Gebeliğe Hazırlık İstanbulda Tüp Bebek Önerileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bahargelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
299
371
31
Merhabalaar. 7 aydır korunmuyoruz henüz bebek sahibi olamadık ben öncesinde hormon testleri alttan kontrol vs yaptırdım sorun çıkmamıştı eşim de test yaptırdı sperm sayısı düşükmüş 5milyon. Beylikdüzü Kolan Hastanesinde Betül Görgen'e randevu aldık ilk görüşme için. Elimizdeki test sonuçlarını gösterdik bize sonucların kötü olduğunu direk tüp bebek olabileceğini söyledi. Bunun yanında eşime ve bana ilaçlar verdi. Şimdi İstanbul Avrupa yakasında doktor ve laboratuvarı gerçekten iyi olan hastane veya tüp bebek merkezleri önermenizi istiyorum ve yardım bekliyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız

merhaba bizde de durum aynı şuanda bezmi aleme gidiyoruz eğer maddi açıdan karşılayabilicekseniz bahçeci fulya gibi ünlü merkezler çok tercih ediliyor
benim bir yakınım medipol megayı tavsiye ediyor ama 6 bin tlye yaptırdı ilk seferde tuttu
bnde şimdi bezmialemde yaptıracağım

Ben de araştırma içerisindeyim Beylükdüzü Kolan 6750 TL dedi ilaçlar ve embriyo dondurma işlemi hariç bahçelievler medicalpark hastanesinde dr serdar koç varmış bir de onunla görüşmeye gitcez oradaki tüp bebek danışmanıyla görüştüm randevuyu ondan alırsak ve onun ismini verirsek tüp bebek tedavisi 5500 olurmuş

uygun fiyat vermişler aslında cnm ben sorduğumda direk kapıyı 15 bin tl den açıyorlardı fiyatlar iyiymiş ama yeterli bir merkez mi araştırdın mı

Şuan araştırma içindeyim canım 15 binde çok fazlaymış ya yeni öğrendik eşimin sonuclarını betül görgen tüp bebek önerdi direk işte ama araştırma yapmadan ordan başlamayalım hemen dedik bir de beylikdüzü uzak bize. medical park serdar bey ile görüşcem bir de işte bu arada tüp bebek danışmanı olan bayan o hastanede çalışmıyormuş konferanslar falan düzenliyormuş ama anlaşması varmış onun ismyle randevu alındığında 5500 oluyormuş normalde biraz daha fazla sanırım istersen o bayanın numarasını verebilirim whatsapp üzerinden yazdım ve öyle randevu aldım ben. Serdar Beyin asistanıyla görüşüp randevu ayarlıyor

Bezmialemde ne kadar canım bizde eğer olmazsa düşünüyoruz

canım öyle normal yaptıraca kadar durumum yok yani olabilir aslında ama eşim bezmialemde çalıştığı için doktor ücreti almıyorlar bizden sadece ilaç parası ödeyecekmişiz oda 2500 3000 tl civarı yapıyorlar yani devlet desteği gibi bir nevi

Bezmialemde ne kadar canım bizde eğer olmazsa düşünüyoruz
normal fiyatlarını bilmiyorum ne kadar olduğunu biz sadece ilaç ücreti ödüyoruz

eğer normal yaptıracak olsam medipol megaya giderdim arkadaşımın 6 negatif tüp bebek denemesinden sonra orada ilk seferde tuttuğunu biliyorum birde kullandıkları makinalar son teknoloji .

eğer normal yaptıracak olsam medipol megaya giderdim arkadaşımın 6 negatif tüp bebek denemesinden sonra orada ilk seferde tuttuğunu biliyorum birde kullandıkları makinalar son teknoloji .
Buda ayrı bir sorun canım. Ben bahceciye gitmek istiyorum ama evime cokkk uzak medipol yakın ama kafam karışık aralık ayını bekliyoruz

Buda ayrı bir sorun canım. Ben bahceciye gitmek istiyorum ama evime cokkk uzak medipol yakın ama kafam karışık aralık ayını bekliyoruz

medipol esenler değil ama medipol mega arkadaşımın gittiği doktoru öğrenebilirim istrsen onun 8 yıl olmadı ve şimdi maşallah 1 yaşında bir kızı var

medipol esenler değil ama medipol mega arkadaşımın gittiği doktoru öğrenebilirim istrsen onun 8 yıl olmadı ve şimdi maşallah 1 yaşında bir kızı var
Mega olan zaten yakın şuan için bilgi topluyorum yakın olsun istiyorum zaten zor bir süreç yollarda git gel yorulmak Istemiyorum ama doktor ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirim

Ben de tüp bebek tedavisi oluyorum Serdar Koç ta değilim. Ama bizzat tanıdığım Serdar Koç a tedavi olup ikiz sahibi olan kişiler var. Tavsiye ediyorlar bilginiz olsun

Mega olan zaten yakın şuan için bilgi topluyorum yakın olsun istiyorum zaten zor bir süreç yollarda git gel yorulmak Istemiyorum ama doktor ve fiyat bilgisi verirseniz sevinirim

serdar koç muş canım doktorun ismi şimdi sordum arkadaşıma onunda 5500 tutmuş

Ben de tüp bebek tedavisi oluyorum Serdar Koç ta değilim. Ama bizzat tanıdığım Serdar Koç a tedavi olup ikiz sahibi olan kişiler var. Tavsiye ediyorlar bilginiz olsun

Evet canım başarı oranı yüksekmiş ilk görüşmeye gittik. Çok ılıman sıcak kanlı bir doktor eşim de ben de sevdik onunla devam etmeye karar verdik şimdi benden rahim testi istedi adet olmayı bekliyorum onun için sonra gitcem tekrar

Facebookta Gül Morkoç diye aratırsanız sayfasını görürsünüz ondan randevu alındığında 5500 oluyor yoksa normal gidilirse 6750 dedi serdar bey bize ama zam gelcekmiş yakın zamanda

merhaba hanımlar... ben kadıköy medicana da Yasemin hanıma gitti. 5000 liraya tüp bebek yapıldı. ilaclar da 2700 ttu. valla ciddi sekilde yardımcı oluyor Yasemin hanım. Bi degerlendirin derim . bana 2 tane 3. gün embiryosu verildi. ayın 4 ünde gebelik testi yapılacak. dua edin olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…