkadaşımın 6 negatif tüp bebek denemesinden sonra orada ilk seferde tuttuğunu biliyorum birde kullandıkları makinalar son teknoloji .
Buda ayrı bir sorun canım. Ben bahceciye gitmek istiyorum ama evime cokkk uzak medipol yakın ama kafam karışık aralık ayını bekliyoruz
Mega olan zaten yakın şuan için bilgi topluyorum yakın olsun istiyorum zaten zor bir süreç yollarda git gel yorulmak Istemiyorum ama doktor ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirimmedipol esenler değil ama medipol mega arkadaşımın gittiği doktoru öğrenebilirim istrsen onun 8 yıl olmadı ve şimdi maşallah 1 yaşında bir kızı var
Ben de araştırma içerisindeyim Beylükdüzü Kolan 6750 TL dedi ilaçlar ve embriyo dondurma işlemi hariç bahçelievler medicalpark hastanesinde dr serdar koç varmış bir de onunla görüşmeye gitcez oradaki tüp bebek danışmanıyla görüştüm randevuyu ondan alırsak ve onun ismini verirsek tüp bebek tedavisi 5500 olurmuş
Mega olan zaten yakın şuan için bilgi topluyorum yakın olsun istiyorum zaten zor bir süreç yollarda git gel yorulmak Istemiyorum ama doktor ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirim
Ben de tüp bebek tedavisi oluyorum Serdar Koç ta değilim. Ama bizzat tanıdığım Serdar Koç a tedavi olup ikiz sahibi olan kişiler var. Tavsiye ediyorlar bilginiz olsun
serdar koç muş canım doktorun ismi şimdi sordum arkadaşıma onunda 5500 tutmuş
canım öyle normal yaptıraca kadar durumum yok yani olabilir aslında ama eşim bezmialemde çalıştığı için doktor ücreti almıyorlar bizden sadece ilaç parası ödeyecekmişiz oda 2500 3000 tl civarı yapıyorlar yani devlet desteği gibi bir nevi
Anladım canım o da iyiymiş hayırlısı olsun inşallah güzel sonuclar alırız